עזרה

vavid

New member
מה???

את רוצה להגיד לי שכשבחורה שוכבת עם בחור היא בהתחלה לא מצפה לגמור??

Sonic hedgehog

New member
לא אמרתי שהיא לא מצפה לגמור

אמרתי שהיא לא מצפה לאורגזמת חלומות. רוב הסיכויים אבל שגם אם לא תגמור היא תקבל את זה בהבנה והסיכויים היותר גדולים שאם זה לא פעם ראשונה שלה אתה גם לא תדע מזה.

vavid

New member
ברור

אני אולי נואש אבל יש לי גבולות....אני לא רוצה לחיות כל חיי בחרטה בגלל טיפשות

לא בדיוק לקפוץ

לנסות לגייס קצת בטחון. אתה כמו ילד בן 17 שלראשונה יחווה מין. (זה הגיל?)
סקרן, בטוח שזה הכיף הכי גדול ביקום, ושהוא הכי טוב במיטה, אם רק תנתן לו ההזדמנות להוכיח זאת. או אולי חסר בטחון ובטוח שכלום לא ילך לו.
תהיה ריאלי, ממה שאני קוראת פה ושם נראה שכל אחד יכול להגיע לביצועים טובים עם קצת רצון, אימון, הקשבה וריכוז.

ולגבי הפרטנרית- כמו שאמרה סוניק. זה משתנה מאחת לאחת. ואל תשכח - זה גם עניינים פיזיולוגיים לפעמים, שלא תלויים בכמה אתה תהיה מיומן וטוב. לפעמים עניינים נפשיים/רגשיים - חוויות שעברה הפרטנרית. או לא עברה... על כל זה אין לך שליטה. אבל אם רק תצליח לגלות סבלנות, זה יכול להועיל גם במפגש עם סיטואציות כאלה.

משהו שכדאי לך לדעת- כשהרצון לעשות את זה הוא הדדי, (לא מדברת על אונס, יותר על חשק) אז ההנאה גדולה יותר. אז לדחוק את הקץ לא יועיל במיוחד. אולי רק לגאול אותך מבתולים...

ועכשיו שהגברברים של הפורום יצאו מהארון ויתחילו גם לתת לך טיפים:)

אני מאמינה שרוב הבנות לא מצפות לגמור

במיוחד אם זה פעם ראשונה עם הגבר. כן אנחנו קצת בעייתיות בנושא.

nini132

New member
אני חושב שהדבר הראשון

הוא להפסיק לחשוש ולהירגע.
זה לא שאתה חייב לשכב עם בחורה כאן ועכשיו (זה גם לא מנומס לשכב כאן בפורום מול כולם)
תנשום, תירגע, תשכח מכל מה שראית וקראת, ותתכונן לכך שבפעם הראשונה סביר מאוד שיהיו פאשלות. אבל זה ילך וישתפר במיוחד עם זאת לא תהיה פרטנרית חד-פעמית אלא משהו יותר קבוע.

Caro Kan

New member
אהלן

תראה, אתה לוקח מצב די הגיוני ובכלל לא בלתי שכיח, והופך אותו לבעיה תהומית.
מבטיח לך (מבטיח!) שתוך זמן (לאו דווקא קצר, מה לעשות) תמצא את עצמך מסתדר בתחום הזה.

בהצלחה, ולך עם סבלנות.

הנח לאורגזמות מושלמות, הן לא נראות כמו בסרטי פורנו (אבוי). כשתהיה לך בת זוג קבועה אתה כבר תדע, בגדול, איך להביא אותה לשם. לפעמים תצליח יותר, לפעמים תצליח פחות, וכמו בחיים - nothing is garanteed...
ובכלל, סקס אמיתי נראה אחרת מבסרטים הנ"ל.

Apparently

New member
אין לך ממה לפחד

אני ממליץ לך בחום שלא לעשות את זה בפעם הראשונה עם מישהי שכנראה לא תראה שוב לעולם.
צא לדייטים, תכיר מישהי נחמדה ומשוחררת שכיף לך ואתה מרגיש בנוח במחיצתה, וקח את זה לאט.
אתה לא חייב לשכב איתה בדייט הראשון וגם לא בשלישי. כשיגיע הרגע ותהיו במיטה,
שתף אותה בכך שזאת הפעם הראשונה שלך ואתה רוצה שהיא תלמד אותך מה ואיך לעשות כדי לענג אותה.
אני בטוח שהיא תעריך את הכנות ותשמח להדריך אותך בנפלאות הגוף הנשי.
ותשכח מכל מה שראית בסרטי פורנו, בחיים האמיתיים זה לא עובד ככה.
עם הזמן אתה תצבור ניסיון וביטחון עצמי ותוכל להביא את רוב הבנות לאורגזמה, גם אם מדובר בסטוץ.
כמה דברים לסיום:
ֿגם כשמדובר בשני פרטנרים מנוסים לוקח זמן ללמוד אחד את השני ולהביא אחד את השני לאורגזמה אלוהית.

עבור נשים, האינטימיות והרגשות חשובים לא פחות מהאורגזמה, ואם פיתחת כזה דבר עם בחורה היא תהנה מלהיות איתך גם אם היא לא תגמור בהתחלה.

יש המון גברים שלא יודעים איך לענג אישה, ויש המון בנות שלא מחוברות למיניות שלהן.
אם באמת תהיה קשוב ואיכפתי כלפי בת זוג שלך אני בטוח שתוכל להעיף אותה לגבהים,
רק תבחר לך מישהי שמחוברת לעצמה, יודעת מה עושה לה טוב, ולא מתביישת להגיד את זה.

בהצלחה יא גבר, ותחזור לעדכן!

יפה אמרת

מלבד הפתיח. איך אפשר להבטיח או לפחות להגדיל את הסיכוי לקיים יחסים עם מישהי שבטוח תראה בעתיד? אני מניחה שלא הצעת לו את אחותו.

וסתם סקרנית, למה אתה ממליץ לו זאת?

Apparently

New member
אין בטוח בחיים

כוונתי הייתה שלדעתי עדיף שלא לאבד את הבתולים בסטוץ אלא במסגרת זוגיות מסויימת גם היא תמשך רק שבועיים.
א' כי הבחור צריך מישהי שבאמת איכפת לה ולא מישהי שמחפשת פורקן רגעי,
ב' כדי שתהיה לו חוויה באמת מיוחדת מהפעם הראשונה.

אין לדעת

מי צריך מה.
אני יכולה לדמיין סיטואציה של סקס ראשון שבה היה מתאים לגבר דווקא מישהי שהוא לא יראה אותה יותר:)

למעלה