עזרה מישהו יכול להכתוב לי שמות של תרגילים בפויזים עם הסבר?
ד דוויל סטיקס 68 New member 8/9/02 #2 אני יכול לתת לך שני תרגילים בסיסיים להתחלה. איקסים- תצמיד את שני הפויזים ככה ששני האצבעות יגעו בשתי האצבעות הנגדיות, ותתחיל לעשות איתם סלטות. שמיניות- תסובב את שני הפויזים לאחור ותתחיל להצליב אותם. בהתחלה הביצים קצת יגמרו לך אבל תסתדר
אני יכול לתת לך שני תרגילים בסיסיים להתחלה. איקסים- תצמיד את שני הפויזים ככה ששני האצבעות יגעו בשתי האצבעות הנגדיות, ותתחיל לעשות איתם סלטות. שמיניות- תסובב את שני הפויזים לאחור ותתחיל להצליב אותם. בהתחלה הביצים קצת יגמרו לך אבל תסתדר
C crazy roller New member 8/9/02 #3 אני בת אני כבר יודעת שמיניות אתה יכול לתת לי עוד תרגילים? הרבה?? או אתר שאני אוכל ללמוד ממנו?
ד דוויל סטיקס 68 New member 9/9/02 #4 אופס, סליחה../images/Emo4.gif בקשר לאתר www.homeofpoi.com אם האתר לא מתאים לך אז תנברי קצת בקישורים שלנו .
אופס, סליחה../images/Emo4.gif בקשר לאתר www.homeofpoi.com אם האתר לא מתאים לך אז תנברי קצת בקישורים שלנו .
A AliEnS Sk8 pArK New member 10/9/02 #6 ../images/Emo171.gifאני יודע... שטינגל שמאלי שמיניות אוריגינל שמיניות סוג ב´ (ב´=ברווז) שמיניות סוג ג´ (ג´=גם ברווז)
../images/Emo171.gifאני יודע... שטינגל שמאלי שמיניות אוריגינל שמיניות סוג ב´ (ב´=ברווז) שמיניות סוג ג´ (ג´=גם ברווז)