עזרה! שמתי ejay special במחשב שלי ויש לי ווינודס xp וכל רגע נתקעת לי התוכנה, יש משהו שמסדר את זה?
B bnayal New member 4/9/02 #1 עזרה! שמתי ejay special במחשב שלי ויש לי ווינודס xp וכל רגע נתקעת לי התוכנה, יש משהו שמסדר את זה?
ש שי סעדיה New member 7/9/02 #5 מה הקשר??? בירה נשר!!! חבוב , כנראה שהמחשב שלך לא עומד בעומס התוכנה ונתקע , ולכן יכול להיות שחנות שיש בה חומרות כמו זיכרון יותר גדול או לוח אם חדש יוכלו לעזור לך למצואאת הפיתרון לבעייתך......כמובן שזה גם עולה כסף , אבל אלא הם החיים
מה הקשר??? בירה נשר!!! חבוב , כנראה שהמחשב שלך לא עומד בעומס התוכנה ונתקע , ולכן יכול להיות שחנות שיש בה חומרות כמו זיכרון יותר גדול או לוח אם חדש יוכלו לעזור לך למצואאת הפיתרון לבעייתך......כמובן שזה גם עולה כסף , אבל אלא הם החיים
ש שי סעדיה New member 11/9/02 #7 אני מכיר אנשים עם מחשבים שכל יעודים הוא הפקת מוסיקה והם עדיין נופלים מתוכנות מוסיקה כבדות , יכול להיות שצריך להחליף משהו במחשב כדי שיתאים יותר למוסיקה , כפיש???
אני מכיר אנשים עם מחשבים שכל יעודים הוא הפקת מוסיקה והם עדיין נופלים מתוכנות מוסיקה כבדות , יכול להיות שצריך להחליף משהו במחשב כדי שיתאים יותר למוסיקה , כפיש???