לא בדיוק, התשובה למען האמת פשוטה.
מאז שאני זוכר את עצמי (גיל שנה וחצי) התעניינתי בדרכים, כבישים, מכוניות וכמובן אוטובוסים שהיו אמצעי התחבורה הנפוץ בחיי.
כל מקום שראיתי בין אם בנסיעה או בהליכה, אזכור כל מאפיין שקשור בו. מה הכוונה? שם רחוב, שלט של חנות, תחנת אוטובוס ואיזה קווים עוברים בה. בבאר שבע העיר בה אני גר, אני יודע כמעט את כל סדר התחלפות הרמזורים בעיר. כך אני יודע אם שווה לי להאיץ או בכלל מאיפה כדאי לנסוע; אם כדאי להמשיך ישר או לפנות שמאלה/ימינה וכו'... כך גם בכבישים בין עירוניים שאני נוסע בהם הרבה. אני פשוט ממש ממש שונא לעצור
מה יוצא בסופו של דבר? יש לי פשוט מפה ענקית בראש, כך שגם אם מישהו אומר לי להגיע לרחוב שמעולם לא הייתי בו, אני פשוט שואל ליד איזה רחוב ראשי זה נמצא (ולא משנה באיזה עיר מדובר, אין מצב שאני לא מכיר רחוב ראשי בכל עיר מחדרה ועד אילת), ואז אני פשוט יודע לאן להגיע. כן כן, כבר קראו לי אנשים רבים GPS.
כשאני הולך ברחוב שכף רגלי לא דרכה בו עד לאותו יום, אני תוך כדי הליכה, תוך כדי דיבור בטלפון או עם מישהו אני קולט את כל מה שמסביבי וזהו, זה מתווסף למפה שבראש שלי

. אני יודע בדיוק איפה נמצא כל שלט בכביש כזה או אחר. לגבי אוטובוסים, לא רק שאני יודע איזה קווים עוברים איפה, אני גם יודע מה התדירות שלהם.
חבר שלי שאל אותי איך אני מבין בזה כל כך, אמרתי לו כמו שאתה אוהד שרוף וזוכר כל דבר שקשור בקבוצה שלך. כשאתה אוהב משהו ונהנה ממנו, אתה תזכור הכל.
בקיצור, אני פריק של כבישים, דרכים וכל מה שקשור בזה. ודר"א אין פינה אחת במרכזית ת"א שלא ביקרתי בה, גם ערכתי בה שני סיורים לחברי פורום תחבורה ציבורית כולל הקומות הסגורות, קומות 0-2 והחלקים של קומה 3 שסגורים, המקלט האטומי, מערת העטלפים שיש שם (אמיתי לגמרי) ולא, אני לא הולך לאיבוד במרכזית ת"א, גם לא בדיזינגוף סנטר