עזרה

ofir_y

New member
עזרה

היי אני משער שזה פורום לא חדש, אבל בשבילי הוא חדש אז, מזל טוב. בחלומות צלולים התחלתי להתעניין לפני שנה או שנתיים, עשיתי לעצמי סימן כמו שהיה רשום באתר (כל פעם שאני רואה את היד שלי) שאלתי את עצמי "האם אני חולם?" והסתכלתי על השעון לראות שהכל מציאותי. במשך שבוע עשיתי את זה, התייאשתי! אחרי זה בניתי מכשיר פיצי - עם מנוע זעיר מאוד (כמו המנועים שיוצרים את הרטט בפלאפון) והמכשיר עשה רטט כל דקה בדיוק (כל דקה הוא סובב את המנוע שיצר רטט במשך 5 שניות), הצמדתי לעצמי את זה עם סלוטייפ לחזה בלילה, פעם שמתי בתחתונים פעם ברגל... חוץ מלילה אחד שהתחלתי להרביץ לעצמי (יכלתי להישבע שזה זבוב!) לא עזר. אז אני שואל אנשים יותר מנוסים ממני - זה באמת עובד?! מה לעשות?? האמת שבהתחלה הייתי קצת חסר אמונה בדבר הזה- זה נראה לי טוב מידי (אני רק חושב כמה זה יכול לשפר את רמת החיים ועוד מלא מלא מלא דברים - עצם העובדה שאתה יכול לעשות ה-כ-ל, לממש את כל הדברים שלא רצית, ליצור סימולציות בראש וכו´..) ף אבל עכשיו אני מתלבט עוד פעם..

LucidGuess

New member
דבר ראשון בשום אופן אל תתייאש!

להתייאש זו לא הדרך, אז ניסית שבוע ולא עבד, אז מה? תמשיך לנסות! דבר ראשון הכי חשוב שתיזכור טוב את החלומות שלך, ככה תבין כמה שהם מציאותיים, וזה יעשה לך המון תאבון לנושא! מאד מומלץ וחשוב שתיכתוב יומן חלומות שבו תיכתוב כל בוקר את החלומות שהיו לך! בכל מקרה, גם אם אתה כותב וגם אם לא ( כמוני מעצלנות ) - תקפיד כל בוקר כשאתה מתעורר להישאר עוד 10 דקות במיטה עם עיניים עצומות, זה חשוב מאד, ונסה להיזכר בחלומות שלך, בלי לינדוד עם המחשבות! תקדיש 10 דקות מלאות לנסות להיזכר בחלומות שלך! מה זה כבר 10 דקות? אבל זו שיטה ממש יעילה! זה קודם כל! ליזכור טוב את החלומות שלך! דבר נוסף, נסה כמוני להתאמן על 2 שיטות במקביל, במשך היום נסה לעשות כמה שיותר בדיקות מציאות, ומתי שבא לך, אפילו באמצע השבוע, או בשבתות, כוון שעון מעורר ל 4:30 בבוקר, או 5:00 בבוקר ( אחרי 5-6 שעות שינה ) ואיך שהוא מעיר אותך נסה מייד לעשות ווילד! ( אני ממליץ לך לנסות להתרכז במוסיקה חלשה ונעימה ליד המיטה או בנשימות שלך, או באיזו תמונה שתדמיין בראש לדוגמה אופניים או מכונית, כדי לישמור על מודעות עצמית ). תתאמן במקביל על שתי השיטות! בהצלחה!
Lucid

ofir_y

New member
תודה על התגובה,

10 דקות בבוקר בשבילי זה ממש חשוב, אני לומד 5 פעמים בשבוע שעת אפס... ניסיתי אתמול לעשות ווילד, שמתי את הרדיו על תחנה שלא משדרים בה, החלשתי אותו וכל מה ששמעתי זה ה"טססססס" השקט הזה (כמו שלג בטלוויזיה), ניסיתי להתרכז במשך המון זמן וכל מה שקרה זה שהפסדתי 3 שעות שינה... אני אנסה היום עוד פעם

buffstar

New member
אל תתרכז כל כך חזק

אחרת באמת לא תירדם... קבל ח"ח על היוזמה לבנות מכשיר...

KEiN

New member
ברוך הבא !

בקשר למכשיר שלך... זה יכול לעבוד אבל זה תלוי סבוג האדם יש כאלה שמתעוררים מהדגדוג יש כאלה שמתעלמים ויש כאלה שמחצללים... אותי הרטט של הפלאפון העיר כשנמנמתי...

ofir_y

New member
תודה..

אז מה ההמלצה שלך ? איך אני יכול לעשות ´ווילד´ בלי לישרוף את הלילה? אני אשמח לקבל הסבר מפורט בייחוד אם הוא מניסיון אישי
אופיר

KEiN

New member
כדיי לעשות ווילד טוב...

(ולמכשר שלך אין שום קשר לווילד)- צריך קודם כל לשרוף הרבה לילות ולהתרגל לרעיון שצריך להתרכז במשהו... לאט לאט זה יבוא, איש אחר אכל אכל אכל קם והלך קורנפלקס! ליל"צ

ofir_y

New member
תודה

ולא יפה להרוס לי את החתימה
הבעיה מספר אחת שלי נראה לי , היא החוסר אמונה. זה נראה לי קצת ´too good to be true´ כי אם דבר כזה באמת עובד, זה יכול לפתור לנו כל כך הרבה דברים... תחשוב שאפשר לתקשר עם התת מודע שלנו, להגשים כל פנטזיה שלנו? יש לזה הרבה זוויות ראיה... הקטע ש... אם זה אמיתי וזה נכון, איך זה שבקושי שומעים על זה? שמעתי על זה רק באינטרנט, ולא פגשתי אף אדם שמכיר את זה. ובכלל הקטע עם ההקרנה האסטרלית, שאפשר לראות אירועים מהעבר ומהעתיד - זה לגמרה הוציא אותי מהקטע שזה אמיתי. ואני לא בא במטרה לזלזל או להטיל בספק, אלא רק לפתור את בעית האמונה שלי שמהווה מחסום די רציני..

LucidGuess

New member
תתעודד איש ../images/Emo13.gif

דבר ראשון זה עובד, אין שום ספק בכלל, והכל שם מציאותי לגמרי ואתה יכול לעשות הכל! אני מאמין שבקושי שמעת על זה כי זה נושא שהתעורר רק בשנים האחרונות, המכון לחקר חלומות צלולים נפתח נדמה לי רק בשנת 1990 בערך, ומה שעוזר להפיץ את הנושא זה בעיקר האינטרנט שהתחיל מאד להתפתח בשנים האחרונות ודרכו אנשים מגלים את זה, מה שמאד עוזר להפיץ את זה בארץ לדעתי זה האתרים של אלון ברמן ושל גיא שניפתחו לפני שנה בערך ודרכם הרבה אנשים התחילו לישמוע בפעם הראשונה בחייהם על חלומות צלולים ולספר לאחרים, עד שהאתרים האלו ניפתחו לא היה שום מידע על הנושא בעברית, אז לא פלא שלא הרבה שמעו על זה... דרך אגב כבר לפני כמה שנים ראיתי בתוכנית מדע בטלוויזיה כתבה על המכשיר לחלומות צלולים - NovaDreamer , ומי שראה אותה שמע כבר אז על הנושא. דבר נוסף זה, שכמו שאתה שם לב צריכים להתאמץ דיי הרבה בשביל חלום צלול, זה לא דבר קל שבא תוך יום אחד, ולהרבה אנשים אין כוח להתאמץ מספיק, כי עד שאין להם את החלום הצלול הצלול הראשון הם לא מבינים כמה שזה מדהים. בנושא ההקרנות האסטראליות וראיית העתיד, למה שזה יוציא אותך מהקטע של חלומות צלולים לא הבנתי? מי בכלל אמר שזה אמיתי?? אני ורבים אחרים מאמינים שהקרנה אסטראלית ויציאה חוץ גופית זה בסך הכל חלום צלול שבו אתה כאילו יוצא החוצה מגופך, אני בכלל לא מאמין שזה אמיתי, למרות שיש כאן כאלה שיגידו לך שזה כן, אז תחליט למי להאמין ( אף אחד עד היום לא הוכיח שזה אמיתי ). אז תתעודד ואל תתיאש אחי טוב?
Lucid

ofir_y

New member
תודה!

עזרתם לי מאוד תיהיו בריאים ותחצללו הרבה

KEiN

New member
לדעתי אחד הדברים שמונעים את

הפצת הרעיון של חלומות צלולים זה הדבקות והמרובעות של אנשים... למשל אני אומר לחברים מאד טובים שלי-"יש דבר כזה חלומות צלולים"- אז הם צוחקים- ומי שלא צוחק מבקש ממני הוכחה מוצקה (כמו לוסיד הזה
). חוסר האמונה של אנשים בדברים קסומים (וחצלולים זה מאד קסום) הורג את החברה שלנו- אנחנו כלכך רוצים להיות בוגרים ולחיות במציאות אמיתית- שאנחנו פשוט סותמים לעצמינו את המח... אני לא מנסה לחצלל בשביל אף אחד אחר- ואני לא מרגיש שאני חייב הוכחות למינהן לחברים שלי- מי שרוצה שיחצלל מי שלא, לא!. וזהו להיום!

ofir_y

New member
זה הקטע

אני לא מאמין בקסמים ובדברים "קסומים", אני רואה חלומות צלולים כדבר אמיתי ומדעי לחלוטין.

KEiN

New member
תתפלא

אבל גם מאחוריי דברים כמו -כישוף, פיות ואנרגיות יש סוג מאד מיוחד של מדע מדוייק- מדע המחשבה.. זה שאנחנו נולדנו לעולם שהתפיסה החברתית היא: שאנו לא מסוגלים לבצע קסמים וכסף זה כל מה שחשוב- זה! זה! זה מה שימנע מאיתנו לנצל יכולות חבויות ומדהימות הנמצאות ביידינו... הביטחון העצמי של האנושות הוא אפסי- הוא מגביל את עצמו, כאילו בכוונה...

ofir_y

New member
אני לא מתפלא

"אבל גם מאחוריי דברים כמו -כישוף, פיות ואנרגיות יש סוג מאד מיוחד של מדע מדוייק- מדע המחשבה" - מדע המחשבה? ספר לי על זה בבקשה. "זה שאנחנו נולדנו לעולם שהתפיסה החברתית היא: שאנו לא מסוגלים לבצע קסמים וכסף זה כל מה שחשוב" - טעות... בעולם שלנו אי אפשר לבצע קסמים, זאת עובדה מציאותית - לא תפיסה חברתית. פיות, אנרגיות, כישוף - קיימים - רק בחלומות.

KEiN

New member
´אפקט העדר´

דור חדש עוקב אחריי דור ישן בעיוורון... עובדה מציאותית? תראה לי משהו שסותר את קיומם של דברים אלא- ואני בטוח שאם תחפש מספיק בין הכחשות ולקיחה מובנת מאליה- תמצא כי הדבר היחידי שאתה מסתמך עליו זה מילים שיצאו מפי ההורים שלך וחברים שלך, כמו: ´אל תהיה אדיוט, אל תגיד לי שאתה מאמין באגדות´ ´זה לא אמיתי´ ודברים כאלה.. בעוד האנשים האלא שאומרים לך את זה- לא מבינים מהחיים שלהם בגרוש- הם לא איזה חוקר גדול לענייני מסטיקה- הם חברים שלך, וכיצור אנושי בעל חוש סוציאולי מפותח, כדיי להתקבל לחברה מסויימת עליך לוותר על אמונות ´טפשיות´ כדיי שיהיו לך חברים... כל זה נקרא כפיה חברתית- החברה ´מנצלת´ את העובדה שאתה רוצה להשתייך אליה ובך מכתיבה לך חוקיי מחייה- למשל נישואין- למה לעזזל להרוס קשר יפה ע"י הפיכתו למוסד סגור? אני יגיד לך למה- כי ההורים שלך עשו את זה! בקשר למדעי המחשבה|: המכשפים- הם לא בעלי כישרון מסויים ומיוחד- אלא הם אנשים שהצליחו לכוון את מחשבתם למעבר לכפיה חברתית- והאמינו בדברים שהם כביכול לא נכונים. הם היבנו את מרובעות ועיוותי המח והחברה, וניצלו זאת לטובתם. ליל"ט...

ofir_y

New member
ממש לא. אפקט החשיבה ההגיונית...

"דור חדש עוקב אחריי דור ישן בעיוורון" - ממש לא. אתה לא יכול לקבוע לי למה אני חושב משהו בלי שאתה יודע. "עובדה מציאותית? תראה לי משהו שסותר את קיומם של דברים אלא"- יש לך טעות. אני לא צריך להוכיח שהם *לא* קיימים, אלא אתה צריך להוכיח שהם *כן* קיימים. כמו שאתה לא יכול להוכיח שאין לך מעל הראש זין אסטרלי. תוכיח שזה קיים, אל תבקש ממני להוכיח שזה לא קיים. קצת נסחפת עם הכפייה החברתית. אני לא מדבר על דברים כאלה עם חברים שלי, ולא מזמן הייתי בחברה שאני בין הבודדים שלא מאמינים באלוהים. יותר נכון הייתי יחידי.. וההפך, התגאתי בזה. שום כפיה חברתית ושום בטיח. גם אני ראיתי סופרמן גם אני ראיתי "קונג פו האגדה נמשכת" וכל הקטע עם הדברים העל טיבעיים, הצ´י והאנרגיות - הכל הדליק אותי, וזה הכניס לי קצת למוח אמונה בזה אבל המוח שלי מסנן מהר מאוד, מפני שהוא מבדיל בין מציאות ושטויות. "נישואין- למה לעזזל להרוס קשר יפה ע"י הפיכתו למוסד סגור? " - מפני שיש יתרונות בזה שהמדינה רואה בך אדם נשוי, כאשר אתה נישא אצל הרבנות נישואין אורתודוכסיים. ורוב האנשים לא חושבים כמוך - יש אנשים שאוהבים להתמסר ולהתמסד, עובדה. מכשפים ופיות זה נחמד, אבל נראה לי שכולנו עברנו את השלב הזה. גם אני רוצה להאמין בכוחות על טיבעיים והאמנתי שהייתי בגיל המתאים, החשיבה שלי בשנים האחרונות יותר רציונלית - וללא קשר לנורמות חברתיות, כל דבר אני בוחן בצורה אובייקטיבית, מדעית. זאת ההשקפה הכי אובייקטיבית והכי נכונה על המציאות.

LUCID DREAM

New member
זה עובד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם אני בהתחלה לא האמנתי - לפני שזה הצליח לי - אבל אסור להתייאש - אם זה לא בא לך טבעי, ואין ברירה אחרת - אז תלך לפי השיטות בגלל שלוקח זמן עד שאתה מוצא את השיטה שהכי טובה לך...

ofir_y

New member
תודה תודה

עזרתם לי מאוד תיהיו בריאים ותחצללו הרבה

למעלה