עזרה!!!

עזרה!!!

התקשר אלי בחור נחמד בן 27 ממרכז הארץ שיש לו תיסמונת טוראט
בבקשת עזרה . הוא מחפש עבודה כבר כמה שנים בכל תחום ואינו מצליח. בראיונות עבודה פוסלים אותו על הסף ואם כבר התחיל עבודה כבר אחרי כמה שעות מפטרים אותו, והכל בגלל הטוראט שכידוע לכם הוצאת לשון ואו טיק אחר לא מצביע על האדם ועל יכולתו . ולמרות זאת עדיין ישנם אנשים אטומים שלא מבינים את הבעיה בשנת 2012 ממש בושה.
אני פונה פה לכל מי שיכול לעזור אם במציאת עבודה מכל סוג או להעלות את הנושא לתקשורת. לא יכול להיות שבחור צעיר במדינה עלק הנאורה שלנו לא מצליח לעבוד שכל חטאו שיש לו כמה טיקים זה בושה לחברה שלנו אני מבקש עזרה בנושא תודה!!!

בנצי שני 0505347847

בנצי היקר
אתה גדול מהחיים

ואנחנו כולנו כאן איתך ועם מתן

הפניה שלך באמצעות דף הפייסבוק שלך ובאמצעות פוסט ארוח בבלוג של עומרי חיון פשוט ראויה להערצה. כל הכבוד על הנכונות ועל הדרך

כולנו מאחוריכם ונעשה כל מה שרק ניתן על מנת לעזור למתן לקבל הכרה, לרכוש מקצוע ולעבוד.

אפשר רק לקוות, שהמקרה של מתן יהיה המקרה האחרון של אפליה בעבודה בגלל תסמונת טוראט ובזכות המעורבות שלך - נראה, שאנחנו עולים עוד מדרגה בקידום המודעות

תודה לך, איש יקר, על עבודת הקודש שאתה עושה - מכל הלב
.

ובקשה מיוחדת מכל החברים בפורום - מי שמכיר מישהו או מוכן להעסיק את מתן - מתבקש לפנות לבנצי בהקדם.
בבקשה להעביר את זה הלאה - הבה נשמיע קול חזק על מנת שמתן ידע שהוא לא לבד

דיוידל

New member
חומר למחשבה

היי בנצי,
בהחלט זה מחמם את הלב שאתה עושה כדי לעזור לבחור הנחמד שפנה אליך.
בנוסף לדיעות הקדומות אצל חלק מהחברה שלנו, ייתכן ויש עוד סיבות וקשיים בגללם הוא אינו מצליח לשמור על מקום העבודה. שווה לבדוק איתו ואך לברר איזו עזרה הוא צריך כדי לטפל בקשיים אלה.
בהצלחה,
דיויד

סרטי וידאו על טוראט וחיפוש עבודה- אילו

תלאות נאלצים אנשים עם טוראט לעבור עד שמוצאים עבודה (אם בכלל...).

אפשר לשרשר רעיונות למקצועות שאנשים עם טוראט יכולים עבוד בהם - למשל: הוראה... :)

צ'מעי... מכיוון ששתינו (ואף יותר)

מכירות אנשים עם טוראט שמנהלים קריירה מצליחה בתפקידי מפתח וניהול ואף מעבירים פרזנטנטציה מול קהל עם כל הקולות והתנועות. אני חושבת שאל לנו לעשות הכללות . זה תלוי בכישורים שיש לאדם באופן כללי כך שאל לנו לחשוב שזה רק בגלל טיקים...

נכון שישנם אנשים עם לקויות למידה שקשה להם יותר ואני מודה שאני ביניהם כל הזמן מתחילה ולא מסיימת

אבל מצאתי לי את הנישה שלי ואני אוהבת את מה שאני עושה. כמובן שיש לקחת בחשבון השמעת קולות ושאר תנועות אבל בגדול אני חושבת שאפשר להצליח עם ולמרות הטוראט....

לגמרי!!! כשכתבתי "הוראה" התכוונתי לגמרי

למה שכתבתי - תוכל לראות זאת בסרט.
כלומר - התכוונתי לכך שאנשים עם טוראט יכולים לעבוד בכל מקצוע שמתאים לכישוריהם ולנטית ליבם. רק שלא יפריעו לנו!!!

מתן מצא עבודה

בזכות הרעש והבלגאן של בנצי - מתן מצא עבודה.
אני רוצה להודות באופן אישי לכל הצדיקים והצדיקות; הבנצי, אלמונימית והמסייעת האנונימית - שעזרו למתן למצוא עבודה וגם לאלה שהעבירו הלאה והציעו עזרה.

חברים - מזמן לא התרגשתי כל כך... פשוט, אין על הכוח של הביחד
אין

"יחד לב אל לב..."

העיקר שיהיה למתן המון בהצלחה! תודה על הפרגון יקירתי ... בהחלט התרגשתי ושמחתי היום.
וגם נתבקשתי בכל לשון של בקשה לא להזכיר את שם החברה או את שם אשת הקשר אבל מסרתי לה את אהבתנו ותודתנו.

רק בשמחות תמיד אמן

שביק

New member
אני מרגישה גאווה בכל נוטלי החלק ובהשתדלות

לעזור לבחור אשר כל מבוקשו לעבוד ולהתפרנס בכבוד.

תהיו ת מ י ד בצד הנותן והעוזר.

חיממתם את לבי.

למעלה