עזרה .....

xena 17

New member
עזרה .....

אני ממש לא ממזמן התחלתי לצפות בסדרה ואני קראתי כאן שאבי ולוקה לא ימשיכו להיות זוג..... ובמקום זה אבי וקרטר ייהיו זוג אז השאלה שלי היא עם מי יהיה לוקה ???

~*~gaL

New member
ספויילר למעלה! ../images/Emo58.gif

לוקה יהיה עם עצמו או עם נטע

Kettercat

New member
או איתי ../images/Emo9.gif

כמובן, רק אם זה בסדר איתכם פה חחח

נטע200

New member
ב"ה, וכן יהי רצון!

בכל מקרה, לחדי העין שבינכם לא ביקרתי בפורום חביב זה כשבועיים בערך ולא הספקתי להתעדכן... ובנוסף: הייתי שבוע שעבר בסרט של גוראן! סרט מצוין! הוא מסוג הסרטים האלה שאתם לא ממצמצים כל הסרט מחשש שתפספסו משהו ואתם ממשיכים לחשוב עליו גם שעות אחרי שיצאתם. מומלץ! (והוא גם לא כ"כ מפחיד למקרה שתהיתם) ולגבי הרומן המתפתח שלי עם לוקה- הוא ניסה להתחיל איתי כמה פעמים אבל לא הסכמתי, הוא יצטרך לעבוד קשה בשביל להשיג אותי...

~*~gaL

New member
איפה היית?

ואני באמת צריכה לראות את הסרט הזה.. ואת 2 הסרטים של נוח.. אגב, נכון אחד הסרט "עד כאן" של נוח הוא עם ג´ניפר לופז? אז יש עליה כתבה ב-7 לילות ויש ציטוט קטן של נוח :)) וכן, הא? הוא באמת יצטרך לעבוד קשה
ומאיה... מצידי זה בסדר, רק שנוח יהיה שלי! :))

Kettercat

New member
בסיידר גמור ../images/Emo8.gif

אוותר לך על נוח
כל עוד אני מקבלת קצת מגוראן

mya 6

New member
נטע,היית רוצה!! ואפרופו נוח..

ראיתי סרט שלו.. לא מומלץ לחובבי נוח.. כי בסרט הוא משחק טיפוס לא נחמד, ואפשר להגיד... נאצי.. כן קרטר שלכם הוא נאצי.. היה לי נורא מוזר לראות אותו עושה "הייל היטלר!!". בכול מיקרה לסרט קוראים נערי הסווינג.. סרט ממש יפה (הוא לא הדמות הראשית למקרה שתהיתם..)

למעלה