עזרה

meirav1

New member
עזרה

היום סוף סוף מצאתי את הדיסקים של הכי גאים ומישהו יכול לעזור לי איזה דיסק יותר טוב של הוענה ה1 או השניה למרות שנראה לי בסוף שיהיו לי את שניהם

שניש

New member
הדיסק הראשון ממש שווה! ../images/Emo56.gif

אבל לא שמעתי את השני אז אני לא יודעת מה יותר טוב... אם את קונה ת´ראשון תשמעי את השיר-4 פראוד! ללא כל אחד אוהב אותו אבל אני כן! שניש

סילביא

New member
הראשון מדהים

והשיר ה4 הוא הכי יפה בדיסק ... זה השיר מהפרק הראשון כשבראיין ומייקי על גג הבית חולים, ואם תקשיבו למילים... שיר מדהים!!!!! מצד שני, אני לא משעתי את הדיסק השני .. אבל תסתכלי לפי ההמלצות כאן..

adiko

New member
לי י ש את שני הדיסקים ../images/Emo43.gif

אני חושב שהדיסק
של העונה השניה יותר טוב
מהראשון טוב כל אחד ומה הוא חושב בכל זאת מי שירצה יסתכל בארכיון ויראה שפירסמתי את רשימת השירים של שניהם ובכל זאת אם תרצו אני אפרסם שוב ותגיבו על הלוגו כמובן אם בא לכם גם של Kinney Caroline מאוד יפה אז אין כאן תחרות למי ששאל ביי לבנתיים
אני הולך

סילביא

New member
השקעתי

והקשבתי עכשיו דרך אתר ארגנטינאי לדיסק השני, הנה המסקנות. אם את אוהבת טראנס, קני את השני כי הוא רק טראנסים אם את אוהבת מוזיקה עם מילים, לכי על הראשון כי יש בו קצת מהכל.. אני באופן אישי לא טורחת אפילו לקנות את השני

proud הוא שיר מהמם!

ואני גם מעדיפה יותר את ה-1.... אבל זאת רק אני או ש-tower records הגזימו במיחר של הדיסק-90 ש"ח? ברור שלא עמדתי בפיתוי(והוא היה גדול), וקניתי אותו...אבל התעצבנתי עליהם, כי אני אחת שקונה בערך 100 דיסקים בשנה...

סילביא

New member
לא רק הם..

בכל חנות דיסקים צריך להוציא משקנתא בשביל לקנות דיסק.. בגלל זה מורידים אותם מ.....u know were

סילביא

New member
טוב...

זה כבר סיפור אחר, אני בכל אופן לא מוכנה לשלם 90 ש"ח בשביל תמונות. 90 שקל לדיסק זה מחיר חולני , אלא אם כן הדיסק עשוי זהב....והוא לא. אם כבר , עם ה90 שקל האלא תזמיני לך לוח שנה עם מלא תמונות , והוא עדיין יותר שול...

הדיסק שווה זהב

והמחיר באמת חולני... כתבתי לטאוור רקורדס על המחירים. יום אחד קניתי דיסק של נמרוד לב ב-50 ש"ח בחנות אחרת ובטאוור ראיתי אותו ב-70... ואת יודעת איפה אפשר לקנות לוח שנה מלא תמונות? לא ראיתי כזה בארץ

סילביא

New member
להזמין

מאחד מהבאים amazon kleptomaniac 10 percent או מהחנות הוירטואלית של התכנית.. אגב , בזמני (לפני 10000 שנות אור) בהפנינג מחרו לוחות שנה של תוכניות טלויזיה אז שווה לבדוק. וכן טאוור יקרנים הכי זול לקנות במקומות קטנים כמו התו השמיני או האוזן השלישית אגב , באוזן השלישית גם משכירים את הפרקים של הכי גאים..

רינת4

New member
דרך אגב-

בדיסק הראשון גם שיר מס´ 3 מהמם! זה השיר של הנשיקה הראשונה בין ג´סטין ובריאן בלופט. שיר נהדר! זה וproud ,אה וגם שיר 12-כשג´סטין רוקד בבילון ובריאן מעיף הצידה את שני הבחורים שרוקדים עם ג´סטין ואז הם מתנשקים, שהוא גם שיר נהדר. הקטע הוא שבדיסק הראשון אנחנו מקשרים את המוזיקה לסצינות,ובדיסק השני זה עדיין קשה כי חלק עדיין לא מקושרים לנו(פרקים שעוד לא היו). אני בטוחה שאחרי שנדע כל שיר מאיזה קטע הוא לקוח,נאהב אותו יותר.

השירים.....

אם אני זוכרת נכון...שיר 3 הוא של full frontal-u think u r a man ו-12 של קייטי משהו let´s hear it for a boy... ובאמת לא קניתי את הדיסק השני כי לא הכרתי חלק מהשירים...

meirav1

New member
השיר

שברייאן וג´סטין רקדו בנשף svae the last dance for me מופיע אחד הדיסקים ?

ומעצבן שלא....

יש המון שירים שקטים שהם יפים והם לא בדיסק... דרך אגב שמתן
שאין תמונות של ג´סטין ובריאן ביחד בעטיפה של הדיסק ה-1?

למעלה