עזרה!

olya448

New member
עזרה!

אני משתמשת במדבקות למניעת הריון , הלכתי לפי הוראות הרופא והדבקתי ביום הראשון של המזור מאז אני החלפתי אותן כל שבת (יום ההחלפה) כבר עברו 3 שבועות וכתוב שבשבוע הרביעי אני לא צריכה להדביק והרופא אמר לי שבשבוע הזה אני אמורה לקבל מחזור , עכשיו אני מרגישה שאני לא הולכת לקבל מחזור (אני תמיד יודעת מתי אני יקבל) ואם אני לא יקבל מחזור מה זה אומר כל העניין מדאיג אותי בהחלט..

Maldini Girl

New member
אין מה לדאוג לפני הזמן

אני לא כ"כ מכירה מדבקות אבל מאד יכול להיות שכמו גלולות, יש לזה איזו השפעה הורמונלית על הגוף שגורמת לך להרגיש שונה מבדר"כ לפני קבלת המחזור.
אני מציעה שתחכי למועד בו את אמורה לקבל מחזור ושאם לא תקבלי, תפני לרופא.
כרגע נסי להרגע, כי לחץ בטח לא יגרום למחזור להגיע מהר יותר.

olya448

New member
עכשיו רע לי..

התחיל השבוע שלי בלי המדבקה שבו אני לא אמורה לשים מדבקה , לפי דברי הרופא שלי המחזור אמור להתחיל בשבוע הזה, הפעם ארונה שלי שקיבלתי מחזור היה ב 9.6 ועכשיו כבר ה 2.7 אני לא ידועת מה לעשות ב יומיים הקרובים אני עובדת ואין לי זמן ללכת לרופא לבינתיים , יתכן שאני בהריון זה יהרוס לי את כל החיים .. מה אני עושה?!

Maldini Girl

New member
אבל למה שזה יקרה?

אם השתמשת במדבקות כמו שצריך אין סיבה שתהיי בהריון, וכנראה שתקבלי מחזור בימים הקרובים.
בנוסף, אין דבר כזה "אני עובדת, אין לי זמן לרופא". הבריאות שלך מעל הכל.

Ein Li SaFek

New member
פעם בחור נורא חכם (שגם היה רופא בעצמו) אמר לי

"אי אפשר להציל את כולם"
זה היה נכון כשהוא הסביר לי את האמת על האחוז של אנשים שאמבולנס מציל באמת
וז היה נכון כשדיברנו על איך לגרום לבנות 14 לא לשכב עם בחורים בני 18
וזה נכון גם במקרה הזה

אני עדיין זוכר שהיא חזרה לפה אחרי הפוסטינור ואמרה שזו הייתה טעות לקחת וחבל על הכסף
אבל עכשיו (למרות שהיא כבר לקחה פוסטינור) היא פוחדת שהיא בהריון (שוב??) וכבר אז שאלתי אם היא הייתה נכנסת להריון מהסקס הלא מוגן, אם היא עדיין הייתה חושבת שהפוסטינור היה בזבוז.

לפעמים אנשים נהנים מהדרמה סביבם.

Maldini Girl

New member
אני מצטערת, אבל פה אני לא מסכימה איתך

אני חושבת שגבר לעולם לא יבין את הלחץ הבלתי נסבל במחשבה שאת בהריון.
וזה מפחיד מאד כשאת מתחילה לקחת גלולות, מדבקות, ופתאום, בלי לדעת למה ומאיפה, המחזור שלך מאחר, או נהיה לא סדיר, או מתחילים לך כל מיני תסמינים שאת לא מבינה מאיפה הם באו ושאף פעם לא חווית עד עכשיו.

כשאני והאקס היינו ביחד הייתי על גלולות. 3 שנים, כמעט אף פעם לא פספסתי, כמעט אף פעם לא איחרתי/הקדמתי/שכחתי או כל דבר אחר.
ודווקא אז, כשפתאום היה מאחר לי המחזור למרות הגלולות, אז הייתי הכי נלחצת, למרות שבתיאוריה לא הייתה שום סיבה להילחץ כי ידעתי שעשיתי הכל בסדר. ועדיין מקננת בך השאלה "ואולי לא שמתי לב ושכחתי גלולה" או "לקחתי לא טוב" ואולי, אם גלולות עובדות ב-99.9% מהפעמים, אז אני ה0.1% שזה לא יעבוד עליו.

בתור גבר אתה לא דואג שתהיה בהריון.
בתור אישה זה מפחיד עד מוות.

Ein Li SaFek

New member
זה נכון שאני גבר

או סוג של
אולי
וברור לי שאישה תיכנס לחרדות
אבל:
1. אם אתה לא ניאדרטל, וואו כמה שזה מלחיץ גם אותך. אני זוכר שפעם עם אקסית שלא לקחה גלולות וכן השתמשנו בקונדומים, והקונדום נקרע (ולא גמרתי), ואני הייתי לחוץ רצח עוד יותר ממנה שאולי היא בהריון.
אז ברור שיש הבדל, אבל כאמור - מלחיץ רצח!

2. ספציפית פה, אני עומד מאחורי הדברים שלי במקרה הזה.
ואני פשוט לא אסביר לעומק
אבל ממה שנכתב בפורום, אפשר לקרוא שהיא קיימה יחסי מין ללא אמצעי מניעה, ואז לקחה גלולת הבוקר שאחרי וחזרה ואמרה שזה היה בזבוז כסף, ועכשיו היא שוב לחוצה שהיא בהריון.
אז לא שאני לא רוצה שהיא תחזור ותשאול
ההפך, שתשאל ותקבל תשובה בכייף
אבל פרטנית פה יש משהו קצת מעבר
היא צריכה להפסיק בכללי לעשות דרמה מכל דבר (והיא יודעת על מה אני כותב), בסופו של דבר צריך לקחת אחריות כשמקיימים יחסי מין.

ואגב,
אני שמח שהיא לקחה את הפוסטינור
ואני מאושר בשבילה שהיא לקחה אמצעי מניעה קבוע
ואני מאחל לה ולבן הזוג הרבה אושר.

ובאמת, תהיי רגועה (זה מופנה אליה)
לחץ משפיע נורא על הגוף

muse18

New member
אם את הדבקת כמו שצריך לא אמורה להיות בעיה

מתי התחלת להשתמש במדבקות? הנך מודעת שאלו הורמונים שאת מכניסה לגוף? הגוף שלך יכול להגיב בצורה שונה ממה שאת מצפה וזה כולל גם אי קבלת מחזור\איחור\דימום שונה וכו' לא חסר תופעות לוואי- אבל זה אמור להסתדר תוך 2-3 חודשים. קבעי תור לרופא נשים בלי לחץ מתי שתוכלי ללכת השבוע תלכי ותשאלי...

למעלה