עזרה

רובי 4321

New member
עזרה

שלום כולם.. אני באמת יודע שאני לא היחיד שמרגיש או הרגיש ככה אבל אני כבר לא מסוגל לשמור את זה בבטן לכן אני אנסה לנסח לכם את איך אני מרגיש..
מקווה שתוכלו לעזור, כי באמת יש פה אנשים מדהימים עם רצון לעזור ולתמוך..
אני בקשר של און ואוף עם מישהי כבר 3 שנים.. (אני היום בן 23)
ותמיד שחזרנו להיות ביחד אחרי ריבים אני איכשהו הצלחתי להרוס בעיקר עם הקנאות שלי (למרות שהיום אני חושב שלמדתי לשלוט בה ואיך להתנהג גם שמקנאים)
זה לא שהיא תמיד הייתה טובה.. גם לה היו קטעים מסריחים אם זה להפרד ולחזור מתי שבא לה או לסנן ודברים כאלה שיכלו לשגע אותי..
אבל למרות הכל אני אהבתי ועדיין אוהב אותה מאד מאד... ותמיד אחרי ריבים אני זה שהייתי מנסה להרגיע לא משנה באשמת מי הריב היה אני זה שהיה מבקש סליחה בשביל שנינו או שהייתי מרגיע אותה וגורם לה לבקש סליחה (ותאמינו לי שאני יודע שזה דפוק אבל באמת שאהבתי אותה ושנאתי כל רגע של ריב כי באמת סבלתי מהרגעים האלה,והעדפתי להתעלם מהאגו או מהכבוד שלי למען שיהיה שקט)
והיום כבר שלושה חודשים אחרי שהיא חסמה אותי בפייס ומחקה אותי מהחיים שלה אני עדיין מנסה פה ושם לחזור ולהיות איתה בסוג של קשר..(לפעמים היא מדברת איתי בעצמה אבל שוב אחרי זה היא חוסמת והכל חוזר על עצמו).. והכי גרוע שאין דקה שאני לא חושב על מה היא עושה ועם מי מדברת וובקיצור על כל דבר שקשור אליה..(אני כן הייתי עם בחורות אבל תמיד זה משהו ממש קצר וגם שאני איתן אני חושב עליה, ואני נראה טוב והכל) אני באמת לא יודע מה לעשות !? אני מרגיש תקוע כי מצד אחד אני פשוט לא מצליח להתגבר עליה אפילו לא במילימטר ולא מוצא מישהי שאני יגיד עליה וואו ומצד שני היא פשוט מתעללת בי....

היא לא מתעללת בך - אתה מתעלל בך.

אני מצטערת , אבל אני פשוט לא מבינה למה אנשים לוקחים קשר והופכים אותו למסכת ייסורים \ משחקים \ כאב .
קנאה היא דבר הרסני מאד, אבל ברגע שאתה פעם אחת טועה בו, ואתה מבין שהוא בעייתי, אתה אמור לעבוד על עצמך בשביל שהקשר יהיה חיובי.
מה זה "להפרד ולחזור מתי שבא לה"? אתה צעצוע? הלב שלך מאבן שאפשר לעשות איתו מה שרוצים?
למה במקום להתעמת איתה על הדברים "המסריחים" שהפריעו לך, עוד שוב ושוב הבלגת עליהם?
סליחה זו לא מילה ריקה מתוכן שנועדה להשלים לרגע או שניים, זו מילה חזקה מאד ומשמעותית, שכשאומרים אותה, מעשים צריכים לחזק אותה.

אני לא מזלזלת במה שהיה לכם, אבל זו לא אהבת אמת, זה נסיון לקשר שפשוט סרבתם לקבל שלא הולך, אז עשיתם טעות אחרי טעות,
ומשכתם אותו 3 שנים .
לדעתי היא עשתה טוב בכך שניתקה אותך מחייה, לא כי אתה הרע, אלא כי לפעמים בשביל להבין שצריך להמשיך הלאה, אין פשוט פתרון
אחר מלבד ניתוק כואב אך הכרחי.
לדעתי אל תצא עם בנות בשביל להעביר את הזמן, תתבגר רגשית, נפשית, מנטלית ע"י זמן עם עצמך לבד, והגעה למסקנות הנכונות - שהגיע הזמן
להתפנות למשהו יותר בוגר, יציב וטוב ולא לרדוף אחרי עבר פוגעני , שלדעתי רודף אותך רק בגלל העובדה שזו לא שוב פרידה זמנית, אלא סופי יותר .

daoli

New member

Megie

New member
היי רובי..

כמו שלימור כתבה-אתה הוא זה שמתעלל בעצמך.. ברגע שאתה מאפשר לעצמך להיות שותף למשחקים המתופשים שלה-ברגע שאתה מנסה להחזיר אותה ומחכה ליחס ממנה, ברגע שאתה חי מפגישה לסימן כלשהו ממנה...אתה עוצר את עצמך!

תנסה לחסום אותה מחייך, תנסה להיות חזק עכשיו-ותהפוך לאדם חופשי! כרגע אתה נמצא בכלא שלה וחי לפי הלו"ז שהיא מכתיבה לך והכי עצוב, שאתה בעצם נכנסת לכלא הזה מרצון חופשי... אז עכשיו קח את הרגליים-וצא מהכלא הזה מאותו רצון חופשי..צא לעולם, תיישם מה שלמדת על עצמך ומהקשר, ותבנה זוגיות בריאה ויציבה עם מישהי שתתאים לך באמת.

בהצלחה

רובי 4321

New member
תודה לכל מי שהגיב

אני באמת אנסה ליישם את כל מה שאמרתם,
תודה על העזרה :)

למעלה