עזרה

potato5

New member
עזרה

אני כבר שלוש שבועות כותב יומן חלומות ועד עכשיו לא מצאתי שום עוגן!
לכל חלום שלי אין שום קשר לקודם (לרוב אני חולם על דברים שאני חווה או חושב עליהם במהלך היום)
אני מבצע די הרבה בדיקות מציאות ביום אבל דרך שעון מעורר בפלאפון שיזכיר לי, אם הפלאפון לא עליי אני שוכח לגמרי מהבדיקות....
עוד לא חלמתי שום חלום צלול ואני שואל אולי יש לכם דרכים לזכור לבצע בדיקות מציאות או כל מיני שיטות???

נ.ב: היום בבוקר חלמתי שאני מדבר עם משהוא ופתאום אני אומר לו:״תגיד, יש מצב שאנחנו חולמים???״
באותו הרגע התעוררתי כי הייתי כבר ממש עריני. אני צריך ליהות אופטימי?

תמיד תהיה אופטימי

עוגנים הם אפשרות נחמדה שעוזרת, אבל ממש לא הכרח. אם אין לך- עזוב. פשוט תמשיך להתמיד עם הבדיקות הרגילות ועם היומן.

בקשר לחלום- זו בהחלט סיבה להיות אופטימי. כשהמודעות שאתה מנסה לפתח (ע"י השיטות השונות) מתחילה לחלחל לחלומות הדרך לחצלול כבר לא ארוכה.
תמשיך עם מה שאתה עושה. שלושה שבועות הם לא הרבה זמן לזה.

ב"מ דרך שעון מעורר

אני עשיתי דבר דומה, כל שעה עגולה השעון שלי מצפצף ואז אני עושה ב"מ אבל זה לא עבד לי מהסיבה הפשוטה שבחלום השעון לא מצפצף(אני משער שגם אצלך זה לא קורה כי אחרת זה חתיכת עוגן) ושלדעתי זה גם לא מספיק פעם בשעה אז עברתי לשיטה כשהשעון מצפצף במקום לעשות ב"מ אני נזכר בנושא החלומות הצלולים ואז אני מבצע מספר ב"מ במהלך השעה הקרובה בגלל נזכרתי בנושא ולא בגלל שהשעון צלצל, תנסה גם כשהשעון המעורר מצלצל להיזכר בנושא ואז לעשות גם ללא קשר אליו את הבדיקות זה יותר אפקטיבי לפחות אצלי, אני לא מצאתי עוגן גם אחרי שנה וחצי בנושא וזה לא מפריע לי
מקווה שעזרתי, וחג שמח

l coyote l

New member
איך לזכור לעשות ב"מ ללא עזרים

שיתכן שלא יהיו בחלום.
שתי דרכים:
הדרך של קינג האדום - לצייר נקודה על גב כף היד. כל פעם שתסתכל על היד תיזכר לעשות ב"מ.

הדרך שעבדה בשבילי - להכניס ב"מ לפעולות שנעשות הרבה פעמים ביום, נניח כל פעם שעוברים בדלת.

potato5

New member
מה זאת אומרת להכניס ב״מ לפעולות שנעשות ביום?

אפשר דוגמה אולי?

בטח

אני מצייר לעצמי נקודה על היד, וכל פעם שאני רואה אותה אני נזכר לעשות בדיקה.
אפשר גם כל פעם שעוברים בדלת, כמו שקיוטי אמרה, או כל פעם ששותים / בודקים מה השעה / רואים לוחית רישוי של רכב...
מה שעובד עבורך.

למעלה