עזרה !!!!!

  • פותח הנושא sh 2
  • פורסם בתאריך

sh 2

New member
עזרה !!!!!

אני מנסה להיכנס לצ´אט כבר הרבה זמן ואני לא מצליחה. אני יודעת שזה לוקח הרבה זמן בפעם הראשונה אבל כבר חיכיתי 3 פעמים כל פעם איזה 20 - 30 דקות. זקוקה לעזרה.....!
 
ברוכה הבאה למועדון

גם אני מנסה כבר המון המון זמן להכנס ולא מצליחה. וזאת לא הפעם הראשונה שאני נכנסת פשוט יש איזה בעיה בצ´אט.
 

LillipooT

New member
ממ.. ../images/Emo60.gif

יכול להיות שיש לך תוכנה נגד פריצות וזה? משהו כמו firewall ? אם כן תנסי לסגור את התוכנה ואז לנסות שוב..
 
מאיפה ניסית להכינס?../images/Emo105.gif

צריך ללחוץ על הגלריות,לחכות שזה יעבור לדף של הגלריות ואז ללחוץ למעלה על צ´אט דוסון קריק... הצ´אט שנתקע לכם זה הצ´אט מצלמות והוא באמת דפוק,אבל תיכנסו כמו שאמרתי דרך הגלריות וזה יעבוד.... דרך נוספת אפשר להיכנס לצ´אט הכללי של תפוז ולהיכנס לחדר דוסון קריק!
 

Ayelet 1986

New member
גם אני לא מצליחה!

לצ´אט החדש אני דווקא מצליחה להכנס, אבל אין לי מצלמה אז אני מרגישה די מפגרת מבחינה טכנולוגית כשכולם שם שואלים אותי למה... בכל אופן, מה אני יכולה לעשות בקשר לצ´אט הישן? כשאני מנסה להתחבר כתוב לי שהשם שלי לא חוקי... מה עושים???
 

sh 2

New member
יש לי

איזה תוכנה נגד פריצות אבל אני לא יודעת אך סוגרים אותה וניסיתי להכנס דרך הגלריה
 
למעלה