עשיתי לה שיער והוספתי כובע
ש שiקiלית של עלית New member 10/8/02 #22 תודות ../images/Emo13.gif ולזו שעשיתי לדולי שלה את השיער- אם אתה לא רוצה את הכובע אני יכולה להוריד אותו... רק תגידי
תודות ../images/Emo13.gif ולזו שעשיתי לדולי שלה את השיער- אם אתה לא רוצה את הכובע אני יכולה להוריד אותו... רק תגידי
J Jelly Beans New member 10/8/02 #23 איזה מהמם!!!!!! ../images/Emo24.gif יוווו, זה יפה!!!!!!!!!!!!!!! במיוחד הכובע! מה פתאום להוריד??? תודה רבה!!!! יום טוב שיר
איזה מהמם!!!!!! ../images/Emo24.gif יוווו, זה יפה!!!!!!!!!!!!!!! במיוחד הכובע! מה פתאום להוריד??? תודה רבה!!!! יום טוב שיר
P PoTterDoLl New member 10/8/02 #24 ואוו ואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אפילו בדולי מאה שלי לא אצליח להגיע לרמה כזאתי *מתחילה לבכות*
ואוו ואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אפילו בדולי מאה שלי לא אצליח להגיע לרמה כזאתי *מתחילה לבכות*
J Jelly Beans New member 10/8/02 #26 דיברת אליי? ../images/Emo60.gif אם כן.. אז תודה! הכובע והשיער אני לא עשיתי.. מישהי מוכשרת אחרת עשתה.. וזאת הדולי מספר 15, אז אל תדאגי, את יכולה לעשות דברים כאלה.. יום טוב שיר
דיברת אליי? ../images/Emo60.gif אם כן.. אז תודה! הכובע והשיער אני לא עשיתי.. מישהי מוכשרת אחרת עשתה.. וזאת הדולי מספר 15, אז אל תדאגי, את יכולה לעשות דברים כאלה.. יום טוב שיר
ש שמוצה New member 10/8/02 #28 איזה יפה!!! גם הכובע! והשיער מדהים! והנה אחת שלי, שיער מוזר אני יודעת....
J Jelly Beans New member 10/8/02 #30 ................. שיער יפה! שמלה רגילה.. יפה כזאת. ואת הגבת רק לשיער ולכובע!!!!! שאלה הדברים היחידים שלא עשיתי!!! לא פייר.. בעעעעעע
................. שיער יפה! שמלה רגילה.. יפה כזאת. ואת הגבת רק לשיער ולכובע!!!!! שאלה הדברים היחידים שלא עשיתי!!! לא פייר.. בעעעעעע
H HuGo Hell New member 10/8/02 #35 שיר ושוקולית וואוווווווווווווווו השימלה ממש יפההההההה שיר.. כול הכבוד!! ושוקולית הכובע ממש פצצה!.. ~~~~~~~תגיבו לי על הדולי~~~~~
שיר ושוקולית וואוווווווווווווווו השימלה ממש יפההההההה שיר.. כול הכבוד!! ושוקולית הכובע ממש פצצה!.. ~~~~~~~תגיבו לי על הדולי~~~~~