עזרה

Liran Shaked

New member
עזרה

שלום רב, אני חדש פה בפורום מקווה שתקבלו אותי עם חיוך:) ועכשיו לתוכן ההודעה. אני מנסה ליזום עכשיו מדיה פרסומית חדשה בעיקר לצעירים. אך כמה שלא אעבוד על זה בחיים לא אדע איך באמת לתמחר את זה מכיוון שאני לא מהתחום. אשמח מאוד אם מישהו או מישהי מהפורום הזה ויש לו ידע או עוסק בנושא השיווק והפרסום, אפגש איתי או ידבר איתי לא בפורום על מנת לתת לי אולי קצת מידע. שוב יכול להיות שההודעה מבולגנת כזה אני..אני צריך מישהו מהתחום אשר יכול לתת תשובות אין בעיה לשלם כסף לפגישת ייעוץ . ולהיפגש תודה מראש מקווה שהגעתי למקום הנכון

ברוך הבא, לירן

Liran Shaked

New member
תודה אבל..

תודה רבה זיו אני עדיין מקווה שיהיה פה מישהו שיוכל לעזור לי כמו שאמרתי אם זה מבחינתו ייעוץ עסקי אז אני מוכן לשלם כסף לפגישה אני חייב איש מקצוע בשביל לצאת לשוק הפרסום ושהוא יעזור לי עם הנתון שחסר לי

mediaisrael11

New member
ברוך השואל

היי לירן , ראשית כפיים על התעוזה והנחישות להקמת מיזם פרסומי חדש. הייתי במצבך לפני שנתיים כאשר הקמתי את מיזם הפרסום הראשון במשרדי www.thetouristhandbook.co.il למרות ניסיוני הרב בניהול משרד פרסום בחו'ל , לא ידעתי מה ואיך דברים זזים בארץ. לגבי עמידה על תמחיר השרות , מה שעשיתי פשוט מאוד ( לקבלת תחושה ראשונית כמובן ) : לירן , תיסתכל מי בשוק עושה משהו הכי דומה למה שיש לך בראש ...תתיקשר ותבקש לפרסם אצלו ( שקר לבן ) מהאינטרקציה תוכל ללמוד מה מחיר שהוא דורש לשרותיו לאחר משא ומתן קצר ומקצץ !! ....שזה יהיה מחיר ההמחרה שקבע מניסיונו בשוק : מחיר המחרה = מחיר העלות ( תמחיר ) + רווח + נושאי מחיר ודימוי ( וכ'ו ) . הייתי אומר באופן גס מאוד שהיחס בין מחיר המחירה לעלות המכר ( עלות הפקת המוצר הפרסומי ) בתחום הפרסום זה 20 % שזה נמוך מאוד ולטובה...למשל אם דרש 100 ש'ח כנראה עלה לו 20 ש'ח ליצור את המוצר. לירן , תחום הפרסום הינו תחום לפני עצמו !! ותתפלא או לא המפתח להצלחה זה לדעת למכור פרסום !! בהצלחה

doral600

New member
בהצלחה רבה

כל הכבוד על היוזמה ועל האימרה של ישראל מדיה לגבי מה שהכי חשוב זה למכור פרסום אז אתה יכול לפנות אליי במייל ולפרט יותר את כל התכנון והמדיות הנדרשות אוכל לתת קצת רקע וכמובן ללא כל עלות של פגישת ייעוץ אם בשלב זה יספיק אני יישמח לעזור [email protected] ואני עובד במשרד פרסום IDI המפרסמים www.hamefarsemim.com

Liran Shaked

New member
באמת תודה רבה

אני אגיד לכם את האמת בהתחלה חשבתי שזה עוד פורום שלא מגיבים בו על שאלות ועוד אבל נכנסתי היום ואתם ענקיים פשוט עשיתם לי חיוך שבאמת למישהו אכפת ואנשים רוצים לעזור אני אמשיך לדבר איתכם ולעדכן אתכם בנעשה תודה רבה לכם

למעלה