עזרה...

ortal1992

New member
עזרה...

שלום פעם ראשונה אני פה,מקווה שהגעתי למקום הנכון יש לי ידיד כבר 8 שנים שבמהלך ה-8 שנים היינו כמה וכמה פעמים ביחד כזוג,בהתחלה זה היה רציני לתקופה של שנה וחצי אחר כך לתקופות קצרות בהרבה יותר אבל הרגש עדיין לא נגמר הוא רק הולך וגובר אצלי הוא טוען שיש לו רגשות אך כרגע הוא לא רוצה זוגיות כדי לא להרגיש מחוייב אחרי שהצעתי לו כמה פעמים שנהיה ביחד והוא לא רצה. אני מוכנה לקבל את זה שהוא לא רוצה קשר עכשיו אבל זה לא הבעיה אני והוא שכבנו כמה פעמים שלא היינו זוג וזה קרה רק בחודשים האחרונים,הוא מצידו אומר שהוא לוקח את זה כסוג של הנאה אבל עדיין יש לו רגשות אליי שכרגע הוא לא רוצה לפתח אותם לקשר אני לוקחת את זה לשני צדדים אחד אני רוצה אותו ממש וכנראה זה הדרך היחידה שלי להתקרב אליו ואולי גם לגרום לו לשמור את הרגשות שלו כלפיי אבל מצד שני אני מרגישה רע אחרי כל פעם שאנחנו מקיימים יחסים אל תבינו לא נכון הוא לא איזה מניאק שמחפש אותי רק לזה אני מכירה אותו כמו שאמרתי 8 שנים הוא יודע עליי הכל ואני עליו ואנחנו ידידים ממש טובים בקשר חזק.אני לא יודעת מה לעשות אתמול באמת שנשברתי חזרתי ופשוט אני לא מפסיקה לבכות מאז לא קרה לי עוד שבכיתי כל כך מזה,הוא לא ראה את הבכי העדפתי לבכות שאני לבד ולא מולו כי הוא ישר מרגיש רע עם זה כי הוא נורא רגיש לדמעות שלי,אני באמת לא יודעת מה לעשות אני מצד אחד אוהבת אותו מאוד וכנראה זה הדרך שלי לשמור אותו קרוב אליי אבל מצד שני אני פוגעת בעצמי וגם אם אני יתחיל קשר עם מישהו אחר יהיה לי נורא קשה.סורי על החפירות אני ממש צריכה את העזרה ואת העצות מאנשים שאני לא מכירה לפעמים זה הדבר הכי טוב...שיהיה שבת שלום ואני מחכה לתשובות שלכם...

friends with benefits

את רוצה זוגיות. הוא לא רוצה זוגיות (כרגע או לא כרגע, הוא לא רוצה). עכשיו השאלה היא האם העובדה ש*את* מקיימת איתו יחסים אינטימיים (לא רק סקס) פוגעת ביכולת שלך למצוא בן זוג לחיים. אם לא, אז סבבה. תהני מכל רגע עד שהוא ימצא מישהי אחרת. אם כן, תנתקי את הקשר. אני מבינה שהוא מכיר אותך וזה כיף להיות בחברת אדם כזה. אבל בעיני במידה מסויימת זה תוקע אותך. את מעבירה את הכדור אליו - עד שהוא יימצא מישהי (ואז לא תהיה לי ברירה אלא להמשיך הלאה) עד שהוא ירצה זוגיות איתי (ואז אני אתמסר בשמחה). איפה את לוקחת אחריות על החיים שלך ודואגת שיקרו בהם דברים?

ortal1992

New member
..

יש לי אחריות על החיים שלי אני לא מתמסרת עליו כל כך בקלות מתי שבא לו ומתי שיש לו חשק..אבל המחשבה שתהיה לו מישהי אחרת ולא אני היא נורא קשה לי כי אני אוהבת אותו ורוצה זוגיות איתו,זה נכון שאת אומרת שאני מעבירה את הכדור אליו ומקווה שזה יגמר בסוף

seeyou

New member
לפי הכרטיס את רק בת 19

האם באותם 8 השנים היית גם במערכות יחסים עם אחרים ? לפי התשובה שלך אפשר להמשיך. יוסי

ortal1992

New member
תשובה

לא הייתי במערכות יחסים עם אחרים אבל ניסתי פעמיים להכיר וזה לא הצליח כי לא רציתי את הבחור כל כך

seeyou

New member
אז friends with benefits הוא לא מתאים

בסיפור שלך אלא לסוג של דיבוק-אשליה שפיתחת במשך השנים ואשר לא איפשר לך להיכנס למערכת יחסים כמקובל כאשר את כותבת: "אני רוצה אותו ממש וכנראה זה הדרך(דרך הסקס) היחידה שלי להתקרב אליו ואולי גם לגרום לו לשמור את הרגשות שלו כלפיי " יכול לגרום לך להיות סתם שיפחת מין שלו-כול המילים שלו בקשר לרגשות לדעתי זה רק מס שפתיים. רצוי לקרוא את הסיפור של דון קישוט ולהפנים את המשמעות שלו-מלחמה בטחנות רוח גם ל- Friends With Benefits יש "חוקים" http://www.ehow.com/how_2066691_be-friends-benefits.html יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
על פניו זה די פשוט

[ כל מה שאי כותב מבוסס על ההנחה שאת אכן בת 19 ] את אוהבת אותו. הוא מאוד מחבב אותך, נמשך, אבל לא בראש שלו להינעל על קשר איתך. את לא יודעת מה לעשות. התאור נכון? אם כן, יש שתי אפשרויות. - אם יש לך אופי חזק, ואת מתעקשת על זה שמגיעים לך חיים טובים, את תחליטי שהוא לא הבן זוג שלך. נקודה. את תחדלי לחלוטין מיחסי מין איתו. אם הוא ירצה ידידות איתך, וזה מתאים גם לך, בסדר. אם לא - נתק. יהיו לך עוד אהבות, ואת תתגברי עליו יותר מהר ממה שאת חושבת. הוא אמנם ליווה אותך חצי חיים, אבל לכל סיפור יש גם סוף. - אם את טיפוס שמתמכר לסיפורים רומנטיים, ומוכנה לשלם מחיר של סבל, אובדן העצמאות והכבוד, התמכרות לתקוות שווא וכולי, את תמשיכי לשכב איתו ולקוות שהוא "יראה את האור" (וזה כמובן לא יקרה). אין לדעתי מה להכביר מלים. את או טיפוס א' או טיפוס ב'. משם כבר תצא הבחירה מעצמה.

ortal1992

New member
התאור נכון מאוד

התאור נכון מאוד אפילו יש לי אופי חזק כן אבל מאוד קשה לי התחושה של לוותר עליו אני רוצה אבל זה קשה לי למצוא בחור אחר ולהתחיל איתו מערכת יחסים טובה ורצינית אני ממש לא רוצה לאבד את הכבוד שלי ולסבול ואני יודעת שהוא לא יראה את האור

נשמע שאת יודעת מה לעשות.

כתבת את האפשרויות , כתבת מה יצא לך מכל אפשרות ומה המחיר. עכשו את צריכה להחליט אם להיות איתו,לבד או עם מישהו אחר.

למעלה