עזרה

ronit1975

New member
עזרה

שלום לכולם, בחודש הבא נחגוג לבננו שמאובחן על הרצף יום הולדת 11. האם מישהו יכול להמליץ לי על מפעיל יום הולדת שמתאים לאירוע מסוג כזה? בני מאוד מתחבר למוסיקה וליצנים אך בשנה שעברה הזמנו ליצן והיה פשוט מחריד כיוון שהוא לא ידע לגשת לילדים ובדיעבד התברר שכלל לא היה לו נסיון, ואיך לומר, היה די ביזיון.. אודה מאוד על כל כיוון אפשרי. רונית

Navva

New member
בד"כ מתאים לגילאין צעירים יותר

אבל אם הוא בכל זאת רוצה
אני יכולה להמליץ על הליצנית צ'פצ'ולה. ממה שהתרשמתי ממנה לפני כמה שנים שהיא מאוד קשובה ללילדים, וגם מנוסה. תבדקי אם ההיא מתאימה למה שבנך רוצה. ד"א לפני מס' שנים היא פתחה מספרה לילדים בחולון, זו היתה הפעם הרשאונה שבני הסכים להסתפר בלי יותר מידי בעיות (הוא היה אז בן 4.5). עברנו ליד המספרה, הוא נכנס על דעת עצמו, הציג את עצמו וביקש להסתפר. לאחר שהיתה פריצה ונגנב ציוד יקר המספרה נסגרה. לאחר כשנה, היא הופיעה ביומולדת של אחד הילדים בגן של בני, וסיפרתי לה שבזכות המספרה שלה בני מסכים להסתפר. אז היא אמרה שהיא שמחה לשמוע, שרק בשביל כזה סיפור היתה שווה ההרפתקאה הכלכלי.

רעיון בשבילך

מ ה עם לשכור את מועדון הביליארד הקרוב לשעתיים. הם עושים יופי של מסיבה והפעלה במקום. אופציה נוספת זה הבורגר ראנץ שגם אפשר לחגוג שם יום הולדת בכייף עם אפס לכלוך בבית. רק תצטרכו להביא את העוגה. כל היתר תקבלי מהם. יש מעגל דרבוקות - אם זה בכיוון שלך אני אנסה לחפש לך את המפעיל שהיה לנו לפני כמה שנים. כמובן שגם הפעלה זו לא נעשית בבית אלא עדיף בפארק.

ועוד משהו - הפעלה עם חיות

הם מגיעים עם 4-5 חיות בלבד שהילדים גם לומדים קצת על החיה וגם מקבלים לליטופים וכו'. תופס יופי של שעה ורבע.

inventor

New member
בעבר הייתי שנים רבות מפעילת ימי הולדת וההמלצה

שלי היא כזו, בקשי לבוא ליום ההולדת לראות בעצמך כשאני הייתי עושה ימי הולדת הייתי טובה במיוחד עם ילדים על הרצף במיוחד אם האם הכינה אותי לכך (זהו כבר לא עושה יותר) אני היתי ממליצה לך לבדוק נשים כי כעיקרון הן בדרך כלל רכות יותר לנחיתה במיוחד אם לא מכירים אותן עוד אפשרות היא לבדוק בבית ספר אצל ילדים אחרים על הרצף המלצות מהעבר ולהביא אותו מפעיל (אותי היו מזמינים פעמים רבות לאותה כיתה) אפשרות נוספת היא לבדוק עם אלוט ומקומות נוספים שמזמינים לפעמים מפעיל ויודעים מי מתאים בגיל 11 למרות שהוא על הרצף זה תלוי מאד היכן על הקשת ובמיוחד היכן המוזמנים אם תרצי עזרה בהדרכה כיצד לעשות לבד יום הולדת בכיף יותר קל להעביר הפעלה לילדים על הרצף מאשר לילדים שאינם על הרצף ובהחלט משימה אפשרית להורים יש היעדר ציניות ופחות לחץ והילדים מרוצים לעיתים קרובות יש משהו לא מלחיץ שזה במסגרת משפחתית בברכה מיכל

למעלה