עזרה

לני190

New member
עזרה

אני חדש בחצלולים אפשר מדריך טוב... כי הבנתי תבסיס והתחלתי לנהל יומן חלומות... אפשר את המדריך הכי טוב?

לני190

New member
אפשר הסבר על בדיקת מציאות

נגיד ואני בחלום צלול אני ייכנס לחלום במקום שנירדמתי או באיזשהו מקום אקראי? מה אני אמור לראות בבדיקת מציאות? דברים משונים כמו?

ravehor

New member
יש סוגים רבים של בדיקות מציאות

החצלול יכול להופיע בחדר שלך, בחוץ ובכל מקום שראית בעבר או דמיוני, אין הגבלה על כך. בדיקות מציאות נעשות במציאות, והמטרה שלהן היא שתבצע אותן גם בחלום - ואז אותם דברים שאתה בודק יתבררו כשגויים, כי זו לא המציאות. וכך תבין שאתה בחלום. למשל, בבדיקת מציאות השעון עליה תוכל לקרוא בלינק שנתתי לך, אתה תבדוק את השעון בחלום. כשתסיט את המבט ותביט שוב - רוב הסיכויים שהשעה שהייתה קודם תהיה שונה, או אפילו שעה לא הגיונית כמו 88:93. אם יש לך שעון עם אור, יכול להיות שהאור לא יעבוד. בבדיקה אחרת למשל, בדיקת המראה, אתה תביט במראה ותראה דמות שהיא לא בדיוק אתה וגם לא עוקבת אחרי התנועות שלך. היא יכולה להיות מפחידה, מצחיקה, עצובה - בד''כ תלוי ברגש שאתה מרגיש באותו הרגע.

ויש גם-

בדיקת טקסט, אתה יכול לקרוא מאיפשהו טקסט מסויים להסיר מבט ולבדוק עם הטקסט משתנה. או לחילופין אם הוא בכלל הגיוני , למשל שתקרא בעיתון משהו כמו " הפילים הורודים אכלו פירות" או שהכתב לא נראה כמו כתב של עיתון. וגם את ההיגיון עצמו, תנסה להיזכר מה עשית ליפני כמה דק' , האם הגיוני שתיהיה פה והאם הסיטואציה כולה הגיונית וקוראת בסדר הגיוני. או למתקדמים יותר אפשר פשוט לתקוע אצבע במשהו קשיח באמון מלא שתוכל לעבור אותו, כמו קיר למשל, אם זה חלום אתה תצליח לעבור אותו או לגרום לזה להתעקם ולהיות רך יותר (קרה לי- מאוד משעשע) יש המון הרעיון הוא להיות יצירתי וזה

למעלה