עזרה

מיכלוש67

New member
עזרה

אני אנורקסית משתקמת עכשיו אני צריכה לעלות רק עוד 4 קילו רציתי לדעת אם אני אוכל כל יום כ 2900 קלוריות עם פעילות גופנית של הליכה כל יום בערך כשעה כ-6קילומטר ושאר היום לא ממש פעילה בהוצאת אנרגיה מיוחדת כמה קילו בערך אני אעלה כל חודש גובהי 1.60 כי אני רוצה כבר לסיים מהר עם התהליך

למה לאכול 2900 קלוריות

וגם לעשות פעילות אירובית בנפח כזה? מה ההגיון? אם את רוצה לעלות במשקל, תאכלי סכום קלורי שמתאים (500 מעל התחזוקה לדוגמה). אם את תעשי אימונים אירובים כל יום של שעה (6 ק"מ) את שורפת קלוריות, אבל את צריכה את הקלוריות הללו בשביל העלייה במשקל, אז את בעצם דורכת במקום. תקראי את זה: http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/ יש שם נוסחה לקביעת המאזן הקלורי הנטראלי שלך, תאכלי 500 מעל התחזוקה ותעשי אימונים אירובים אם בא לך, אם לא אל תעשי. במקרה של אנורקסיה הייתי אומר עד 80-100 דקות בשבוע של אימונים אירובים זה דיי ויותר למען עלייה במשקל (את יכולה לעשות אימונים אנאירובים, משקולות). קחי בחשבון שאם את עושה אירובי, את צריכה להוסיף אותם לתוצאה שקיבלת בנוסחה כי את שורפת את הקלוריות הללו וצריכה להחזיר אותם. בהצלחה.

האם אינך מלווה ע"י איש מקצוע?

אנחנו כאן לא מכירים אותך, ועלולים לשגות ולהטעות אותך. ואנורקסיה היא מחלה שיש לטפל בה ברצינות ובמקצועיות רבה.

תשובה

שלום רב, אני מקווה שברור לך שפורום זה לא המקום לטפל בהפרעת אכילה. אני ממליצה לך להיות בטיפול ומעקב של דיאטנית קלינית המתמחה בהפרעות אכילה שתלווה אותך ותסייע לך בעלייה במשקל ובשמירה עליו. בהצלחה נטלי

למעלה