עזרה

נאמי1

New member
עזרה

היי אני זקוקה לעזרה/ תמיכה..בן הזוג שלי איטלקי ואנחנו מעוניינים להתחתן הגעתי לאיטליה לפני חצי שנה עם טופס התמצית רישום מתורגם. על מנת להיתחתן עם איטלקי אני צריכה טופס שנקרא "נולה הוסטה" ולישראלים לא מנפיקים אותו לכן אני צריכה לפנות לבית משפט שיאשר לי להתחתן רק עם תמצית רישום ואפוסטיל. באיטליה דרך שגרירות ישראל גיליתי שאני צריכה חותמת אפוסטיל לכן שלחתי לשגרירות את התמצית רישום המקורי שלי ותמורת סכום סמלי הם שולחים עבורי את הטופס לחתימה בירושלים. בארץ הייתה שביתה וכרגע העניין עדיין בטיפול. לאחר שאני אפנה לבית משפט עם כל הטפסים והחותמות האישור לחתונה נמשך כארבעה חודשים. אני נמצאת באיטליה עם ויזת תייר וחוזרת אוטוטו לארץ. אני חוששת שלא יאשרו לי לחזור לאירופה מיכוון ואני טסה כבר כמה פעמים הלוך ושוב. האם יש דרך לבקש אישור לחזור לאיטליה האם עדיף לי להשאר בארץ עד אישור הבית משפט? האם אני יכולה לחזור לאירופה עם התמצית רישום ולבקש להיכנס על מנת להיתחתן??

cornetti

New member
היי

אני חושבת שיוכלו לעזור לך יותר בפורום איטליקית ותרבות איטליה או בפורום של ישראלים באירופה. יש גם אתר לישראלים באיטליה, בעיקר סטודנטים in4it לא ממש זוכרת...

למעלה