עזרה

עזרה

אני מרגישה שאני צריכה עזרה וכבר לא יודעת לאן לפנות. אני לבד ובת 32, לא מצליחה לצור קשרי זוגיות וחברות בכלל. פעם עוד יצאתי, היום זה כבר "לצורך מה?" תמיד היו לי בעיות של קשרים עם אנשים והאמת שעד היום לא הבנתי מה לא בסדר בהתנהגות שלי שגורם לקשר להתנתק (על ידי או על ידי הצד השני). בנוסף אני כל החיים נאבקת עם השמנה אך בשנים האחרונות זו כבר השמנה רצינית מאוד שאני לא מצליחה להשתלט עליה. בכלל יש לי קושי רב בלהתמיד בדברים שהם בשבילי. אני עושה המון והכל בשביל אחרים. די נימאס לי מכל הטיפולים הפסיכולוגיים שלא עוזרים לי ואני מרגישה לבד ואבודה. יש לכם משהו להמליץ לי?

גרא.

New member
all names taken,לכאורה מיצית כבר את מירב

הטיפולים הפסיכולוגיים,ועדיין את תקועה באותו מקום ואותו מצב.למעשה,קשה לך כנראה בלתי אפשרי לשנות בעצמך את המציאות העגומה בה את מוצאת את עצמך לא מצליחה ליצור קשר זוגיות וחברות בכלל.מכאן מה שנשאר להציע לך בכדי להשתנות,זה תחום טיפולי שכנראה לא התנסיית בו.כוונתי לטיפול קבוצתי בסדנא המתמקדת באימון לרגישות ובמיומנויות תקשורת.סדנא כזו אינה רק קבוצת למידה,אלא מאפשרת אימון ההדדי בין המשתתפים בינם לבין עצמם.כולל היכולת לשתף,להקשיב לאחרים,להתמודד עם יצירת קשרים חדשים בדרכים נכונות,וכפי שגם קורה לרוב,נוצרים קשרים חברתיים מתמשכים בקבוצה גם אחרי שהיא מסתיימת.

orquidea

New member
ערב טוב גרא

המלצת ל-all names taken ללכת לסדנא המתמקדת במיומנויות תקשורת, גיגלתי את הנושא ועלו אך ורק סדנאות שנעשות בארגונים וכו' היכן אפשר למצוא סדנא כזו ולאו דווקא למקומות עבודה. אשמח לתגובתך

אכן כן...

באמת ניסיתי הרבה דברים וזרקתי הרבה כסף, אומנם גיליתי על עצמי דברים אבל בתכלס זה לא עזר לי. יש לי הרגשה שאני פשוט לא מפנימה דברים, לא לומדת ולכן חוזרת על אותם טעויות שוב שוב ושוב. אני אשמח באמת לשמוע אילו קבוצות יש והיכן, אם יש בידך את המידע. המון תודה על העזרה.

שלום לך

מדבריך אני מבינה שאת מודעת לצורך בשינוי, בטיפולים הפרטניים למדת על עצמך ועל השינויים הנדרשים, אבל בשטח זה לא קורה. לכן, יש מקום לדעתי ללכת עם התובנות לסנדאות קבוצתיות, ליישם ללמוד לתרגל לקבל משוב מהמנחה ושאר חברי הקבוצה זיכרי שאלה שמשתתפים בסדנאות נמצאים במצב דומה (מתייחסים לכך כאל מקום למידה) שיהיה בהצלחה ואני מאמינה שעם הרצון קיים השינוי בוא יבוא

למעלה