עזרה

omryk

New member
עזרה

שלום לכולם ... לפני שנתיים עשיתי מנוי לבזק בינלאומי לאינטרנט שלי בבית, זאת היתה רכישה טלאפונית , התקשרתי לחברה ובצעתי את הרכישה הוסבר לי שזאת התחייבות לשנה תמורת תשלום חודשי של 40 ש"ח , הסכמתי, שלמתי והכל טוב יפה חודשיים לפני שנגמר לי המנוי התקשרתי לשאול מתי נגמר לי המנוי כי פשוט אני עובר לחברה אחרת ואז הם אמרו לי נשאר לך חודשיים הכל טוב יפה .... חודש אחרי זה עברתי לחברה אחרת (ספק אינטרנט אחר עם הצעה יותר טובה ) בינתיים נשאר לי חודש התחייבות אצל בזק בינלאומי , עבר חודש שילמתי 40 ש"ח ואהתחלתי לגלוש דרך הספק החדש, מתברר לי שאחרי השנה התחייבות המשיכה חברת בזק בילנאומי לחייב אותי על סכום של 70 ש"ח כל חודש עד עכשיו פניתי אליה ם ורציתי לשאול מה זה החוב המצטבר הזה אמרו לי שבגלל לא התקשרת וביטלת את המנוי אז המנוי עדיין קיים ואתה מממשיך לשלם עליו הם הסבירו לי שכל עוד את לא ביקשת לבטל אז המנוי קיים ואתה צריך לשלם עליו והם מאיימים לשלוח את זה להוצאה לפועל כשהתקשרתי היום לבזקבינלאומי אז אמרו לי שכשעישתי את המנוי לשנה לא רשם שם הפקיד שהוא באמת אמר לי שאם אני רוצה לבטל את המנוי אז אני צריך להתקשר ,ושזה חובתו של הלקוח וזה מופיע בחוק של משרד התקשורת.... בינתיים זה צובר ריביות האם הם צודקים או שיש טעם להגיש התנגדות במידה וזה יגיע להוצאה לפועל?< תודה (הערה חשובה : לא נחתם שום חוזה ביני לבינם בעת הרכישה, ולא הוסבר לי שום דבר חוץ מאשר כמה עולה המנוי ולאיזה תקופה ההתחייבות )

שלום omryk

מחיר החבילה אותו קיבלת הוא הטבה לתקופת זמן מוגבלת. בשיחת ההתקשרות, נאמר לך גם המחיר לאחר תום תקופת ההטבה, ושעליך ליצור איתנו קשר בעת מועד סיום ההתקשרות. אשמח לבדוק את הנושא אצלנו במוקד ולחזור אליך, אנא שלח את הפרטים הבאים בהודעה פרטית או במייל [email protected] שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה המשך גלישה מהנה מתן בזק בינלאומי

למעלה