עזרה

שולי1210

New member
עזרה

שלום לכולם כתבתי בפורום זוגיות במשבר ויעצו לי לפנות לכאן מקווה שזה המקום אז ככה אני בת 29 נשואה 7 שנים לגבר גרוש+2 שגדול ממני ב14 ש ויש 4 ילדים כרגע חודש אחרי לידה אפשר בהחלט לומר שהייתי מאוהבת בבעלי בטירוף לא רציתי כלום ממנו רק לתת היום מבינה שטעיתי ואולי אני בכלל לא יודעת מהי אהבה בודדתי את עצמי מכל העולם תמיד זמינה בשבילו תמיד התפשרתי על העקרונות שלי חציתי קווים אדומים היום מודעת ביותר לבעיה לא רוצה להמשיך ככה רוצה לחזור להיות עצמאית רוצה ליישר כתפיים להרים ראש להכיר את עצמי מחדש וצריכה לצאת מהדפוסים הישנים עם בעלי מודה עדיין חולמת שיבוא יום והוא יתאהב בי וירגיש שאני ראויה לתשומת לב ממנו לא להיות נזקקת יודעת הכל אבל איך מתחילים איך גורמים לו ולי להבין שלא עומדת מולו אפס יותר והוא לא יכול לקלל יותר ? אשמח לשמוע ממכם תודה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מתחילים בלקחת אויר

יקירה, את כותבת ברצף בלי נקודות ופסיקים, ונוצרת התחושה שאין לך אויר. השינוי יבוא רק מתוכך, מתוך כך שאת תרגישי שאת ראויה לאהבה - קודם כל מעצמך. יתכן ואת איפסת את עצמך מולו. אני שומעת נחישות בקולך, לא להיות שם יותר. את אינך אפס ואין סיבה שיתיחסו אלייך כך. האם את מרגישה זאת בתוכך? כיצד תוכלי לבטא את התחושה הזו בחוץ?

תלתלית3

New member
אין לך שליטה על התנהגותו

אבל יש לך שליטה על שלך, הרגלים ניתן לשנות, דימוי עצמי ניתן לשנות, אמונות מגבילות ועוד. את צריכה להגדיר לעצמך מה את בדיוק רוצה וללכת לכיוון שאת רוצה. אי ודאות גורמת לנו להרגיש במצב לא נוח. אינך יכולה לגרום לאדם להתאהב בך. מה גורם לך להזדקק לו ? איך אבדת עצמך בתוך הזוגיות ? אולי את במשבר אחרי לידה ? בהצלחה טליה

bridges

New member
תלות לעומת אהבה...

שלום רב שולי, אכן יש תחושה ממה שאת כותבת של הצפה וגם אני מציע לך לקחת רגע נשימה. דבר ראשון, את הצעד הראשון כבר עשית: את מבינה שמדובר במה שאת קוראת לו התאהבות ואני הייתי קורה לה יותר תלותיות. למעשה, כפי שאת כותבת, כאשר יש תחושה של תלויתיות אז אין מקום לאהבה. האם התחושה של להיות נאהבת מוכר לך? האם חווית אותה בשנים האחרונות? איך את מדמיינת את היחסים ביניכם כפי שאת היית רוצה שיקרו? מי את שם? איזה סוג של אדם את שם? רונן

קורי01

New member
לשולי 1210 - מזל טוב

לשולי מזל טוב על הלידה של התינוק וגם על היציאה שלך מהבדידות. כמה מוטיבציה נשמעת מתוך הכתוב, הערכים שלך מנחים אותך בדרכך ולא מוכנים להיות יותר בהתפשרות, עצם הרצון שלך להיות עצמאית היא התחלת הדרך שאת סוללת לעצמך, שבה תכירי את העוצמות הענקיות הקיימים בנו כבני אדם אשר יובילו וילוו אותך בדרכך לחלומך -לאהבה - קודם שלך אהבתך לעצמך ואחר כך הדרך לאהבתו קצרה. אני בטוחה שאת בחורה עם הרבה כוחות ויכולות ומשאבים אשר עוזרים לה לגדל ארבע ילדים וגם להסתכל פנימה ולחלום ולהיות בעלת רצונות. את מוזמנת לקבל חיבוק גדול ותומך ועזרה להמשיך ולממש את חלומך.

קורי01

New member
לשולי עוד מילת עידוד

מה שאני רואה מהמכתב שלך זו תוכנית פעולה, כלומר, את ביררת לעצמך מהן המטרות שלך וסדר העדיפויות שלך, ביררת מה האפשרויות העומדות בפניך, בדקת כמה טוב יש לך מהמטרה הזאת ויצאת לפעולה ראשונה, ואולי זו לא הראשונה ויש עוד כמה, וכתבת בקשת עזרה לפורום. ים של עזרה נשלחת לך מהיקום תני להזדמנות זו לעבוד בשבילך. המשיכי להגדל את כמות האירועים שבהם את מרגישה טוב מתוך החוויות הטובות והחיוביות שעומדות לרשותך - חשיבה חיובית. נשלחת לך אהבה גדולה אפשר להתכתב באיימל או לדבר בטלפון אשמח מאוד יום נפלא

למעלה