עזרה.....

פיצ 50

New member
עזרה.....

שלום לכן בנות יקרות ! אני חדשה כאן והגעתי למסקנה שקשה לעבור את סיפור האנדו' לבד..... אני אמורה לקבל זריקת לוקרין מינון 11.25. הבעיה שאני טסה ביום א' ומפחדת לקחת משהו שאני לא מכירה בפרט שאני נוסעת לתקופה של חודש.... (קראתי קצת תגובות בהקשר ונכנסתי לסרט) מצד שני לסבול את כאבי התופת??? דימומים לא סדירים??? לא יודעת מה להחליט זקוקה לעזרתכן.... קיבלתי בעבר דקאפפטיל בטיפול IVF ונהיה לי אודם מקומי וקשיי נשימה בקיצור אלרגיה קשה מה יהיה אם זה יקרה הפעם??? יש לי קרשיות יתר ואני אחרי תסחיף לריאה ואירוע מוחי לכן אסור גלולות.... לא רוצה ניתוח בשלב זה ולשמחתי סוריאנו תומך ולבינתיים נתן לי את הזריקה יש לי חשד לאנדומטריוזיס+ אדנומיוזיס אני סובלת נורא!!! אמורה גם לעבור ציסטוסקופיה בשל חשד למעורבות השתן, יש לי אנמיה קשה בקיצור חרא..... אנא עזרו לי לפחות נפשית כי זה לא פחות חשוב.... תודה

Ronniez1

New member
לצערי אין לי הרבה לתרום

אבל אני מכירה את התחושה שאת רוצה להגיש שמישהו שם ואת לא לבד. מניסיון אישי, קיבלתי לוקרין 11.25 אחרי ניתוח לפרסקורפיה, הזריקה נעשתה ע"י אחות בקופת החולים, לא היה כאב, לא אדמומיות ולא כלום. הייתי אמורה לא לקבל מחזור בין 3 חודשים ל- 5 חודשים ובסוף קיבלתי רק אחרי 9 חודשים. סוריאנו נכלל לרוב בין הרופאים שהבנות כאן סומכות. אז בהתחשב שהוא בטח קיבל ממך את כל הנתונים שרשמת כאן ואחרי כל זה תומך בזריקה, אז אולי כדאי כן לקחת אותה.

זואילי

New member
הי פיצ ../images/Emo245.gif

הגעת למקום הנכון... כאן תקבלי המון הבנה וחיבוקים
אני חושבת שגם אני הייתי נלחצת כמוך לקחת תרופה חדשה שאין לדעת איך היא תשפיע עלי, ועוד כשאני בחו"ל... ממש לא יודעת מה לייעץ לך מלבד לשאול את סוריאנו אם יש מצב לחכות את החודש הזה ולקחת אותה כשתחזרי. בכל אופן, מאחלת לך שהלוקרין ייטיב עימך, בלי שום תופעות או בלגנים. אדנומיוזיס - יש כאן כמה גולשות גם עם זה... תרשמי במנוע החיפוש בפורום את המילה וכך תוכלי לאתר אותן. כנ"ל לגבי הציסטוסקופיה. תעשי על זה חיפוש. בדיקה לא משו... אבל קטן עלינו
תחזיקי מעמד

פיצ 50

New member
רציתי לומר תודה.... ולעדכן

אז שוב: תודה רבה על המילים החומות זה עוזר..... אני נורא מתלבטת, סוריאנו ביקש שאקח את הזריקה מידית, וגם ככה עברו מאז כבר שבועיים כי בקופה שלי היה צריך אישור ועכשיו יש לי אישור לשנה...... אני יודעת שאדנומיוזיס זה אנדומטריוזיס רק שזה ברחם.... בקיצור תוספת מרנינה לסיוט הזה! לגבי הציסטוסקופיה הבנתי שהיא לא משהו קראתי כאן על זה אבל אני מבינה שאין מנוס.... שוב תודה בנות.. שאלה:מתי לקחת את הזריקה האם יחד עם הווסת? הבנתי שאיך שלא יהיה אחרי שלוקחים את הזריקה מקבלים חודש אחרי ווסת ורק אחרי זה לא מקבלים כך שיוצא שאני הולכת לסבול עוד 2 ווסתות ועוד בחו"ל!!!! תודה שוב

פיצ 50

New member
רציתי לשאול....

האם זריקת הלוקרין יכולה להשפיע על תוצאות של בדיקת ציסטוסקופיה? האם תחת הדיכוי לא ניתן יהיה לראות בוודאות והתוצאות עלולות להשתנות בשל הדיכוי? סוריאנו אמר לי שה CA125 (יש לי 58) ירד כתוצאה מהזריקה וזה מה שהם רוצים.. אבל לא שאלתי אותו מה לגבי הבדיקה מה דעתכן??

למעלה