עזרה!
אני בת 24 נשואה 3 שנים ואמא לילד בן 1.5 . יש לי את הבעל הכי פרפקציוניסט ועצבני שאני מכירה.. טוב עצבים גם לי חסר..
הבעיה שלי שאני ובעלי לא מפסיקים לריב.. כל דבר הכי קטן הופך לדבר ענק! אני מרגישה כאילו בעלי מחפש אותי,בודק אותי. אני לא עובדת כי אני נכה. ומרגישה שמבחינתו אני צריכה לעשות הכל בבית,וגם אם אני עושה זה לא טוב ככה ש..... בזמן האחרון המצב רוח שלי על הפנים,ולא בא לי כלום. אפילו כשאני מנסה לצאת לאן שהוא אני מפחדת שהיציאה הזאת תיגמר באיזשהוא ריב.. כל ריב חייב להיות צעקות מצידו קללות ולפעמים אפילו השפלות,(לפחות כך אני מרגישה) לא איכפת לו אם אנחנו בבית ויש אנשים,אושאנחנו באמצע הרחוב... אחותי שרואה את זה בדרך כלל מהצד אומרת שזה כבר גובל במגעילות ולא מבינה מה הוא מחפש ממני... מה הוא רוצה???????!!!!! ות'אמת אין לי תשובה... אולי אני צריכה לשתוק כשהוא מתחיל להתפרץ עליי? אבל כמה אני אוכל לשתוק????? כשאני כבר שותקת אני מרגישה שאני מתפוצצת מבפנים. כבר אין לי דמעות לבכות.. ולפעמים עולות לי מחשבות של מה אם.... מה אם לא הייתי מתחתנת איתו.... מה אם הייתי ככה וככה.... עולות מחשבות של לעזוב,או להתגרש. אבל להגיד שאני לא אוהבת אותו אני לא יכולה.. אני משתדלת לשמור על המשפחה שלי שלמה. אולי אני נשמעת מפגרת אבל אי לא רוצה לפרק את המשפחה שלי... הוא אבא מקסים!!! פה אין לי מילים.. וגם כשהוא לא מחפש אותי הוא בן אדם נפלא.. הוא מנסה לעזור ואף פעם לא ישב בבית ולא יעשה כלום. תמיד חייב להתעסק במשהו אם לא בעבודה אז בבית... אבל מה עושים כשהוא בא ואומר לי פה לא ניקית אבק.. למה???? ןאם כן ניקית אז לא ניקיתי טוב.. למה פה לא טיאטתי?? אני מרגישה שאני לא עושה מספיק.. או לא מספיק טוב.. שאני לא מרצה אותו ושאני לא טובה בתור אישה או בתור אמא... אני כבר ילדה גולה וחיה בבית שלי אני רוצה להרגיש שאני יכולה לעשות מה שאני רוצה ולא לחכות להוראות... אני מרגישה מפוחדת לעשות משהו שהוא לא יבוא ויתחיל לצרוח למה עשיתי ככה ולא ככה.. יד הוא בחיים לא הרים עליי.... ואני יודעת שהוא גם לא ירים... אני גם מנסה להבין שאת העצבים הוא מוציא עליי בגלל שאין עוד על מי.. אבל אני מתמוטטת.... נפשית.. וחזק.... מה לעשות????? בבקשה מחכה לעצותיכם
אני בת 24 נשואה 3 שנים ואמא לילד בן 1.5 . יש לי את הבעל הכי פרפקציוניסט ועצבני שאני מכירה.. טוב עצבים גם לי חסר..