עזרה שלום אני גר באבן יהודה שנמצאת ליד נתניה אשמח לדעת אם יש קבוצה באזור שאני אוכל להצטרף אליה
I isr313 New member 14/2/10 #1 עזרה שלום אני גר באבן יהודה שנמצאת ליד נתניה אשמח לדעת אם יש קבוצה באזור שאני אוכל להצטרף אליה
D DAnalyst New member 15/2/10 #2 קבוצה קבוצה? או חברה לשחק איתם? יש משחקים פתוחים לכל אחד בימי שישי בכפ"ס, ואם אתה מחפש קבוצה רצינית יש אחת בשלבי הקמה שמחפשת שחקנים שתשחק בהרצליה. קבוצות קיימות אתה יכול לראות באתר ה-IFL
קבוצה קבוצה? או חברה לשחק איתם? יש משחקים פתוחים לכל אחד בימי שישי בכפ"ס, ואם אתה מחפש קבוצה רצינית יש אחת בשלבי הקמה שמחפשת שחקנים שתשחק בהרצליה. קבוצות קיימות אתה יכול לראות באתר ה-IFL
D DAnalyst New member 15/2/10 #4 קבל ../images/Emo30.gif למאמן קוראים David miller, אתה יכול למצוא אותו בפייסבוק. בכל מקרה שלחתי לך את הטלפון שלו בהודעה פרטית, הוא ישמח לענות לך על שאלות. בהצלחה!
קבל ../images/Emo30.gif למאמן קוראים David miller, אתה יכול למצוא אותו בפייסבוק. בכל מקרה שלחתי לך את הטלפון שלו בהודעה פרטית, הוא ישמח לענות לך על שאלות. בהצלחה!
J jonass1000 New member 15/3/10 #5 תוכל לעזור לי גם? אני גם רוצה להצטרף לקבוצה בהרצליה אין לי עם מי ליצור קשר.