עזרה

tabs

New member
עזרה

אני כבר 4 פעמים מנסה מילד וזה לא הצליח לי ואפילו לא הרגשתי שאני נכנס לחלום למה זה קורה? הצלחתי רק בשתי פעמים הראשונות שלי וגם אז זה לא היה ממש חלום צלול.

אם הצלחת פעמיים

אפילו רק "חלקית" אז אני מסירה בפניך את הכובע
אמנם בזמן האחרון אני לא כל כך עובדת על הנושא אבל גם כשהייתי חזק בקטע אף פעם לא הצלחתי לעשות מילד (או כל שיטה "מתקדמת" אחרת חוץ מבדיקות מציאות ויומן חלומות).

silverhawk

New member
../images/Emo45.gif

השיטות המתקדמות אינן פשוטות לביצוע, ו50% הצלחה, כבר בהתחלה, זה יותר ממצוין. בכל מקרה, אתה מוזמן לתאר בפנינו בדיוק מה אתה עושה, ונשמח לנסות ולסייע.

makron2

New member
הבהרה...

במיילד מגלים שחולמים באמצע החלום בויילד לעיתים קרובות מרגישים את הכניסה לחלום תוך כדיי שמירה על ההכרה. ממה שאתה מתאר בהודעות הקודמות שלך אכן הייתה עלייה במודעות - וכמו שציינתי הייתה שם גם צלילות ז"א ידעת שאתה חולם בזמן החלום עצמו - הקטע הוא לשמר את הצלילות בזמן שמשיגים אותה:יש להשתמש בהגברות צלילות ובדיקות מציאות ברגע שמזהים שחולמים,זה חלק חשוב ועיקרי שבחלומות שלך חסר,קבע לעצמך מטרה לבצע בדיקות והגברות ותבצע אותה,שיפור מובטח. תמשיך במיילד כי באמת 50 אחוז הצלחה זה דיי טוב. - להגיע לרמה של חצלול כל יום זה דיי קשה.

tabs

New member
המשך

רציתי להגיד שכמעט בכל חלום שאני חולם אני יודע שאני חולם אבל לא בצורה שאני ישלוט בזה רק אני אומר לעצמי שאני חולם וממשיך רגיל. למשל אתמול קרה לי משהו כזה.אבל זה קורה למשל כשאני בלחץ ואז אני אומר לעצמי לארגע כי זה רק חלום. לפי מה שאמרתה הבנתי שאני צריך להגיד לעצמי המציאות הגבר צלילות זה נכון?

makron2

New member
בדיוק בגלל...

העובדה שלפעמים רק חושדים/חושבים/יודעים רק לרגע שחולמים יש צורך לבצע בדיקות מציאות והגברות ברגע שיודעים באופן מיידי ע"מ לקבוע באופן מוחלט שמדובר בחלום ואתה שולט בעניינים. - זה בערך כמו לרכב על אופניים. כל הרעיון זה לשמור על ידע מסויים שמדובר בחלום לאורך החלום ובעיקר להנות. ברגע שאתה יודע תגיד לעצמך "זה חלום" "אני חולם" ותבצע בדיקה(בדיקת הקריאה מומלצת)וע"מ להגביר את הצלילות אתה יכול גם לומר(רצוי בקול)"הגבר צלילות" ותסתכל על משהו מסויים עד שהחדות והאיכות משתפרת,יש לחזור במידת הצורך. 1.בדיקות מציאות 2.הגברות הצלילות זה בערך מה שיש לזכור. נשמח לשמוע על החלום הבא שאולי יהיה צלול.

makron2

New member
שחכתי משהו...

אמרת גם שחלומות צלולים קורים לפעמים ברגעים של לחץ,זה בהחלט נכון וידוע ועכשיו אתה שמת לב לזה. לאחר זמן מה עצם הידיעה הזאת הופכת לכלי שעוזר לפעמים להתמודד עם חלומות מטרידים(""להבין אותם"").

tabs

New member
המשך

אבל שאלתי מתי לאגיד את ה-"אני חולם זה חלום" להגיד בחלום או במציאות? כי בחלום אין לי עדיין מספיק שליטה על עצמי כדי לעשות את זה.אני יביא דוגמה מחלום שלי אני עושה משהו לא טוב ואז מבין שזה בעצם חלום ולא אכפת לי מה יהיה אבל אחר כך החלום ממשיך רגיל

makron2

New member
יש הבדל בין לחשוד ולדעת.

אתה צריך תמיד להזכיר לעצמך(להפנים)את העובדה שצריך לבצע בדיקת מציאות ברגע שאתה מבין שאתה חולם בחלום עצמו ולאחר מכן הגברות צלילות ברגע שאתה מתחיל "להסחף" עם החלום מאחר וכמו שציינת ישנם מצבים שהחלום ממשיך כרגיל ז"אמאבדים את הצלילות/מודעות לאחר זמן מה. - אחת התופעות של מודעות נמוכה לעובדה שחולמים(צלילות נמוכה)היא חוסר יכולת לשלוט על 1."עצמך" 2."הסביבה" או הרגשה מטושטת/עייפות/כושר שיפוט גרוע ועוד. תנסה גם להגיד לעצמך במיילד תוספת של משהו כמו "ובפעם הבאה שאני חולם אני אעשה בדיקת מציאות"+תתאמן במהלך היום כל זאת ע"מ להזכיר לעצמך את רצף הפעולות בצורה טובה.

למעלה