עזרה :)

נינה6011

New member
עזרה :)

אני רוצה מחר לקחת את החייל לים לשים סדין עם פרחים נרות וכאלה... כמה שאלות .. אתן חושבות שיהרסו התוכניות בגלל הגשם ? ואם הגשם יפסק מחר .. החול יתייבש מהר ? עו שאלה .. בעיה עם הנרות שלא יתכבו .. יש פתרון ? ואני רוצה להכין תותים עם קצפת .. במה לשים אותם .. איך לקחת ? תודה על העזרה ...

חחח:)

באמת שאני לא יכולה להגיד לך אם יירד גשם או לא לדעתי כשאין גשם אז ממש יבש בחוץ, כי לפחות באזור שלי אין עכשיו סופות מטורפות של גשם וכאלה. את יכולה להסתמך רק על המזל. אני הייתי גם חושבת על תוכניות ב'. ואת הנרות כדאי לשים בתוך שקיות פלאפל חומות כאלה עם חול בפנים כדי שלא יעוף וזה לא יכבה. יש קופסאות כאלה של קצפת לא? הייתי לוקחת את זה ככה..

נמנמ

אממ אין לי מושג מה אמרו שהמזג האויר יהיה, אבל יש מצב גדול שירד גשם. גם אם לא ירד גשם, יהיה ממש ממש קר.. לא יודעת, אני גם חשבתי על זה אבל אמרתי שנדחה את זה שהמזג האויר יהיה יותר נורמלי. את יכולה אולי להפתיע אותו ואיכשהו להפוך את החדר שלך כאילו ליער/ים.. זה יכול לצאת מגניב :]

GrowingMadness

New member
על בסיס התחזית שראיתי היום בבוקר--

בשישי תהייה עליה בטמפ', בשבת כבר יהיה חמים. בכלאופנ, ממליצה לך להיכנס לאתרים שמציגים את מזג האוויר לימים הקרובים ולהתסכל מה יהיו הטמפ' ביום שישי בעיר שלך.
בקשר לעד-כמה-החול-יתייבש: אין לי שמץ. אני לא חושבת שמישהי פה יכולה לתת לך תשובה.
אבל כל עוד לא ירד גשם בשישי למה שהוא יהיה רטוב?
- אם את רוצה שהנרות לא יכבו תקני "מגנים" כאלה. זה מין גליל שקוף מפלסטיק בלי מכסה שמגן על הנר מהצדדים שהרוח לא תיגע בו.
- איך לקחת? אמ... בקופסא?
שימי את התותים בקופסא אחת ואת הקצפת באחרת וכשתגיעו תטבלו את התותים בכלי של הקצפת... אבל את יכולה לעשות את זה רק בתנאי שתשמרי אותה בצידנית או שתכיני אותה וישר תסעו לים כדי שלא תתקלקל.

למעלה