עזרה

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
עזרה

שלום אני סטודנטית בחוג לאומנות יצירה . למדתי בירושלים לפני כן במסלול לתואר ועל סמך זה התקבלתי לחוג. במקום לימודיי הקודם עשיתי קורסים באנגלית על מנת לקבל פטור, והפלא ופלא המחלקה לשפות זרות לא רוצה להכיר בכך! הדבר מכעיס מאוד. נכנסתי לשם עם הגיליון ציונים שלי והפקידה שם פשוט צעקה עלי והעיפה אותי מהחדר, בטענה שהם לא מתחשבים בקורסים ממוקמות אחרים. סליחה???? קודם כול מזה הדיבור הזה מה נסגר. ושנית למה שלא יחישבו קורסים מהעיברית? בחיפה זה יותר נחשב? עכשיו אני אמורה כביכול לעשות הכול מחדש?? מישהו נתקל בסיטואציה כזו? מה זה אמור להביע ? באמת לפעמים אני אומרת אמן שחיי הם במשכן ולא במקומת אחרים... צריכה עצה טובה ותודה מראש

stkachov

New member
היי

קודם כל העובדה שדיברו איתך בצורה הזאת, זה באמת חוצפה ואני מציע שתפני לממונה על אותה פקידה על מנת שתבין כי היא עובדת ציבור, ומטרתה לתת שירות לאנשים. גם אם אנשים טועים או לא מבינים משהו, זה לא אומר שצריך לצעוק עליהם. לעצם העניין - אין לך כל כך על מה להלין, לכל מוסד ולכל חוג אפילו, מדיניות משלו באשר להכרה בקורסים ממוסדות אחרים. אם הם החליטו שלא מכירים, אז ככה זה, ואין הרבה מה לעשות. אני מנחש שהשיקול כאן הוא כלכלי בעיקרו ולא אקדמי, אבל זה לא עוזר לך הרבה. יש לך אופציה לעשות מבחן אמי"ר ולהגיע לרמת פטור, כך שלא תצטרכי לעשות את קורסי האנגלית. בהצלחה

deathcaster

New member
צריך לזכור ויטלי

שבנוגע למזכירה, ייתכן והסטודנטית הנ"ל לא הגיעה בשעות קבלה, ייתכן והיא עצמה החלה בפנייה לא נאותה למזכירה וייתכן שגם צעקה, וייתכן שהמזכירה רק הגיבה בהתאם, אנחנו שומעים רק צד אחד כאן כך שבהחלט ייתכן שגם תלונה זו אינה מוצדקת ואין לה על מה להלין. ייתכן שהסטודנטית הייתה בהתקף עצבים שהיא צריכה לעשות קורסי שפות מחדש, וראתה במזכירה כאילו היא הייתה האשמה בכך. ובכן לא, וזה כתוב בתקנון האוניברסיטה. וכן השיקול הוא כלכלי, מישהו צריך לגרום לזה שמורי האנגלית יצדיקו את משכורתם
. אך באותה מידה אותו דין היה יכול להיות לגבי קורסים אחרים שאינם קשורים לשפות.

stkachov

New member
ייתכן גם

שהבחורה הלמה באותה מזכירה עם פטיש כבד, זרקה עליה ביצים ועשתה לה קו קו ריקו. אבל אנחנו כאן לא בענייני ניחושים או השערות, אלא מגיבים על סמך מה שאנשים כותבים. זה לא בית משפט כאן.

yoli

New member
חח הצחקת אותי אבל

באמת שפניתי בנימוס, היא צעקה על עוד כמה המכיתה שלי . רק מה שמעצבן שנישהו שהוא בול במצבי כן קיבל הקלה בקורסי אנגלית (החשיבו לו אחד משניים ) וזה קצת לא פייר. כל אחד עושה מה שבא לו?... תודה לכם בכל מקרה

stkachov

New member
לא כל אחד עושה מה שבא לו

כנראה שיש מדיניות, ואת צריכה לברר מהי.

deathcaster

New member
אם לא הייתי מתחכם, הייתי דג, אך במקרה הזה, קל

מאוד לשפוט שלא בצדק

למעלה