עזרה

עזרה

אז ככה, אני בן 17,לפני קצת יותר מחודשים התחילה אצלי חולשה כללית וקיצונית בגוף שאי אפשר להסביר אותה. כבר יותר מחודשיים אני מרגיש מותש,עייף,חלש,חסר אנרגיה בצורה קיצונית,מרגיש הרגשה מעורפלת,חסר ריכוז,כאשר אני רץ ועוסק בפעילות גופנית אני מרגיש לאחר מיכן מותש בצורה קיצונית ביותר (וזה לא עיניין של כושר גופני לקוי,נהגתי להתאמן בקביעות לפני שהבעיה הזאת התחילה),אני לא מסוגל לתפקד,אני תמיד מחפש מיטה ואני תמיד רוצה לישון,החולשה לא עוברת בשינה,ההיפך-כאשר אני קם בבוקר אני מרגיש כמו אחרי ריצת מרתון-אני מרגיש פשוט גמור. ולאחרונה גם התחיל אצלי קוצר נשימה ואני מוצא את עצמי מתנשף בלי שעשיתי איזה מאמץ מיוחד או מאמץ קשה. קודם הייתי מרגיש את העייפות רק בשרירים,עכשיו זה מתבטא גם בריאות. יש לי הרגשה שהמקור של הבעיה הוא במעיים,והחלושה,העייפות והתשישות הינם סימפטומים למשהו אחר שיש לי שם,ואני אסביר. חודש לפני שפרצה אצלי החולשה המדוברת,סבלתי מעצירות והייתה (ונשארה לי) מין תחושה מרגיזה ומוזרה כזאת בפי הטבעת,מין תחושה שמשהו תקוע לי שם,כמו קוץ,מציק,הרגשה ממש לא נעימה,(לא מגרד) וזה קורה רק בלילה כשאני הולך לישון (קודם זה היה קורה לי במשך כל שעות היום). העצירות עברה בגלל ששתיתי לובלק(אבל עדיין יש לי שינוי ביציאות,לא תמיד יוצא לי הכל ואני מרגיש שאני עדיין מלא),אבל התחושה המרגיזה בפי הטבעת נשארה בעינה. עשיתי בדיקות דם,הכל יצא תקין. בדיקת השתן יצאה תקינות. בדיקת הצואה יצאה תקינה. צילום הריאות יצא תקין. היום עשיתי אולטרהסאונד וזה יצא תקין. אז מה לעזאזל יש לי?! אני מאוד פוחד מבדיקת קולנוסקופיה, ושלחו אותי למיפוי עצמות אבל אני לא חושב שמקור הבעיה הוא בעצמות (אם כך היה ,הייתי מרגיש כאבים בעצמות מה שממש אין לי ברוך ה'),אז מישהו ידוע מה הבעיה שלי? ובאיזה דרכים אני יכול לגרום לסיוט הזה להיגמר כבר? כי אני לא חושב שאם אני אשב בחיבוק ידיים זה יעבור מעצמו.בבקשה זה חשוב וזה פשוט מחרפן אותי מרגע לרגע. תודה מראש לעזורים.

TheGreatNut

New member
אם אתה מוכן לפרט

1) על המזון שלך 2) תרופות אם לקחת 3) קשיים נפשיים שעברו עליך נגיד במהלך השנה האחרונה?

תושובת

1)מזון-אממ זה קצת מורכב,כי אני אוכל הרבהה סוגים של מזון אבל בגדול זה ככה: בבוקר אני בדרך כלל אוכל קורנפלקס עם חלב ועם קורסונים בצד,לפעמים שותה גם שוקו,בשאר היום,זה אורז,עוף,פסטה,שניצלים,לפעמים שקשוקה,כשהתאמנתי הייתי נוהג לאכול טונה אחרי אימון וזה כמובן עם ירקות בצד,פירות מידי פעם,וזהו,התפריט שלי מאוד עשיר ומגוון. 2)אני אלרגי כרוני ויש לי גם אסטמה קלה,אני לוקח פליקסוטייד 250 בצבע כתום פעמיים ביום,ואריוס נגד אלרגיה. 3) לא עברוע לי קשים נפשיים.

TheGreatNut

New member
או קי, אז קודם כל אני לא רופא...

ולא מטפל מוסמך. אני כן מציע לך, בעקבות זה שציינת שעברת בדיקות רפואיות ולא נמצאה כל בעייה, לנסות להוריד לגמרי חלב וכמה שיותר להוריד חיטה (בטח שלא קורסונים) ולראות אם זה עוזר. תן לזה כמה שבועות. אם זה עוזר, מה טוב, אם לא אז תשכח מזה. אתה יכול להחליף את ארוחת הבוקר שלך בסלט קל עם ביצה. 1) האלרגיה שאתה מדבר עליה - אתה מתכוון לנזלת? 2) האם היית לוקח תוספי חלבון לאחר אימונים?

ינוקא1

New member
בהרגשה שלי אתה צריך טיפול באנרגיות

כלומר הילינג מסוג כלשהו , אבל חשוב ללכת להילר טוב. לפעמים נדבקת אלינו אנרגיה "לא טובה" וגורמת לחולשה.

ממליץ גם, ומוסיף למשפט האחרון משהו וגם סיפור

כשיש בעיה שלא יודעים מה גורם לה, מה הגורמים הפיזיולוגיים, ומהיכן מגיעים הסימפטומים כדאי לבדוק את התחום האנרגטי. יתכן וכמו שינוקא אמר - נדבק לך משהו, אנרגיה או "רוח", או שאולי יש בתוכך רגש, מחשבה, שאינך מודע להם והם הגורמים. אלו המקרים בהם הרופאים אומרים "תן לזמן לעשות את שלו" "אין הסבר מדוייק" וכו'. להבדיל זה כמו באוטו: יש רעש מסויים או תופעה מסויימת שאין לה הסבר והמכונאי אומר, "חכה עוד כמה זמן עד שהסימפטום יהיה קיצוני ואז נדע מה הבעיה". ובכן אצלנו לא צריך לחכות יש לנו פנימיות שלאוטו אין, אנו מושפעים ממנה גם כשאנו לא מודעים לה, ואנו יכולים לגשת אליה - בטיפול אנרגטי ולנסות למצוא את הבעיה ואת הפתרון לה. אני רוצה לספר סיפור קצרצר וקצת הזוי ששמעתי אתמול : הייתה משהיא שבזמן הילדות שלה אמה כעסה עליה ואמרה לה "הלוואי ולחתונה שלך אני אבוא על כיסא גלגלים". ואכן כך היה, לחתונה שלה היא באה נכה על כיסא גלגלים. כאן ניתן לראות רגש, כוונה (ללא מחשבה במקרה הזה), ופעולה רוחנית (דיבור- פעולה בו יוצאת רוח לשמיים), ואת ההתגשמות בחומר. מדהים לא? לא עלינו. בהצלחה והחלמה שלמה. צחי שוחט

ינוקא1

New member
סיפור מזעזע.

אבל כתבת אחלא

paluta

New member
האם קראת היטב את העלון לצרכן של האריוס ?

יש שם כמה וכמה סימפטומים שאתה תזדהה עימם , היתי ממליץ לך לדבר עם הרופא שנתן לך את התרופה הזו ולהתעקש על בדיקת תפקודי כבד . היתי אפילו מקצין וממליץ לך שתלך לרופא אחר ותבקש התיחסות לתופעות הלואי של האריוס. לאחר בירור תוכל לדעת מה דרכך רפואה שלמה.

0 אור 0

New member
אני מציעה אבחון לפני טיפול

אמנם צדק מי שאמר שיש הרבה מה לשפר בתזונה שלך, אבל בגיל 17 אין סיבה לסבול מבעיות כאלה, גם אם התזונה ממש גרועה, צריך להשלים את הבדיקות (גם זו שמפחידה, בגלל שהתחושה שלך יכולה להעיד על מקור פיזי), במקביל או מיד לאחר סיום הבדיקות, כדאי להגיע למטפל ברפואה משלימה (עם הבדיקות) שיבחן היבטים נוספים ואפדרויות נוספות לאלו שמציעם הרופאים. בכל מרה, לדבר עם הרופא ולוודא שבאמת עשית את כל הבדיקות הרלבנטיות כי לפי מה שאתה מתאר זה נשמע משהו רציני

למעלה