עזרה..

מירב203

New member
עזרה..

אני כבר לא אוהבת את בעלי....ומתחילה לחשוב על פרידה....אבל כשאני מדמינת את זה זה קצת מרגיש לי קשה...אבל מצד אחר אני לא מרגישה כבר חיבור וכימיה ואהבה אלא יותר כמו שותפים לחיים וזה לא מתאים לי סוג כזה של קשר בנישואיים... מה לעשות???.אני אובדת עצות..

אייבורי

New member
תעשי קפה

מה שצריך לעשות זה לקחת החלטה. מה שיקרה, שאת תמשיכי לבלבל את המוח עוד הרבה זמן

עובדת אצות

את באמת חושבת שעל סמך האינפורמציה ה"דלה" שמסרת, כדאי לך להקשיב לעצותינו? לא פרטת מה הבעיה כמה זמן נמשכת?...מי אנחנו שנמליץ לך מה לעשות? לפני שאת פונה לעזרה, ממליצה לך באופן אישי לערוך רשימה בה שתי עמודות,מה את אוהבת בו ומה לא...שלב אחר שלב, את תגיעי קרוב לודאי לתשובה שהכי נכונה עבורך..... תצליחי

czar

New member
זהו, הפסקת לאהוב ומתגרשים??

איפה ההבטחות של באש ובמיים?! אולי מחר זה יחלוף? יקירה, זה לא אוטו, נמאס מחליפים... אם תגידי שזה כבר המון זמן ככה, ומהצב החיים עוד חרא אז יאללה, אבל אל תחליטי ככ מהר על סמך הרגשה קצרת מועד, עליות וירידות בחיים.

restart2

New member
האם אהבה היא פועל?

היי מירב בכרטיס שלך רשום נשואה ומחפשת.. החיפוש שלך יכול להניב נסיקה זוגית אם תשקעי אנרגיה בה. האם אהבה היא פועל? ההיגד נועד להקשבה והתבוננות על מערכת היחסים מנקודת בוחן של יוזמה יצירה עשייה מול המתנה ,ציפייה ותסכול. היגדים כמו מחוייבות אחריות באים לידי ביטוי בהתנהגויות. פרידה הוא שלב סופי לאחר נסיונות לבחון לנסות וללמוד. בהצלחה אירית www.iritshaal.co.il

BlackUnicorn

New member
בני כמה אתם? כמה זמן אתם יחד? ילדים?

את בטוחה שאת לא אוהבת אותו או שאתם סתם במצב רוח ירוד ונורא קל להאשים אותו בבאסה שלך על החיים? אגב, גם שותפים טובים לחיים היום זה משהו שקשה למצוא. אם יש לכם שותפות טובה - לא שווה לנסות להחיות את מה שיש שם? ואולי בעלך מרגיש אותו הדבר? השאלה היא מה עובר עלייך, מה עובר עליו. אם את לא רוצה לכתוב כאן הרבה, לכי לפגישה אחת או שתיים עם איש מקצוע, תוציאי הכל החוצה ותנסי להגיע למסקנות. יכול להיות שהכל יתחיל בשינוי מבפנים. לכאן או לכאן.

כן מרגישה, לא מרגישה...

הלו, גברת, זה נישואים, לא פיקניק! מילא, אם היית כותבת שמדובר במניאק שמאמלל לך את החיים או באיזה בוק משעמם טיכו שפיתחת כלפיו נוגדנים... אבל אם לא אילו הם פני הדברים, אז תחפשי אצלך למה את משועממת ולמה רגשותייך כל כך עמומים כלפיו (ואולי בכלל). וכן - שותפים לחיים זה נחשב לקשר עמוק. אולי אפילו יותר מאהבה (שמי בכלל יודע מה היא...)

במבי53

New member
זה רק הסתו וזה עובר../images/Emo4.gif

חסרים פרטים.... איך אפשר להתיחס לשאלתך?!

למעלה