עזרה..

מעצימה

New member
עזרה..

בנו לי אתר בלייבסיטי.. בנושא הקידום מתעסקת פחות או יות לבד. כאשר כותבת את שם האתר בעברית בחיפוש בגוגל ..הוא עולה..אבל בחיפוש מילים מתוך רשימה, לא עולה בכלל. רשמתי את המילים בהגדרות למנועי חיפוש באתר..הכנסתי קוד מטה טאג שגוגל ביקש..לכל דף באתר.. בחיפוש..כותב שבגוגל לא לא נמצא באינדקס או משהו כזה..וכל חיפוש שאני עושה ע"י אתרי קידום שעוזרים..כאילו גוגל לא מכיר את האתר.. משהו יכול להסביר לי במילים פשוטות מה צריך לעשות טכנית כדי שמנועי החיפוש ימצאו את האתר...לא חייב להיות בעמוד הראשון אבל שימצאו אותו בכלל... בבקשה עזרה..לא מבינה בנושא ובטח לא במושגים המקצועיים הרבים.... תודה

חברה שבונה אתרים בתשלום

האתר שלך אמור לטוס בגוגל בפרט אם הם גובים תשלום עבור השרות, לא ברור למה זה לא קורה. אילו ביטויים את מחפשת? פנית אליהם?

מעצימה

New member
אתר..

האתר נבנה בלייבסיטי אבל לא הם בנו אותו ישירות..כדי לקדם אותו הם מבקשים תשלום חודשי שכרגע בעייתי בשבילי. שאלתי אותם והם אומרים שלקדם זה שרות בפני עצמו..אם הם היו בונים אותו היו גובים תשלום לקידום.

דלמטית

New member
מניסיוני עם מערכות לייב סיטי

רובן עם מודולים לניהול תגיות ופוטר. לדעתי הסיבה שהאתר שלך לא מוצג במילים ספציפיות זה מאחר והזנת מספר מילים או ביטויים כמילות מפתח- זה לא "הדבר" שיקדם לך את האתר. יש מספר רב של פרמטרים שצריך להגדיר אם זה בתוך האתר ואם זה ברשת, בטח ובטח אם מדובר במילים גינריות (טיול, טיסה, ספא, מתנות) ותחרותיות בכדי שהאתר שלך יעלה בעמוד הראשון. יותר מכך, גם לא תמיד בטוח שאם תחפשי את השם שלך (בהנחה שהוא שם האתר)+ שם התחום תמצאי אותו- גם זה תלוי בתחרות. למשל - "שירלי קוסמטיקה" אל מול "חברת ספא רומנטי - חבילות ספא בצפון".

אני66

New member
ככה

ניתן לקדם את האתר הזה הוא בנוי בסדר לשם קידום האתר עדיין חדש וכתבת שעם הקידום אתר מתעסקת לבד זה לוקח זמן והמון עבודה, עבודת הקידום לא נגמרת בזה שמגדירים כמה הגדרות באתר, זה הרבה מעבר לזה. עלייך לבצע עבודת קישורים והתאמה של תוכן האתר למילות חיפוש, ליצור שיתופי פעולה איכותיים של החלפות קישורים טובות. ובמידה ואת לא בנויה כרגע לשלם על קידום אורגני פני לקידום הממומן זה זול ובשליטה מלאה שלך. מרכיב חשוב בקידום האורגני זאת הסבלנות ודבקות במטרה. בהצלחה בהעצמה הנשית

מעצימה

New member
תודה לך שבדקת את האתר..

דיברתי עם התומך של לייבסיטי (ממחלקת קידום האתרים) הוא דיי הדהים אותי כשאמר: אין לאתר שלך סיכוי להמצא ע"י גוגל כיוון שמילות מפתח הם כבר לא נושא לחיפוש של גוגל (עקב רמאויות) וסף הכניסה לגוגל זה הרבה עמודים כאשר בכל אחד מהם לפחות 300 מילים. ואני רציתי משהו פשוט שמייצג אותי..ולא מבלבל לקורא את המח.. האם זה נכון?

אני66

New member
תשובה

בואי נתחיל בזה שבקדום אתרים יש המון שיטות לקדם אתרים. ואין ספק שיש יתרון לאתר גדול ומעמיק, לאתר כמו שלך אין סיבה להגיע לממדים שכאלה בטח לא בזמן קצר כל כך. זה נכון שרק לשים מילות מפתח זה לא מספיק מה גם שבאמת גוגל לא ממש מתייחס לעניין הזה הוא לוקח את מילות החיפוש מהתוכן של האתר. אני יכול להראות לך אתרים שהם קטנים ברמה של 50 עמודים ומקודמים מצוין. כמו שאמרתי קודם תקראי הרבה חומר על קידום, תשאלי בפורום שאלות ותקבלי תשובות אך קחי בחשבון שזה לא מעט עבודה סיזיפית לפעמים. אך במידה ותעשה עבודת קידום טובה אני בטוח שהאתר הזה יוכל לתפוס מקומות טובים במילות מפתח שונות. אך על תשלי את עצמך מקדם אתרים יוכל לעשות זאת מהר יותר וטוב יותר. אבל אני אוהב אנשים שמנסים לעשות לבד ומצליחים. את מוזמנת לשאול אותי כל שאלה גם בפרטי יום טוב ובהצלחה

למעלה