עזרה :(((

עזרה :(((

אני וחבר שלי שלושה חודשים יחד , אני בת 29 והוא בן 35הצבתי בתחילת הקשר כי אני מחפשת מישהו רציני למטרת חתונה הוא אומר כי אלה המטרות שלו, לפני כמה ימים ניהלנו שיחה ושאלתי אותו אם הוא רואה את עצמו מקים איתי משפחה אם אני אישה שהוא יכול להקים אתה משפחה, הוא אמר שכן ושהוא אוהב אותי :) אבל באותו משפט הוא אמר כי הוא לא מצליח להפתח אלי ריגשית הכוונה לדבר על הרגשות שלו כלפי הוא סגור ... ואם הוא לא יצליח להפתח אלי הוא לא חושב שזה נועד להיות.. אני קיבלתי בום בלב לרגע לא ציפתי לשמוע את אשר אמר.. הוא ביקש ממני עוד זמן לראות אם הוא יצליח להפתח אלי. שאלתי היא כזאת?? הוא אמר כי באף קשר שלו הוא לא נפתח באמת . מה אני שונה? איך אני אצליח לגרום לו להפתח אלי? אני אוהבת אותו והוא גבר מדהים .. האם אלי להגיד לו יותר שאני אוהבת אותו ? אני לא אומרת לו גם בגלל שהוא לא אומר? אני יודעת שזה שאלה קצת ארוכה , אני מאוד מבולבלת... בבקשה עזרה. תודה

תרגום

הנה תרגום אמין של דבריו: אחרי שלושה חודשים של היכרות את רוצה כבר חתונה. זה נראה לו מוקדם מידי. כל המילים והתירוצים שהוא בחר להשתמש אינם רלוונטים.

אני לא רוצה כבר חתונה, אני רוצה לדעת

אם הוא רואה את עצמו בונה איתי עתיד , גם לי זה מוקדם...

עניין של טרמינולוגיה

במה שונה השאלה "האם אתה מתכוון מתישהו להתחתן איתי?" מהשאלה "האם אתה רואה את עצמך בונה איתי עתיד?"

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש פה סיכון מסוים מצידך, אבל אפשר

יתכן שאם מישהי תשאר אתו למרות הקושי שלו, עםהזמן ועם העמקת הקשר הוא כן ילמד להפתח. היו מקרים. אני מסכים עם מסקר הגבולות שלחץ לא יעזור. ויש כמובן סיכון: תשקיעי תשקיעי וזה לא יקרה. החלטה שלך.

seeyou

New member
"האם אלי להגיד לו יותר שאני אוהבת אותו ?"../images/Emo12.gif

"בתחילת הקשר כי אני מחפשת מישהו רציני למטרת חתונה הוא אומר כי אלה המטרות שלו,"
זה ברור לי הרי הוא בן 35 והוא אמר כי באף קשר שלו הוא לא נפתח באמת ?יש לו בעיה פסיכולוגית?
הוא לא מבין שזאת הבעיה שלו?
ושאת בלחץ -מסיבות שונות מוכנה להחזיק בו בכול מחיר?
אילו היה "חומר טוב" מזמן היה נשואי עם ילדים ואפילו כבר גרוש
Life consists not in holding good cards but in playing those you hold well. Josh Billings אני חושב שלמרות הרגשות שלך כלפיו רצוי לפרק היום מאשר בעוד כמה חודשים ייתכן שהוא יבין יותר טוב את הרמז יוסי

גארוטה

New member
תנסי לדמיין מצב

הפוך שבו הוא פונה אלייך אחרי 3 חודשי הכרות ושואל אותך אם את חושבת שהוא ראוי ומתאים להיות לך לבעל, האם היתה לך תשובה חד משמעית? זה מרגיש כמו סוג של עיסקה, הצבת "תנאי" בתחילת הקשר שהכיוון שלך הוא ליחסים רציניים שמובילים לחתונה, חיכית (עם סטופר) שיעבור פרק זמן מספיק ארוך (ועדיין מאד קצר) כדי לשאול את השאלה ואת מופתעת כי התשובה שלו בילבלה אותך, ואיך לא? מבחינתו לא עבר מספיק זמן כדי להחליט אם את האשה של חייו, ובצדק, בכ"ז זו החלטה גורלית ולא היית רוצה שהוא יענה לך את התשובה שאת רוצה לשמוע ולא מה שבאמת הוא מרגיש. ולשאלתך, למה את נמנעת מלומר לו שאת אוהבת? למה המשחק הזה של הוא לא אומר לי אז גם אני לא יגיד לו, איך הוא ידע מה את מרגישה, איך הוא ירגיש קרבה ויכולת להיפתח אם את בעצמך לא נפתחת כלפיו?

את צודקת אני חושבת שאני אנסה

להפתח אליו יותר ולראות האם הדברים משתנים... לא חיכתי עם סטופר... לפניו יצאתי עם מישהו שנתיים וחצי שחיכתי וחיכתי והוא לא היה מוכן לחתונה ולכן אמרתי להתראות... הפחד מלחכות לגבר גובר עלי.... יש לי צלקת מזה..

גארוטה

New member
הסטופר

הוא מטאפורה... יש לך צלקת מהמערכת יחסים הקודמת בה הדברים לא התקדמו לפי התוכנית שלך ולכן את משליכה את זה במערכת הזו, קשה לך לחכות ואת רוצה לדעת כבר עכשיו מה יהיה ו"יחסינו לאן" עוד לפני שעבר מספיק זמן אפילו כדי להכיר באמת אחד את השניה.

סיגלי21

New member
תירוצים

לדעתי הגבר שלך נמצא הרבה זמן בשוק והוא מצא את התשובה האופטילית , ובתרגום חופשי - זה אני וזה לא את . כלומר זו אחת התשובות הבודדות ש" א. לא יגרמו לך לכעוס / לשנוא / לנטור לו על כך ב . לא יגרמו לך לעזוב כי הוא הרי רוצה ואוהב .......... ג. זה משאיר לו פתח לפרק את החבילה תמיד הרי הוא לא הבטיח לך ..... כאשר אנו אוהבים באמת יש לנו רצון לחלוק ולשתף את האדם היקר לנו בחיינו רגשותינו פחדינו וכו, אם זה לא המקרה אז או שאין אהבה או שהבן אדם מתוסבח לחלוטין ואז תתרחקי ומהר כי בטוח תיפגעי ואם אף אחת לא הצליחה עד היום אז הבעיה היא שלו ואל תיקחי אותה על עצמך זה תמיד נגמר לא טוב .

czar

New member
מסכים אם כולם

אבל גם הוא ענה לך בדרך הפשרה, אם זה היה קליק בבום, הוא היה יודע.... מה הוא אמר?! חכי עוד קצת, תני לראות אם יבוא משהו ואני אישית למרות התשובות המלומדות כאן ובשונה מהם סקפטי לגבי ולא כי הוא לא דובר אמת כי הוא היה בסדר מנומס ובאמת האמין מה ענה, אבל זה לא זה שאחרת יכולתם לדעת שניכם וגם אילו עוד חודשיים הוא ישנה את דעתו, את תקבלי את ה"לא יודע" הזה בחזרה בעוד כמה שנים שוב.

nowonder

New member
מה יהיה עם הגברים

המודרניים? מה זה זה, "לא מצליח להפתח אלייך רגשית"? מה הוא סוג של כוסית? איך פותחים גבר רגשית? אני כבר ממש מבולבלת. בכל מקרה, אילו אני את, הייתי מרפה קצת מהלחץ (הוא לא צריך להענש על חטאים שחטאו גברים בעברך). מצד שני, הייתי מבקשת קצת הבהרות למה זה בכלל הפתחות רגשית. כלומר, תארי לך שאת פותחת רגשית את החלון הלא נכון?

למעלה