עזרה

שרה38

New member
עזרה

בוקר טוב האם שמי הוא זה שמעכב לי את המזל אני מרגישה חנוקה במקום העבודה ושום דבר לא זז כמעט כל הסניפים עברו לבוקר ורק אנחנו עדין לילה. כשעבדתי שם לפני שנתיים ועזבתי כולם קבלו קביעות וכשחזרתי כולם הרגישו ששוב הם נתקעו מבחינת הבוקר כל פעם שאני עוזבת קורא להם משהו טוב וכשאני חוזרת הכל מתהפך להם (הם קבלו בונוסים והופסק להם ברגע שקיבלתי קביעות). האם העיכובים בחיי הם בשם שלי או בתיקון או כל מה שלא יהיה ומתי אני אראה אור בקצה המנהרה. תודה יסכה(שרה)לוי לפני הנישואים שרעבי בת עדה 4.7.1966 י"ז בתמוז תודה.

IBP1

New member
זה לא מחייב שאת זו שאשמה בעניין .

לפעמים הבונוסים ניתנים לעידוד הפועלים לעבוד יותר מהר ולהספיק יותר בתקווה לכסות את הספקם של העובדים החסרים. וברגע שאין מחסור בעובדים והמשמרת שוב מלאה ,אין צורך לבונוסים. ישנם שמות המעכבים ,אבל הם לא היו משפיעים על אחרים אלא רק עלייך. 2 המלצות לי אלייך : 1. שני את גישתך הפסימית ,כי מבחינה אנרגטית ,את באמצעות שימוש בהתניה שלילית כלפי עצמך ,מביאה על עצמך בלי ידיעה יותר נזק ממה שהיה לך. אל תראי בעצמך אשמה בדברים המתרחשים לאחרים . הדרך הזו אינה בריאה עבורך. 2. אמליץ לך לבדוק אצל מיסטיקן ,האם יש בך חסימות כלשהן. זה לא נראה כמו עין הרע ,אבל לפי מה ואיך שכתבת יתכן וישנם אי אילו שהן חסימות .

למעלה