אני מסכים עם הרבה דברים שאתה אומר.
במיוחד על מה שאמרת על תהליך היצירה, אבל אני ממש לא מסכים עם מה שאמרת על אתרי היכרויות. זה כמו שכולם אומרים שאי אפשר להכיר אנשים במועדנים, ואני תמיד אהבתי מועדונים, והכרתי את מרבית החברות שלי שם, כולל את אישתי הנהדרת. שאגב הקשר שלנו התחיל בסטוץ' וכולם יודעים מה אומרים על סטוצ'ים. אני אומר - תעזבו את החוקים האלה בצד. מה שלא עובד לאחד עובד לאחרים. אגב, הסטיגמה הזאת על אתרי הכרויות היא סטיגמה ידועה. עד כדי כך - שאמרו לי אותה המון אנשים רצינים, שלא הצליחו למצוא שם מישהו רציני... אבל רגע - אם כל כך הרבה אנשים רצינים ונחמדים אומרים את זה - אז כנראה שמסתובבים שם אנשים נחמדים ורצינים - מה שאומר שכנראה אפשר למצוא שם גם אנשים נחמדים ורציניים. Deanb - בגילך (אם מה שכתוב לך בפרופיל נכון) גם לי עוד היה די קשה. מניסיון שלי צריך להשתחרר, פשוט לגשת ולדבר עם אנשים שמוצאים חן בעיננו, אם יש קליק להמשיך, אם אין אפשר להפוך לידידים או לעבור הלאה. 90% מהזמן אין טעם להתאמץ על מי שאין לנו כימיה מידית איתו, שלא נמשך אלינו מההתחלה. תאמין לי בזבזתי על זה הרבה זמן. ודרך טובה היא פשוט להיות חברותי, להזמין אנשים למפגשים אצלך בבית, להכיר הרבה אנשים, לארגן דברים, להשתתף בדברים שאנשים אחרים מארגנים. זה מאפשר לאנשים אחרים להכיר אותך ולראות אם אתה מוצא חן בעיניהם. דבר נוסף, אני יודע שכשאין זוגיות אתה ממש מחפש את זה, כל מי שמוצא חן בעיניך ישר נכנסת השאלה - זה יכול להצליח זה לא. לפעמים זה גורם ללרדוף אחרי אנשים, לפעמים זה מבריח אנשים. אפשר להתחיל להיות ידיד גם של אנשים שמוצאים חן בעיניך, ולתת לעצמך ולהם אפשרות אמיתית להכיר אחד את השני לפני שניגשים למשהו יותר רומנטי. זה לא אומר שאתה לא צריך להראות שאתה מעוניין, זה אומר שעושים את זה בעדינות. לי בזמנו היה "טריק" שלמרבה ההפתעה אמא שלי לימדה אותי. אם אתה רואה בחורה עם חברות שלה, (בחורה במקרה שלי לפחות, אבל אני מניח שזה רלוונטי לשני המקרים) אל תתחיל עם הבחורה, תתחיל עם כולן. אם אתה לא מוכן להשקיע זמן בחברות שלי היא לא תשקיע זמן בך. וזה נכון האמת הרבה יותר כייף להכיר קבוצה של אנשים, וגם אם אתה מעוניין במישהי, והחברות שלה פחות מעניינות אותך, אז עדיין יש מקום להכיר את החברות שלה בקטע של חברות. זה גם הרבה יותר נחמד וקל, כי אפשר להכיר המון אנשים נהדרים, גם אם לא בא לך להכנס איתם למיטה. ואנשים צריכים גם את היחס הזה, לא רק את הרומנטיקה והסקס.