עזרה?

עזרה?

שלום, יש לי שאלה. אחותי מתחתנת עוד חודש, ואמא שלי עדיין לא מצאה מה ללבוש. אני מחפשת המלצות לחנויות בגדים באיזור חיפה/קריות/עמק יזרעאל והסביבה, עם בגדים יפים וחגיגיים, אבל לא הדברים הסטנדרטיים שיש בחנויות מעצבים, כי אמא שלי לא אוהבת את הדברים האלו. היא אישה רזה אז אין בעיה עם מידות, פשוט חנויות עם שמלות יפות ומיוחדות, אבל לא יותר מדיי מיוחדות, שיתאימו לאישה בת 50+, אם מישהו מכיר... תודה רבה!

Fun Fair

New member
ראשית- מזל טוב!

שנית-קחי בחשבון ש by definition, בחנויות מעצבים לא אמורים להיות "דברים סטנדרטיים" (בואי נאמר כך- כשבחנות מעצבים יש דברים סטנדרטיים, המעצב'ת לא ממש מוצלח/ת...). יש על ציר מוריה בכרמל כמה חנויות- אם מתחילים במרכז הכרמל- יש כמה וכמה חנויות בוטיק. אני לא ממש זוכרת את השמות, אבל רק צריך להסתובב... כשממשיכים לכלות דרומה- יש את החנות של ברכה בר און (שאני אישית לא מתה על הדברים שלה, כי עבורי הם מבוגרים, אבל אני "רק" בת 30...), מתחתיה או לידה יש עוד חנות קטנה של בגדי מעצבים. אלינור גרמן היתה עושה בעברה גם בגדי ערב- היא אמנם מתמקדת בעיקר בכלות כיום, אבל יתכן ועדיין יש לה פריטים יפים (ואני חייבת לומר שהיא מאוד מוצלחת). בהמשך, ככל שעולים יש יותר ויותר חנויות ויש גם ממש מרכז קטן מצד ימין של ברחוב (בצד של המסםרים הזוגיים) שיש שם קום איל פו ועוד כמה חנויות (אני ממש מתנצלת, עזבתי את חיפה לפני 5 חודשים ואני ממש לא מצליחה להזכר בשמות
). בקריות יש את החנות של "מרי-לי" ברח' גושן (או יותר נכון- היתה לפחות, אני לא יודעת אם קיימת כיום) ליד הדואר והעיריה. יש לה שם שמלות וחליפות ערב. סייג: אני לא מתה על הסגנו שלה, אבל שוב- עניין של טעם. בכלל, לאורך רחוב גושן אפשר למצוא על מיני חנויות שמיבאות סחורה מחו"ל. פשוט צריך סבלנות ונעלי התעמלות טובות

תודה רבה!

מרכז הכרמל ומוריה כבר עשינו פעמיים... לא מצאה כלום. היא מחפשת משהו שלא נראה יותר מדיי "חתונתי", לא משהו מסטודיו לכלות, לא מחוכי, דברים פשוטים אבל יפים, לאו דוקא חנויות שבדר"כ קונים בהם לחתונות. זו כוונתי ב"לא סטנדרטי"... יכול אפילו להיות יד שניה אם יש דברים יפים. אם עוד משהי מכירה - אני אשמח.

למעלה