עזרה..

eti191

New member
עזרה..

הייתי מעוניינת לעבוד כאופר בהולנד, חיפשתי קצת מידע באינטרנט וראיתי שזה לא קל להשיג אישור עבודה וזה לעבודות רשמיות יותר לאקדמאים וכאלה. אז צריך בכלל אישור עבודה כדי לעבוד כאופר? והאשרת שהייה לתייר היא שלושה חודשים אז אני גם יצטרך אשרת שהייה, זה קל יחסית או קשה להשיג אשרת שהייה אם אני יגיד שאני סתם מתכוונת להשאר שם עם משפחה או חברים ולא לעבוד? ולכמה הזמן האשרת שהייה הארוכה הזאת? ואם למישהו יש עוד מידע בנושא אני אשמח לדעת

תותי-בת

New member
היי אתי 191 קודם כל כדאי לבדוק האם ישראליות יכולות לעבוד כ-אופר בהולנד. מותר לשאול למה דווקא הולנד??... האם במהלך החיפוש נכנסת לאתרים של חברות המציעות עבודה כ-אופר ברחבי העולם? עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי לא מעט אתרים שאני בטוחה שגם את תמצאי.. לגבי אישור עבודה - אני באמת לא יודעת איך זה הולך לגבי אופר - אולי אחת מהחברות הללו תסכים לתת לך קצת יותר פרטים, ממה שראיתי ניתן לצור איתן קשר דרך האתר שלהם (אופר, נניס, בייביסיטר..) האם נכנסת לאתר שגרירות הולנד בישראל? הנה קישור לגבי מידע על שהות עד 90 יום ולשהות מעל 90 יום - http://www.netherlands-embassy.co.il/Embassy/Content/en/SubDepartment.php?Type=2&Id=10 המון בהצלחה! ליאת.

למעלה