עזרה :)

Vanitas

New member
עזרה :)

אני חורשת על מועדונים ואין שומדבר שאני אוהבת לעשות יותר מלרקוד, אז חשבתי שכדאי שאני אלך לחוג מחול או משהו כזה. עכשיו ההתלבטות~ אני בת 15 ואין לי ניסיון טכני, מה הולך? המוזיקה שאני רוקדת איתה היא טכנו ואלקטרוני. אני יודעת שלא לומדים לרקוד את זה בשומקום, אז מה הכי קרוב לזה? היפהופ? והיפהופ זה קשה? אם יש לכם המלצות גם למקומות בת"א אני אשמח.

Swap Meet

New member
אני ממליצה לך../images/Emo54.gif

ללמוד היפ הופ בסטודיו בי (בת"א)

את יכולה ללמוד היפ הופ או טקטוניק.

נכון שיש מעט מקומות שמלמדים שם טקטוניק אבל שווה לבדוק אם יש מקום כזה שקרוב לעיר שלך. היפ הופ מלמדים כמעט בכל מקום אבל חשוב לבדוק את הרמה במקום לפני שהולכים לרקוד בו. זה יעזור אם תצייני את העיר או האזור שבו את גרה וכך נוכל לעזור לך במציאת סטודיו :]

Swap Meet

New member
אבל אאל"ט../images/Emo54.gif

טקטוניק זה רק ריקוד זה לא סוג של ריקוד,לא?

Only Dance

New member
אם כל אחת שחורשת מועדונים תלך לסטודיו עכשיו

לא יהיו לנו אוויר לנשימה בסטודיו. אבל זו סתם עקיצת בוקר אל תתיחסי. לא משהו אישי, פשוט הניסוח היה טמוה בעיניי," אני חורשת מועדונים רוקדת טראנס וטכנו מה הכי קרוב? היפ הופ?" אין קשר בין השניים. תמשיכי לחרוש מועדונים. לא ילך לך בגלל מילה אחת שרשמת "קשה"? שאלת. זה אומר שלהשקיע את לא מוכנה. קאטי

Vanitas

New member
WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואי סליחה שאני תופסת ככ הרבה מקום בסטודיו היקר שלכם. אסור לבנאדם להירשם לשיעור? אני מבטיחה לשלם. אז מה שאין קשר בין טכנו להיפ הופ? שאלתי מה הכי קרוב כדי שאני לא אצטרך לצאת רק פעם ב- וקשה? זה מה שמפריע לך? התכוונתי אם צריך ידע קודם, אם צריך הרבה גמישות, אם לוקח הרבה זמן להתברג לשם, דברים כאלה. לא בקטע של אני פרינססה ואני חייבת שיהיה קל ונחמד. עכשיו מה הבעיה שלך? את האחראית על כל הסטודיואים בעולם? הסטודיו עשוי מזהב? אסור להכניס לשם קלאבריות? מה את רוצה? לא יכולת לעזור לי כשביקשתי עזרה במקום לנתח את ההודעה ולהחליט שאני צריכה להמשיך לחרוש מועדונים? STFU

Only Dance

New member
לי לא מפריע לך יפריע....

פשוט אני רואה כאן בנות שרושמות שהן מוכנות בכל מחיר להשיג יכולות, ואת רושת על היפ הופ "קשה"? זה היה נשמע כאילו סתם בא לך עכשיו ולא יותר מידיי, מצטערת אם זה אעליב אותך. קאטי

Only Dance

New member
ויש הבדל בין לרשום "קשה"? לבין ...

"אם צריך הרבה גמישות, אם לוקח הרבה זמן להתברג לשם, דברים כאלה. לא בקטע של אני פרינססה ואני חייבת שיהיה קל ונחמד." תודי שההבדל משמעותי באיך שזה נשמע. אז אל תיפגעי,

שתיכן צריכות להירגע..

את כנראה לא הבנת אותה נכון. לפני מה שאני הבנתי היא התכוונה שכדי לרקוד צריך לעבוד קשה, בחלק מהסגנונות יותר קשה מאחרים וההודעה שלך קצת נשמעה כמו: "לא ממש בא לי לעבוש קשה, סתם בא לי ללכת למשהו שיהיה לי קל וכיף." אבל מניסיון גם קשה זה כיף ומאוד מספק בסופו של דבר :) והתשובה שלך עכשיו הייתה קצת כאילו את מציגה את כל בנות הסטודיו כמתלהבות שרק הן עובדות קשה וכל השאר זה חראטה וזה לא ככה אז אם חשבת ככה, זאת מחשבה מוטעית למרות שיש המון אנשים שחושבים ככה. זה לא שקלאבריות לא יכולות להיכנס לסטודיו, פשוט קלאבריות לפעמים חושבות שמועדון זה כמו סטודיו וזה ממש לא ככה. ועכשיו אני אנסה לעזור לך
אני גרה בצפון אז אני לא ממש מכירה סטודיואים במרכז אבל אני יודעת שיש את סטודיו B ואת יכולה לשאול שם אם הם מלמדים היפ הופ. בכללי זה סטודיו מאוד טוב ויש שם המון אנשים מרוצים לפי מה שאני יודעת :]

Vanitas

New member
../images/Emo24.gif

את חמודה. ותודה~ בכל מקרה, ישלך מושג איפה מלמדים טקטוניק?

חח תודה, גם את חמודה ../images/Emo24.gif

אממ אני זוכרת שלפני כמה חודשים, כשהטקטוניק רק הגיע לארץ, מישהו פירסם פה בפורום שהוא מלמד טקטוניק וחיפשתי את ההודעה אבל לא מצאתי אותה וחיפשתי לך גם בגוגל אבל לא מצאתי מקומות שמלמדים טקטוניק אלא רק מדריכים באינטרנט אז אם את רוצה כאלה, תבקשי ואני אשים קישור אליהם :) אבל בלי שום קשר למה שכתבתי עכשיו, אני מציעה לך ללמוד היפ הופ כי זה הרבה יותר כיף, יש יותר תנועה ותזוזה כשבטקטוניק בקושי שזזים מהמקום.. וגם הרבה מקומות מלמדים היפ הופ וברמה גבוהה אז יהיה לך הרבה יותר קל למצוא מקומות שקרובים לבית שלך שמלמדים היפ הופ אבל לפני שאת בוחרת מקום חשוב לבדוק שזה מקום איכותי וברמה טובה :]

Amitush222

New member
אוהו להרגיע את הרוחות.

בפורום שלי לא יהיו התבטאויות מהסוג הזה... קאטי לא התכוונה לפגוע, היא התכוונה לזה שיש הבדל מאוד גדול בין איך שרוקדים במועדון לבין כל סוג של מחול- ותתפלאי אבל הטכניקה של ההיפ הופ היא לא קלה בכלל.. בכל אופן, אני מקווה שנרגעתן, ואני מאחלת לך המון הצלחה
מותר ואפילו רצוי לרקוד אם את מרגישה שאת אוהבת, פשוט קאטי התכוונה להגיד שאם זה בא מהמקום של מועדונים- זה לא באמת משנה הנימוק הזה כי הוא לא קשור לעולם המחול המקצועי.

למעלה