עזרה...

21186

New member
עזרה...

אני צריכה לעבוד על עריכת קטע וידאו קצר (קליפ) לכבוד מסיבת יומולדת 80 של סבא שלי, אני משתמשת בתוכנת videostudio הגירסה החדשה,יש לי המון המון תמונות (שאני כנראה הולכת לסנן כמה) וגם כמה קטעי וידאו קצרים, אבל יש לי בעיה שאין לי ממש רעיון לנושא (קונספט) לקליפ...לדוגמא, ליומולדת 50 של אמא שלי לפני חודשיים עשיתי על רעיון של שערים של עיתונים, לקחתי עיתונים מוכרים ועיצבתי את השערים שלהם עם תמונות של אמא שלי ואחרי כל שער כזה שמתי קובץ של תמונות של אמא שלי מאותה תקופה, לדוגמא: "במחנה" ואז תמונות שלה מהצבא, "הורים וילדים" ואז תמונות שלה איתנו, הבנות שלה.... וכו'... מקווה שהבנתם אותי ותוכלו לעזור לי ולתת לי כמה רעיונות כי אני כבר אובדת עצות.... תודה!!

KarinDi

New member
רעיון מקסים!

הרעיון מהיומולדת של אמא שלך נשמע אדיר! כמה רעיונות- אם היומולדת קרוב לחנוכה (ניחוש פרוע...) את יכולה לעשות שמונה נרות-נר לכל עשור את יכולה לבחור אירוע שחוזר כל שנה (למשל פורים, יומולדת) ולעבור מתקופה לתקופה ע"י תמונות מאותו אירוע בשלבים שונים את יכולה לצלם מישהו מכל עשור מברך אותו בתחילת כל חלק של הסרט מהדורת חדשות אם יש מספיק נכדים/ילדים- אפשר לצלם קטע קצר על כל תקופה, בו הילדים/נכדים משחקים אותו בתקופה המתאימה שירים זה הכיוון?

21186

New member
תודה!

כן, אהבתי את הרעיון עם הנרות, זה באמת הכיוון שהתכוונתי אליו פחות או יותר... למרות שזה ייצא קצת לא קשור ליומולדת (היומולדת שלו איזה שבוע ומשהו אחרי חנוכה), ככה שאני אשמח לקבל עוד רעיונות... לגבי הצילום של האנשים המברכים- לא רלוונטי, כי הם הולכים להיות באירוע ולברך אותו שם, ככה שאין טעם להסריט אותם... ולגבי הקטע על כל תקופה, החלטנו לעשות לו שיר שאנחנו מחברים, כל השישה נכדים ולשיר לו באירוע עצמו, ככה שאני לא מכניסה את זה לקליפ... תודה רבה! אשמח לקבל עוד רעיונות אם יש...

למעלה