שני שירים מהפרק שהיה היום בyes עונה 5 פרק 12 היו שני שירים השיר הראשון הקטע שאני זוכר זה " ocean u can hear me" {בסוף החתונה} ובשיר השני היה הרבה פעצים את המילה apologia {בסוף הפרק} שניהם שירים שקטים.. מישהו יודע?
השיר מסוף הפרק: Grace Potter And The Nocturnals - Apologies שיר מדהים!!! עכשיו בקשר לשיר מהחתונה מהקטע בסוף ושמראים את פייטון ולוקאס מהעונה הראשונה...יכול להיות שאני פסיכית אבל אני ראיתי את הפרק שהוא יצא בארה"ב והורדתי אותו והשיר שהתנגן ברקע הוא INXS - Never Tear Us Apart וגם באתר עם השירים של הסדרה רשום שזה השיר, אבל היום ראיתי את הפרק בטלוויזיה ביס והיה שיר אחר ברקע שאני לא יודעת איך קוראים לו וכנראה אליו אתה מתכוון..משום מה הפרק שיש לי במחשב והפרק בטלוויזיה זה אותו הקטע אבל זה לא אותו השיר ברקע חחח מוזר.. בכל מקרה לדעתי השיר של INXS הרבה יותר התאים לקטע..אני ממליצה לראות את הסצנה עם השיר הזה ברקע ולא השיר השני..אם אני אמצא איך קוראים לו אני אכתוב :]
השיר שהופיע בפרק שיש לי במחשב הוא באמת של INXS, וזה גם מה שרשום באתר של הסדרה, אבל השיר שהופיע בפרק ששודר ביום רביעי בטלוויזיה היה אחר לגמרי! איזה הזוי! חחח... אה, ואין לי מושג איך קוראים לשיר שהיה בפרק ששודר בטלוויזיה. סורי