עזרה

TISMAN

New member
עזרה

אני צריך עזרה התחלתי לעשות אירועים ולא משתלם לי להביא DJ יש לי כבר במקום תאורה והגברה רק חזר לי פלטה!! יש לי 2 אפשרויות!!! 1)לקנות פלטה ולהביא מישהו לתקלט בלי הפלטה שלו ואז יהיה לי זול להביא אותו 2)לבוא עם מחשב נייד ומיקסר אני יודע שעדיף פלטה אבל השאלה שלי עם מחשב ומיקסר יעשו את העבודה ???

dj mango

New member
לא לדעתי....כנס

אם אין שם סראטו ופטיפונים או קונטרולר אין טעם חוץ מזה שלא כל דיג'י יודע לעבוד על כאלו דברים לך על זוג פיוניר 100 ומיקסר 600 או יותר בהתאם לתקציב ותראה איך לאתתאכזב =]

anatwi1

New member
היי שלחתי לך הודעה בפרטי

אני משכירה את הפלטה שלי ,יש לי מזוודה של פיוניר עם 2 נגנים 800+מיקסר 600+אוזניות 1000+מיקרופון הכל של פיוניר כמובן מלבד המיקרופון:) יש לי גם 2 רמקולים גדולים וטובים אם אתה צריך בנוסף.

תקנה פלטה

אם אתה עובד באופן קבוע ויש לך הכל מלבד הפלטה תשקיע בזוג CDJ100 מומלץ חדש ומיקסר... אם אתה עובד הרבה אל תתפתה לקנות מיקסרים זולים בשום אופן כי תמצא את עצמך בהוצאות תיקון. לך על הפיוניר או אלן אנד היט, מצויינים ואיכותיים אין צורך בקומפקטים משוכללים יותר מה CDJ100 תקליטן טוב לא צריך את כל השטויות מסביב, והכי חשוב אין אמין יותר מה CDJ100. בכל המקומות שאני נותן שירות, (שבהם אנשים אחרים מפעילים את הציוד) יש בלאי גדול ולא כדאי לקנות ציוד שהוא לא אמין מאוד.

למעלה