עזרה

c i n n a m o n

New member
עזרה

נסי, גורת אמסטף מעורבת יפייפיה בת 3 חודשים, נוצלה לפני כמה ימים מ"המתת חסד". היא ננטשה ליד שער צער-בע"ח ב"ש ובשביל שלא תורדם שם (כי זה מה שעושים שם לכלבים "מסוכנים" כמותה), אספתי אותה לביתי, למרות שכבר היה לי כלב באומנה.לא מגיע למקסימה שכזאת למות, רק בגלל טפשות של וטרינרים רשותיים. כעת, היא מחפשת בית אוהב אמסטפים אמיתי, שיודע להינות מכלבי המשפחה המקסימים האלו. אם באפשרותכם לעזור - נועה : 0528665513 או לירן: 0547520115 תודה

סורי רק אומר את דעתי

מבחינתי להגיד שכלבי אמסטף הם מקסימים זה כמו להגיד שערסים הם מקסימים, או סדאם חוסיין.

Shira Esther

New member
אתה צודק בגישה

אבל נראה שהיא פשוט לא מבינה מה מסוכן בכלבי אמסטף, וצריך להסביר לה את זה- לא לרדת עליה.

c i n n a m o n

New member
בעצם

לא צריך להסביר לי שום דבר. מדובר על גורה מעורבת שאין בא שום דבר מסוכן ושלא נדבר על סיבה להרוג אותה. אתם יכולים לקחת כל כלב מכל סוג שהוא, להתעלל בו נפשית ולהפוך אותו "למפלצת" שרוצה להתנפל על כל זר שהיא נתקלת בו, אבל זה בכלל לא לדיון פה. סה"כ מדובר ביצור חסר אונים שצריך שמישהו יותר חזק יעמוד לצידו ויגן אליו. מקווה למצוא אחד כזה..

Shira Esther

New member
אמסטפים הורגים.

ועם כל הכבוד לגורה, שאני בטוחה שבשלב זה של חייה היא מתוקה מאוד- חייהם של בני אדם חשובים לי יותר מחייה שלה. את יכולה לפנות לצער בעלי חיים, ולשאול אותם מה לעשות. לא קשור להתעללות נפשית. אף אדם לא מתעלל בחיות בר- שבכל זאת הורגות. זה הטבע של האמסטפים. הם הורגים. את רוצה לקחת את הסיכון הזה, לא רק עלייך- כי אם על כל מי שיבוא עמך במגע?

Shira Esther

New member
נו, באמת.

לאנשים יש מערכת מוסר וחוק שכופה על רובם לא לרצוח. לכלבים אין חוקים או מוסר בעניין הזה- לא משנה אם זו ילדה או אישה, צעיר או זקן, פושע או אדם טוב, הם יהרגו.

כלבים, כמו אנשים

תלוי איך חינכו אותם לא כל הכלבים רוצחים ולא כל האנשים רוצחים אבל שניהם מסוגלים לרצוח

shanyz1

New member
אבל אתה שוכח ש

כלב לא חושב ולא מתנהג כמו בן אדם! יש כמה הבדלים בין אנשים לבין חיות...אתה יודע..

זה ברור

כלב לא ירצח סתם ככה, יש לו סיבה מוצדקת, כי הוא צריך אבל אדם סתם רוצח, כי הוא רוצה, בא לו לרצוח וזה יותר מפחיד

living a lie

New member
מדהים!

איך אתם מוצאים כל נושא פשוט והופכים אותו לפילוסופי! מדהים! בשביל זה באמת צריך כשרון....

Dragonaut

New member
זה בולשיט

כשאת שומעת על כלב אמסטף שהוריד לתינוק את הפרצוף בנשיכה, נותנים לך פרטים על אופן גידול הכלב? מדברים על אחריות הבעלים, שנתן לתינוק שלו לשחק עם כלב שגודל להיות מסוכן? אם אאמן צבא של כלבי מלטז להיות כלבי תקיפה, ואפזר אותם בארץ כדי שינשכו הרבה ילדים קטנים ויהפכו למכת מדינה, תאמיני שכלבי מלטז הם רוצחים מלידה? הכל בבעלים. כלב שחי בסביבה נטולת סטרסים לא יתקוף זבוב, בדיוק כפי שכלב שחי בסביבה שופעת סטרסים, כל סוג וכל גזע, יהפוך לחיה אלימה ולא יציבה. הדבר היחידי שיכול להיות נכון זה שלכלבי אמסטף יש יותר סיכויים להפוך לכלבים אלימים, בהתחשב בנטיות גנטיות וכו', אבל עם גידול נכון- שום דבר לא צריך להתפרץ בשום דרך.

shanyz1

New member
בדיוק פה הבעיה .

סדם חוסיין היה מודע לזה שהוא גורם נזקים , והורג בני אדם . כלבי אמסטאף פשוט מתנהגים כמו שכלבי אמסטאף מתנהגים , הם בעליי חיים - הם כלבים! ככה הם נולדו , הם לא יודעים שלנשוך בני אדם זה לא טוב , כי מבחינתם זה פשוט משחק , או משהו לאכול ... או לא יודעת מה . להתייחס ככה לכלב האמסטאף בגלל שהוא לא יודע מה אסור ומה מותר ? גישה לא נכונה לדעתי.

shanyz1

New member
אם כך , גם אותך צריך להעניש.

אתה יודע כמה חיות אתה הורג בלי שאפילו תשים לב?

נו מה לעשות

החילזונות הקטנים המטומטמים האלה נאספים להם באמצע המדרכה בחורף, אני סך הכל הולך לי על מקום שמוקצה להליכת בני אדם, הם בחרו לשבת שם ולהירמס תחת נעליי.

מי אמר שהמקום מוקצה לבני אדם בלבד?

אני לא מכיר שלט שאומר "ההליכה לחלזונות אסורה"

למעלה