עזרה

עזרה

באני סובלת מאורטיקריה .התקפים לא היו כבר כשנה וכעת מופיעה בעיקר בבוקר ,אבל בימים האחרונים ,אני סובלת מגירוד גם במשך היום. מה יכול להקל עלי?מישהו מכיר את התופעה האלרגית הזו?

מאיר72

New member
מבלי לאבחן אותך, (בכל שיטה שהיא)

לא יהיה ניתן לדעת מה יעזור לך, ההמלצה היחידה שהיא יחסית גורפת למצבים שכאלו היא להימנע ממתח רגשי.

הקלה או ריפוי...

במצב שאת מתארת, להקלה יש משמעות רבה אבל אני בהחלט ממליצה על חשיבה שתתן ריפוי. בתחום שאני עוסקת בו (הומאופתיה) ההסתכלות והכוונה הן תמיד לריפוי-בגלל זה אנ כ"כ אוהבת את מה שאני עושה
כל טוב עירית

harduf9

New member
אורטיקריה יכולה לנבוע מכמה סיבות וכך גם החרפת

המצב או הקלה. בין הגורמים העיקריים נמצא את התזונה, מתח, חוסר איזון הורמונלי שגם לן סיבות משלו, תרופות, אלרגיות או אי סבילות לחומרים כגון חומרי נקיון ועוד ועוד. לכן מומלץ לגשת לאבחון או ליידע אותנו לפחות מה מחמיר את הופעת הסימפטומים ומה עוזר. בריאות שלמה גיא הרדוף

שינויים

בחום וקור של טמפ הגוף,גרמו אצלי להתפרצות האורטיקריה. ממה נובעים שינוים אילו?חום 37.5 ולמחרת 35.5...

כיסופון

New member
הטיפול הכי טוב

הוא זיהוי ומניעה, מרגע שידוע מקור הבעיה יש להמנע מהגורמים לה. בחולים בהם אמבטיה חמה היא הגורם – יש למנע מחום מים מוגזם. במי שפעילות גופנית היא הגורמת לבעיה יש להמנע מאימונים מאומצים ולהקפיד בזמן פעילות גופנית על אוווירה ממוזגת שתמנע את עלית חום הגוף. ואסיים בשאלה מהו הגורם לבעיה?

למעלה