עזרה

Sandro

New member
עזרה

איך אני מפעיל את המירק בכל כניסה לאינטרנט אוטומטית והאם יש משתנה מסוים במירק שיכול לגלות לי האם האינטרנט מחובר?

havlaz

New member
כניסה לאינטרנט..

לא יודע אבל אם האיסיקיו שלך פועל, יש אפשרות דרכו להריץ תוכניות ברגע שהאינטרנט פועל. לבדוק אינטרנט דרך מירק, גם אותי עניין פעם לא בדיוק מצאתי מה שכן, אפשר לעשות כל דקה dns לאתר יציב, כמו וואלה ואם הוא לא מחזיר, סימן שאתה לא מחובר לאינטרנט

Sandro

New member
כן אבל...

אני רוצה שהמירק לא יהיה מופעל.. שמשהו יפעיל אותו.. הריי לא תוכל לתכנת פקודה שתפעל את המירק שהמירק לא מופעל.. ואני לא רוצה אייסיקיו.. אני מחפש תוכנית windows או משהו כזה שיש כמעט בכל מחשב כדי שאוכל להכניס את זה לסקריפט.

Sandro

New member
חשבתי על האפשרות הזאת

אבל היא מסוכנת מידי, אני לא יודע לעבוד שם ואם אני אגע במשהו לא נכון הלך מחשב... ד"א - אני לא בטוח שזו הדרך הנכונה.. זה יכל להיות או משהו בקובץ Win.ini או משהו ב regedit יענו הרגיסטארי.

poet

New member
אתה מדבר על הרגסטרי

ומ משהו פשוט כמו startup אתה מפחד? זה לא מעט מיותר... בכל אופן.. אתה יכול להריץ task שיפעיל לך את המירק . יש גם תוכנות שבודקות עם הפרסס קיים ואם לא אז הן מפעילות אפשרי גם להכניס את המירק בתור סרביסס (דרוש ידע כיצד) או פיתרון כמו ברצת תוכנות דרך האיי סי קיו כמו שמנהל הפורום אמר גם מקובלות. לגבי אלמט החיבור לאינטרנט , בכל חייגן קיים משהו שניקרא dial on demand ברגע שכביכול יש דרישה לאינטרנט אז מתבצע חיבור ואם למירק אתה מגדיר שכל פעם שהוא עולה אז הוא ינסה להתחבר connect on startup אז הנה לך.

למעלה