עזרה ..

מעיויו

New member
עזרה ..

מישהו יודע איך אפשר להגיע מפ"ת לקיסריה ? לצערי הרב אנחנו חסרי מכוניות :/ ביררתי באגד ולא מצאתי קווים שמגיעים לשם אפילו מת"א .. ואנחנו קצת מידי אנשים למונית גדולה. [[ וקמצנים מידי לספיישל חחח ]]

יש שם תמיד שרשור מיוחד

לשאלות מודיעין. יתכן שמחקו בטעות את ההודעה שלך לפני שהעבירו אותה לשרשור מודיעין.

Cell313

New member
921 הוא של אגד

יש גם תחנת רכבת פרדס חנה- קיסריה, אולי אפשר להיעזר בה.. נסו שוב בפורום תחבורה ציבורית, אבל הפעם באשכול ההכוונה שמתפרסם שם בכל יום ולא באשכול חדש

playtrip

New member
כביש איילון, העובר בנתיבי איילון

הלכתי שם, אם תגיעי לצומת הכבישים, היכן שמתחילה העיר בני ברק, ותבצעי פנייה ימינה, תוכלי לפנות לכביש ההמשיך לאין ערוך. האם את יודעת להסתכל ולקרוא מפה? בפשטות, קייסריה היא ישוב, עיירה צפונית יותר הנושקת אל חוף הים. ז"א, שאם תסעי את כל נתיב הוד השרון, הרצליה, היא תהיה היכן שהוא בכיוון הזה. כזכור לי, כילד, אבא שלי נהג דרך איזור הרצליה על מנת להגיע לקיסריה, שהיתה בזמנו מקום מד-ה-י-ם ב-י-ו-ת-ר! נסיעה טובה לך!

מעיויו

New member
כמו שכתבתי, אני בלי מכונית פרטית..

ולכן אני מחפשת דרך תחבורה ציבורית. וכניראה שהדרך היא רכבת כמו שנאמר למעלה - תודה ! :] רק הבעיה היא בחזרה לפ"ת, רכבת אחרונה בסביבות 8 בערב. אנחנו נוסעים להופעה שמתחילה רק שעתיים אחרי.. אז אם מישהו מכיר/ יודע/ שמע על דרך חלופית חוץ מרכבת - אשמח לעזרה ! [אגב, הגבתי בטעות בתור "ליטלי ניב" - דרך חברה ]

למעלה