עזרה....

עינתפ

New member
כנראה שנגזר עליכן לבלות איתי

ועם הבדיקות שלי כל יום. היום הייתי בטוחה שהE2 ירד, אבל, כמובן מדובר בי אז למה שירד אם אפשר לעלות???
אז מחר שוב בדיקת דם, כבר 4 ימים רצופים מה שמשאיר לי המוני סימנים כחולים וירוקים בידים. באיכילוב לא רוצים לקחת אחריות ולתת לי כוריגון, אז מחר שוב טלפון לרופא שלי שנמצא בחול והוא כנראה יתן את ההוראה. אז שוב מה יהיה???

עמית@

New member
מוזר ../images/Emo4.gif אני מניחה שאם הוא לא ירד

הם לא יקחו זיכון לגירוי יתר וריבוי עוברים ויבטלו את הטיפול
יש לך עוד אישור לIVF? אולי תעשי במקום הזרעה.. (וכך יהיו לך גם מוקפאים) שווה לבדוק את זה.

עינתפ

New member
לא יורד ניחה, אבל לעלות שאני

ללא זריקות מיום א? מאוד מוזר. לגבי IVF, לא, לא מוכנה לעשות אישור אין לי בעיה להשיג. הרופא שלי בעד להמשיך ולתת כוריגון ולעשות הזרעה, אבל כרגע הוא בחול, ולפי שיחת הטלפון עם איכילוב, לא רוצים לקחת אחריות. אז מה שעושים זה עוד בדיקה מחר ואח"כ טלפון לחול(לרופא שלי) ואם הוא מאשר כוריגון אז עושים הזרעה ביום ה´. מקווה שלפחות מחר הם ירדו שוב. מה יכולה להיות הסיבה שההורמונים שוב עולים? דרך אגב הPRO הוא 4.3 לפחות לא בייצתי. תודה

עמית@

New member
זה לא כל כך מוזר- כשהE2 כבר גבוה

הרי שהזקיקים ממשיכים להפריש אותו כי הם כבר גדולים ואם יש הרבה הוא רק מגרה אותם לגדול עוד יותר וכן הלאה.. אז אני מקווה שתהיה הזרעה ויהיו תאומים (ולא יותר..)

עינתפ

New member
תודה עמית.

הלוואי שהייתי יודעת על הפורום לפני 5-4 שנים כשרק התחלתי בטיפולים ולא ידעתי כלום. לא שהיום אני יודעת הרבה, אבל יודעת משהו. תודה שוב ולילה טוב עינת

עינתפ

New member
יש, יש, יש הזרעה....

זהו E2 ירד ל4806 PRO 3.7/ היום כוריגון, מחר וביום שישי הזרעה. אז הנה השאלה, חשבתן שבלי?? אז הרבה זקיקים עזבו אותי, איך יודעים אם הגדלים הם נכונים? בלי בדיקת U.S. מבטיחה לעדכן בעוד שבועיים עם בטא חיובית. המון תודה עינת

יופי שבסוף יש הזרעה!!!! ../images/Emo50.gif

לא ידוע לי שאפשר לדעת גודל ללא ה- U.S, אבל לא רוצה להטעות... אם כן, מי שתדע בטח תענה... שוב עינת -
רבה מאוד..

עינתפ

New member
אחרי 4 ימים רצופים של בדיקות דם

ידיים של מכורים לסמים+סימנים גדולים ירוקים וכחולים, אתן לא יודעות איזה אושר לראות את ההורמונים יורדים. ושלא נדבר על השתיה שהייתי צמודה מיום א´. שוב תודה לכולכן עינת

נטע33

New member
שואלת גם בנושא פרוגסטרון

אצלי יש חשש מביוץ מוקדם ונותנים לי כוריגון כשהפרוגסטרון די נמוך, אבל אז יוצא ששאבו ביציות מוקדם מדי. מישהי יודעת אם הזינוק הראשון בפרוגסטרון מראה שמתקרב ביוץ או שמקרה כמו שקרה כאן לעינת של קפיצה ועצירה הוא משהו לא נדיר ואפשר למשוך ככה עוד כמה ימים? ושאלה לעינת-את מקבלת דיכוי גם עכשיו עד ההזרעה,גם בימים שאת לא מזריקה יותר?

עינתפ

New member
נטע הדיכוי שלקחתי הוא בוסרלין

בהסנפות 3*3 ביום. בקבוק אחד שבד"כ לוקח 10 ימים וזהו. בד"כ בטיפול רגיל אחרי יומים אני בשאיבה או בהזרעה, פרט לטיפול הנוכחי שלדעתי התחרפן בגלל שהרופא שלי לא שמע לעזרתי- ולהשאר בארץ. (ככה סתם הבחור ברח לו לחו"ל). לגבייך במידה וחוששים מביוץ מוקדם למה לא מדכאים????? לפי מה שאני יודעת עד שאני לא מגיעה לרמה של פרוגסטרון 5.4+- לא נותנים לי כוריגון. לגבי זה שלא בייצתי, כנראה מזל או שבאמת הדיכוי עושה את שלו. עינת

למעלה