עזרה....

עינתפ

New member
עזרה....

ביום ה´ האחרון 10 ימים לזריקות הערכים היו PRO 3.6 E2 2500 הוחלט על המשך זריקות גונל ומונוגן 3*3 עד ליום א ובדיקת דם. ב-U.S היו 7 זקיקים עדיין קטנים 14 מ"מ. היום הפתעה ממש לא נעימה E2 7819 PRO 5.5 ולהזכיר לכן אני לקראת הזרעה לא שאיבה. מה קורה פה?? טלפון מהיר לרופא שלי, שהיה בדרכו לשדה התעופה והוא רגוע, (הוא מכיר אותי שמיד נלחצתי) התקשרתי לאיכילוב(מקום ההזרעה) לא לקחת היום כלום, מחר שוב בדיקת דם ונראה. והנה מגיעות השאלות: אומנם לקחתי בוסרלין 10 ימים אז יש דיכוי, אבל אם היום אני לא לוקחת שום זריקה לא יקרה משהו לזקיקים? (עם ערכים כאלו הייתי ניגשת לIVF, לא להזרעה ככה שבטח גם כמות הזקיקים גדלה)?? האם תהיה בסופו של דבר הזרעה?? התחלתי פתאום בדרך הביתה להרגיש כאבים לא חזקים באזור הרחם. התחלתי לשתות הרבה אבל מה קורה שם??? בבקשה תשובות.

anatc

New member
../images/Emo105.gif

עמית@

New member
אני נוטה להסכים עם סוכרייה..

בערכים האלו מעל 5 זה אומר שכבר התחיל ביוץ- לדעתי תמהרי ותקבעי הזרעה למחר, היום לא יקרה כלום לזקיקים אבל ביוץ שהחל אי אפשר לעצור, ולפיכך חשוב ש"תתפסי" לפחות את הסוף שלו.. ועוד דבר, כדאי להתחיל לשתות כי הערכים גבוהים למדי.

עינתפ

New member
רגע, רגע, חייבת סדר בדברים.

אם אני לוקחת בוסרלין ז"א שיש דיכוי עד ליום הכוריגון שהוא למעשה עושה את הביוץ נכון?? אז איך להסביר את זה?? עכשיו אני יותר בלחץ, כי גם באיכילוב וגם הרופא שלי אמרו לי לא לדאוג רק לא להזריק כלום היום כדיי לראות עם ההורמונים יורדים. וואו, נלחצתי

עינתפ

New member
עוד משהו שחשבתי עליו בדרך...

במידה ומחר ההורמונים ירדו(PRO) ז"א שיש ביוץ, אפשר ללכת על הזרעה בלי כוריגון?? כי נראה לי שזה מה שיגידו לי מחר בצהריים, לבוא דחוף. בבקשה תענו לי אני משתגעת כבר.

חן (*_*)

New member
נראה לי שסוכריה ועמית צודקות.......

ואם את אכן מבייצת(מה שיוכח בבדיקות מחר), אין חובה לקבל כוריגון, בפרט ברמות E2 גבוהות כשלך. ניתן בהחלט לעשות הזרעה גם ללא כוריגון כאשר מתרחש ביוץ בלעדיו. אם יוכח שלא היה ביוץ, ישקול הרופא מתן כוריגון, או לא. בהצלחה

עמית@

New member
עד כמה שידוע לי הפרוגסטרון לא יורד

עד הווסת- (מרגע שהוא החל לעלות..) הE2 יכול לרדת מעט ובכך להקטין את הסכנה של גירוי היתר- אם החל ביוץ אזי לא צריך כוריגון מצד שני זה יכול להיות מקרה דומה למה שקרה לאולה- חלק מהזקיקים בייצו לה אבל מכיוון שהיו הרבה והיא היתה תחת דיכוי עוד הצליחו לתפוס חלק נכבד מהם (במקרה של - שאיבה אבל העקרון זהה) אם הערכים מחר יראו שיש ביוץ אז לא צריך כוריגון- כי זה כבר קורה לבד- ואז בהחלט אפשר לעשות הזרעה גם ככה. אני מקווה שהכל יהיה בסדר!

עינתפ

New member
תודה, הורדתן לי אבן גדולה מהלב

כבר לא ידעתי מה לעשות בשעה האחרונה,. מקווה שמחר אני אסע לעשות הזרעה, אחרת חבל על הזמן מה אני עושה לרופא שלי שיחזור מחול
!. תודה שוב מקווה שיהיו בשורות טובות, אפילו כבר מחר. עינת

תתכונני להזרעה מחר

כי זה מה שנראה לי הולך לקרות. כמו שאמרו עמיתותי (
) הפרוגסטרון לא אמור לרדת - מרגע שהוא התחיל לעלות את במסלול הישיר לביוץ. מאחלת לך שיקרה לך מה שקרה לי - הייתי בטוחה שפספסתי את הביוץ והרופא שלי התעקש על הזרעה למחרת בכ"ז. זה עבד. ועם כזה E2, בטוח יש עוד כמה זקיקונים שקצת יותר איטיים מהאחרים. בהצלחה!!!

עינתפ

New member
זהו שעכשיו אני בחרדה גדולה

לא יודעת איך אני ישרוד עד מחר בצהרייםעד לתשובה. עכשיו אני מטפסת על הקיר. מקווה שבאמת משהו יקלט מהם. תודה שוב עינת

שוב - עם כזה E2 גבוה

ועם 7 זקיקים שכבר נצפו ביום חמישי - בטוח יש כמה "מפגרים". זה אולי אפילו עדיף מאשר ביוץ עם כוריגון של כולם ביחד, כי זה היה מעמיד אותך בסיכון יותר גבוה להריון מרובה עוברים. תתכנני על הזרעה מחר, תכיני את הבעל וכל מה שצריך... ושיהיה בהצלחה!

עינתפ

New member
הצילו......

E2 7270 PRO 4.5 הPRO אתמול היה 5.5 והיום ירד. הרופא שלי בחול, הפקיר אותי לידיו של רופא מאיכילוב שהחליט היום לא לעשות הזרעה בגלל הE2 וריבוי זקיקים (מה שנראה לי נכון), לעשות מחר שוב בדיקת דם ואם לא ירד מספיק אז הלך הטיפול. שאלתי אותו לגבי הזרעה ללא כוריגון הוא אמר שאני לא אבייץ טבעי כי PRO ירד. מה לעשות??? מה נראה לכן?? אתמול עניתן לי ודיי הרגעתן אותי עד לעכשיו. כדאי להרים טלפון לרופא שלי ולהפריע לו בחול? הוא נתן לי את הסוללרי שלו בחול במקרה של צרה. תודה עינת

חן (*_*)

New member
צלצלי לרופא שלך, לדעתי יש לך סיבה..

ובדיוק לשם כך נתן לך את מס´ הפלאפון שלו. דווחי לו על תוצאות הבדיקות במים האחרונים, ואחרי שתשמעי, מה הוא חושב, דווחי לו על הוראות הרופא המחליף, על מנת שישקול את המצב הכללי. יתכן שהרופא שלך ימליץ על חצי מנת כוריגון בלבד והזרעה כבר היום, או שיסכים עם דעת הרופא המחליף. מה שבטוח, שאת תהיי רגועה יותר . בהצלחה עינת. מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.

עינתפ

New member
טוב, צילצלתי לרופא שלי

וכמובן הוא החליט לא להלחץ, מחר שוב בדיקת דם ולדבר עם הרופא באיכילוב שכן, יעשה הזרעה וכן עם כוריגון כי לא יהיה ביוץ עם הPRO יורד. אז קצת נרגעתי, בטוח שעד מחר, ומחר שוב לחץ. תודה עינת

עינת, אני לא מצליחה לשלוח לך מסר

הירידה בפרוגסטרון היא אכן לא "טיפוסית"... כבר ענו לך חכמות ממני ולי נותר רק להחזיק לך אצבעות למחר.

עינתפ

New member
זהו, זה מה שאני לא מבינה

למה הפרוגסטרון ירד. מה שמדאיג אותי זה שהE2 ירד בצורה טובה שאוכל לקחת כוריגון ולהגיע להזרעה.

למעלה