עזרה?

אני חייבת להגיב

כיום אני בת 21 כשהייתי בת 14 וחצי הייתי מבלה שעות ברחוב עד שהכרתי איזה שכן נחמד, מבוגר, רווק הוא היה מנגן ושר לי מהמרפסת שלו ואני הייתי עומדת על המדרכה ממול הבית בתקופה מאוד קשה שלי הוא היה לי כתף תומכת היה כותב לי שירים, קונה לי חטיפים, שר לי שירים כשרציתי לעלות אליו לבית הוא ביקש שאתן לו קודם את הטלפון של אמא שלי הוא התקשר והסביר לה על הקשר שלנו וביקש את האישור שלה שאכנס אליו לדירה הייתי הולכת אליו כל יום במשך 6 שנים קשות הוא ליווה אותי לפסיכולוגים, הוא חבש לי חתכים, הוא טיפל בי, שימח אותי היינו משחקים שש בש והוא היה שר לי ומטייל איתי ועוזר לי בכל דבר שהייתי צריכה אנחנו עדיין מדברים הרבה בטלפון ואני הולכת אליו פעם בשבוע בערך.. אני יכולה להגיד בוודאות שלולא הוא סביר שהייתי עכשיו במקום ממש לא טוב אם בכלל זה וודאי להגיד שהייתי.. אז שכנים מדברים, חלק חושדים בו שהוא מנצל אותי מינית חלק בטוחים שאני חברה שלו על אף הפרש של למעלה מ20 שנה בגילאים בנינו.. אבל זה לא מה שחשוב מה שחשוב זה מה שבאמת יש בנינו ואיך שזה השפיע על החיים שלי, לטובה שהשכנים ידברו, שיתלחשו, שיחשבו הם 'מרוויחים' עברת לשון הרע ואתה מרוויח את הזכות להציל חיים, כמעט או לפחות להשפיע מאוד לטובה, תלוי במצב הילד, את זה אני לא יודעת. כל עוד הקרובים אליו מבינים מה אתה עושה ואתה משתף אותם ואתם לא מחוץ לתמונה אני לא חושבת שיש לך ממה לחשוש. בברכה.

childling

New member
קרן מקסימה...

הסיפור שכתבת כאן נגע לליבי מאוד. אני שמחה שידידות כזו עזרה לך לצאת מן המקום הקשה שבו היית... ליתר הקוראים- בדיוק לזאת נתכוונתי בתגובה הקודמת.

פלגיה

New member
סיפורך נוגע ללב

ומעורר תקווה

לבורג

אני רוצה שתבין למה הילדה עשתה את זה כי אביה אמר לה לשתף איתו פעולה ילדים שומעים ועושים מה שהוריהם רוצים ואומרים לכן אני רוצה לטובתך שלא יגרם לך נזק מיותר אני מורידה לפנייך את הכובע ... אתה אדם טוב ורחמן...עדיף לך להתרחק...

playtrip

New member
גם אתה! סוף סוף!

בן אדם, זה קורה לי בכל יום כמעט, אתה לא יודע באיזו הרגשה אני חי, שבמדינה הזו, על כל ממתק או בזוקה שאתה נותן לילד ועל כל פעם שאתה מחייך אליו אתה ישר נחשד, גם אם לא על המקום לפדופיל... התחלתי ללבוש שחור מאיים ולצרוח רק כדי שילדים יזהרו... לפחות, אני לא ממש מתכוון ללבוש לבן כי זה גם לא ממש היה עוזר... פדופיליה סמויה, אתם יודעים.

enbalush

New member
זו בעיה מוכרת בכל כיתה של חינוך מיוחד

יש ילדים שמתקשים על רקע של ליקוי למידה טכני או על רקע משפחתי בעייתי, הישועה לא תבוא מההורים לצערי, כי לא כולם מסוגלים לגדל ילד כמו שצריך... אולי תברר על מתנ"ס בסביבה הקרובה שיוכל לבלות שם. ואם אתה אוהב לעזור, אתה יכול להתנדב בחוות מחשבים לילדים במתנ"סים, או בתשלום...

BlackBamba

New member
זיהית את הסכנות...

אז תחליט לבד אם אתה מוכן להסתכן. אם כן, ברר כבר עכשיו פרטים של עו"ד טוב והחזק את כרטיס הביקור שלו בכיס כל הזמן + פתח חיסכון בצד להוצאות משפטיות (כמה עשרות אלפי שקלים ומעלה) - כי לך המדינה לא תממן את הוצאות המשפט כמו שהיא מממנת לעברייני מין סדרתיים מסויימים... נ.ב. כדאי גם שתצטלם לתמונה יפה ומכובדת, כדי שעורך-דינך יוכל להגישה לתקשורת כשיגיע היום. * נסה גם לא להסתכסך ו/או לא להסכים עם שכנייך (למשל על ניקוי המדרגות או על דמי הוועד) + קרובי הילד בשנים הקרובות - כי טלפון אחד קטן ממישהו מהם לשירותי הרווחה - והלך עליך. בהצלחה! ותקווה לטוב...

ItsikH

Member
אפשרי, במגבלות ../images/Emo41.gifרק דרך ההורים, בהסכמתם ובשיתופם. זה לא רק בגלל האשמות אפשריות - זו זכותם וחובתם של ההורים להיות מעורבים, גם לטובת הילד. ../images/Emo41.gifרק בנוכחות ההורים, רק בבית הילד, בשום שלב לא לבלות עם הילד ללא גישה חופשית של ההורים. ואם זה לא אפשרי או יש צל צילו של ספק - רק לפנות לשרותי הרווחה ולא להתערב.

איתי בן

New member
שני דברים שיפתרו לך תדילמה

1. תתקשר לאימא וספר לה כוונותיך. 2. בקש ממנה שתצרף לכם ילד נוסף (מהכיתה/שכונה) שגם יכול להעזר בך וככה יהיה לשניהם "אח בוגר" וגם אחד תשני כחברים

yagluli

New member
אתה בן אדם טוב

חבל שאין מספיק כאלה שאכפת להם.. שרואים מעבר לאף של עצמם.. אל תדאג מה יאשימו אותך, זה לא אמור לעניין אותך, אתה יודע מי אתה.. יהיה בסדר :) שבת שלום !

YugiBoy

New member
כיף לשמוע שאיכפת לך! הילד בצרות..

אתה מתאר ילד מאוד מוזנח, והרי הדבר שהכי רגיש אצל ילדים זה הקשר עם ההורים. נראה שלאו דווקא מתוך רעות, אולי מתוך חוסר ידע, ההורים שלו רק מחמירים את המצב בכל פעם. כל הכבוד שאתה עוזר לו, אבל אני לא חושב שזה באמת יעזור מכיוון שמצד אחד הוא משחק עם ילדים קטנים וזה מפריע לך, מצד שני, אתה גדול. צריך להתאים לו ילדים בני גילו, וצריך לפנות לגורמים המתאימים כדי שיבדקו את העיניין לעומק. ילד שכל היום ברחובות מאבד משמעת לבית מהר ובימינו, בניגוד לפעם, אין שום דבר טוב בלשחק ברחוב.

YugiBoy

New member
נכנסתי מהראשי...

אבל בכללי אני מטייל בהרבה פורומים... לא תמיד מגיב או פעיל

Master Stav

New member
לפני הכול ...

שוחחת עם האם והצעת את עזרתך לילד ? תסביר שאתה פשוט רוצה לעזור תראה לה את הבית שלך את הנכונות שלך ומי יודע אולי תרוויח ובגדול .

lonin

New member
עזרה

לא תמיד כדאי ישר להתערב. מערוב שרותי הרווחה יכול גם להיגרם נזק למשפחה אם יתברר שמדובר באזעקת שוא. הייתי מציעה לשתף עוד אנשים כמו שכנים נוספים ואחרי בירור מעמיק כדאי לקבל החלטה שיכולה להיות גם פניה לשירותי הרווחה. לא רצוי להתעלם . כי התעלמות היא גם פשע!

למעלה