עזרה

עיתוש4

New member
עזרה

הי קרן,שמי עירית . אני מרגישה תקיעות בזמן האחרון ,עצבות כזו,כאילו אני חיה בבועה פסיבית למתרחש, זה מאד שונה מהחיים שלי שחייתי עד עכשיו, האם את יכולה לעזור ולבדוק אם יש שינוי בקרוב מבחינת קריירה? לימודים? זוגיות? התאריך לידה שלי הוא 3.9.82

היי עירית,

התקופה הנוכחית אכן קצת מבאסת כי היא יוצרת סיטואציות שנראות לפנייך כשליליות , וגורמת לך להתמקד בעיקר ולאגן מחדש את בחירותייך ואת התנהלותך במסגרות ולכן בא לך לברוח מהכל , לשנות מסגרות ולהתנתק מכל העולם . הרבה מלחמות פנימיות וניתוקים על הפרק השנה ולכן חשוב לשמור על כמה דברים : 1. זה יעבור ואת תצאי אחרי יום הולדתך עם תחושה הרבה יותר חזקה . 2. כל סיטואציה שכביכול יוצאת משליטתך ונראת בעינייך כשלילית ,תזרמי איתה ותני לה לחלוף . 3. חשוב לשמור על מצבי הרוח ועל הסבלנות - שלא ממש בשיאו בתקופה האחרונה . 4. יש פוטנציאל למצוא עבודה אחרת וליצור שינוי החל מהחודש ( כי מאוד נמאס) ועד אוגוסט . 5. עוד לא הזמן ללימודים כי את עוד לא יודעת מה את רוצה ללמוד ואת לקראת שינויים בעתיד . 6. לגבי זוגיות נפתח פוטנציאל החל מיום הולדתך הקרוב . בהצלחה,קרן

עיתוש4

New member
קרן יקרה

המון תודה על העזרה וההכוונה,אין לך מושג כמה זה חשוב עבורי,אני מעריכה מאד את עבודתך.

למעלה