עזרה..

עזרה..

שלום לכולם, אני סטודנטית לעיצוב אופנה ובעוד חודשיים מסיימת ללמוד, הוטלה עלינו משימה להגיש פרוייקט סיום מאוד מורכב ורציתי לבקש מכם עזרה ברעיונות לקולקציה.. אשמח אם תתנו לי רעיונות.. תודה רבה

אין נושא כל אחד ע"פ בחירתו עושה קולקציה וכו'

צריך בין 5 ל 10 עיצובים בכל נושא שבעולם מתוכם אמורים לתפור את ה2 הכי מוצלחים, מעניינים וכו'..

איך תהיי מעצבת בלי רעיונות ?

תכנסי לאתרי אופנה , תדפדפי בין הבגדים תחשבי על קו מנחה של גיזרה ותעשי קול קציה . בהצלחה

זה לא שאין לי רעיונות פשוט...

אני מוגבלת בזמן וזה הכל בלחץ מטורף.. הראש שלי פועל בדיליי כשמלחיצים אותי... לכן ביקשתי קצת עזרה, כיוונים, רעיונות... אני לא רציתי שתתנפלו עליי ככה... ולכל מי שנתנה כיוונים ורעיונות תודה רבה רבה רבה אני איעזר בזה.. בטוח... אהה ואטי אף אחד לא מת מקצת עזרה..את לא חייבת לעזור אם לא בא לך..

תולתולה מוכנה לעזור לך בכף

המקצוע הזה כולו סיר לחץ אחד גדול.אני מוכנה לעזור לך טכנית להוציא את הרעיונות שלך מהראש שלך לבגד כי הדרך לבצוע היא הקשה.תקחי פסק זמן ותתחילי לשרבט קולקציה .תחשבי למי היא מיועדת ,מאיזה בדים את רוצה לתפור מאיזה קשת צבעים צבעים ויאלה קדימה בונים גזרה ותופרים . בהצלחה

עצה שלי- תחפשי משהו שמעניין אותך

כי זה שניתן לך רעיונות לקונספטים שאנחנו אוהבים לא בהכרח יתיאם למה שאת אוהבת מבחינת טעם וסגנון- זה הפרוייקט הכי גדול שלך נצלי את זה כדי להוציא ממך את המקסימום. לכי על גזרות שאת אוהבת ומחיאות לגוף ותחשבי על קונספט שיאתגר אותך

Topro

New member
אם אין לך השראה...

קחי לעצמך יום אחד, שלם וחופשי, שאת עם מצלמה ומצלמת כל מה שתופס לך את העין, קלי מהתמונות השראה, חברי לך קו מנחה [או קונספט עיקרי לפחות], ותמשיכי משם. או שאת יכולה ללכת לחנות בדים ולקבל השראה מהבדים עצמם, זה גם הולך.

למעלה