עזרה :(

עזרה :(

רקע.. אני ניצן,בת 17.5 יוצאת כבר שנה ו7 עם אלעד המקסים שלי,נוב' 07 בנח"ל השבת אחרי שבועיים הוא יוצא,אני מתגעגעת בצורה מטורפת,והיו לו שבועיים קשים ממש בשטח..אין דבר שאני יותר רוצה מלראות אותו,לפנק אותו ולתת לו כוחות..ואני יודעת שאני חסרה לו הכי בעולם ושהוא מתלבוא להתפנק אצלי.. הבעיה היא שהוא לא רואה את אמא ואבא שבועיים גם והם מתגעגעים מאוד,אז הוא נקרע ין שנינו..הוא מעדיף לבוא אלי אבל לא רוצה לפגוע באמא.. שאני אבוא אליו שישי-שבת לא בא בחשבון כי נפגעתי מאבא שלו לאחרונה ואני לא מתכוונת להתארח אצלהם שבתות בזמן הקרוב.. ההורים שלו דתיי ולכן אין אופציה לחלק שישיח אצלי שבת אצלהם.. זה או שישי-שבת אצלי או בבית... בכל מקום שהוא יבחר בכל מקרה מוצ"ש הוא יסע למקום השני.. אבל ה לא אותו הדבר.. אני מתגעגעת בטרוףףףףףףף....מה לעשות?

בערך באותו מצב כמו שלך.

אין כל כך מה לעשות. הפתרון הכי נורמאלי זה שתתפשרי וכן אני יודעת שזה הכי קשה בעולם אבל לדעתי את צריכה לבוא אליו. הוא ממש ייפגע בשני המקרים, כל מקום שהוא יילך אליו הוא ירגיש רע עם זה. ואני מכירה את זה הכי מקרוב. ההורים שלו ממש מציקים לו כל פעם שהוא בא אליי (ו80 אחוז אני באה אליו=\) אבל ככה זה הוא בא ליומיים אין מה לעשות אי אפשר לנתק אותו מהמשפחה כי הם ייעלבו וזה לא כל כך יפה. תחשבי על זה ככה את מעדיפה לא לראות אותו? כי לדעתי זה בין לא לראות אותך לבין שתבואי אליו. עדיף לך ללכת אליו ולפתור את הבעיות עם אבא שלו בכל מקרה, כי תמיד זה יהיה לך לא נעים וכל פעם תהיה את ההתלבטות הזאתי שלו וזה לא פייר בשבילו שהוא צריך לבחור.

Clueless Maiden

New member
לדעתי

את חייבת לוותר וללכת אליו. זה לא הוגן שהוא לא יראה את ההורים. אפילו שאת רבה איתם. תנסי להיות כמה שיותר בחדר שלו ולצאת כמה שפחות.

OgaliO

New member
../images/Emo45.gif

אם זה כלכך חשוב לך לראות אותו ושהוא גם יוכל להיות עם ההורים כמו בןאדם נורמלי נראה לי שאת צריכה להתעלות על הקטע של הפגיעה מאבא שלו..

אז ככה,

אני לא יכולה להתעלם מהמצב עם אבא שלו א.הורים שלו אפילו לא הציעו שאני אבוא אליו.. ב.הם דתיים כמו שאמרתי ולכן בשישי יש ארוחת ערב ובשבת ארוחת בוקר וכל המשפה צריכה לשבת וזה טקס..אני לא מוגלת לשבת איתו באותו השולחן..:| שיראו אותו במוצאי שבתתתתתתתתתתתתת

Clueless Maiden

New member
אממ

אני עדיין חושבת שאת צריכה ללכת אליו. 100% מהפעמים שחבר שלי חזר מהצבא באתי אליו, אפילו כשהייתי חולה >< זה שונה, אני יודעת, כי ההורים שלו לא אוהבים אותך. אבל אם הוא הזמין אותך, והוא רוצה שתבואי, מה זה משנה מה ההורים רוצים. את יכולה או להצטרף לארוחות ולהתגבר על זה, ואולי לפתור את הבעיה עם ההורים, או לשבת בחדר שלו ושהוא יביא לך את האוכל לחדר.

בשביל מה להיות קטנוני?

בשביל מה? לא נעים לשניהם יהיה אם היא תשב בחדר... נו באמת! או שאת בוחרת לחכות שהמים ירגעו בינך לבין אבא'לה או שאת בוחרת לקחת את חבריקו ואבא'לה לשיחה ומסדרים ת'הדורים אין באמצע. מה אנחנו, בגן?!

McBlack

New member
קטנוני?

זאת לא קטנוניות... אין קשר בכלל. כאילו מה, היא צריכה להיות איתם ולהרגיש לא רצויה? ועוד עם ההורים... הם לא בגילך והם לא ראויים שתתייחסי אליהם כאילו הדברים יעברו בשיחה. זה לא כאילו הם יתחבקו וישלימו
אלה עניינים שצריך לפתור מהשורש כדי למנוע בעיות בהמשך. אניקה הציעה פיתרון למקרה והיא לא תהיה מוכנה להתמודד עם האבא בארוחה בשום אופן... שזה די מה שהיא אומרת שקורה. בכל מקרה... נראה לי שאם היא ממש לא מוכנה להתעסק עם זה שפשוט לא תבוא אליו, נדמה שהבחור לא מתכוון לוותר על להיות בארוחות המשפחתיות האלה...

Clueless Maiden

New member
לא בטוחה

שאפשר להסדיר כאלה דברים. במיוחד אם האבא דתי, וזאת כנראה הסיבה להתנגדות שלו. אי אפשר להסביר לאנשים דתיים שום דבר שמנוגד למסורת או לחוקים שלהם. אבל זה פשוט לא יצליח בינהם אם כל פעם הוא יצטרך לבחור בין ההורים לבין החברה. וההורים ינצחו בסוף, כי הם ההורים שלו אחרי הכל. היא צריכה, עד כמה שזה לא נעים, ואני בטוחה שזה לא נעים, לבוא אליו בכל זאת.

למעלה